Valikko Sulje

Slovenia, Soca ja Sava Bohinjka

Perhokalastusmatkat – Slovenia, Soca ja Sava Bohinjka

Huippuluokan harjuksen, kirjolohen ja taimenen perhokalastusta Sloveniassa Soca ja Sava Bohinjka joella. Fishmaster järjestää johdettuja ja omatoimisia perhokalastusmatkoja Slovenian luoteisosaan. Matka kestää viikon, kolme päivää kalastetaan Sava Bohinjka joella ja kolme päivää Soca joella. Mahdollisuus on perhokalastaa myös Socan sivujoissa Idrijca, Baca, Tolminka ja Trebuscica.

Slovenia

Slovenia on vuoristoinen valtio joka sijaitsee Balkanin niemimaalla eteläisessä Euroopassa Italian, Kroatian, Itävallan ja Unkarin välissä ja on pinta-alaltaan melko pieni, noin 20000 neliökilometriä. Asukkaita on runsaat 2 miljoonaa ja pääkaupunki on Ljubljana.

Perhokalastus

Sava Bohinjka ja Soca joen kalastusalueet on varattu pelkästään perhokalastukseen ja kalalajeina ovat harjus, kirjolohi, marmoritaimen ja taimen. Kevyet yhdenkäden perhovälineet, kelluvat siimat ja nymfit sekä pintaperhot ovat oikea varustus Savalle ja Socalle. Vuoristoinen jokimaisema on erittäin kaunis, vaihteleva ja kalastuksellisesti mielenkiintoinen, molemmissa joissa on pieniä koskia ja nivoja sekä suvantojaksoja. Joet ovat helppoja kahlata ja niitä pidetään Euroopan hienoimpina perhokalastusalueina, vesi on kristallinkirkasta, vihertävää ja kalastus hienoa ja vaativaa. Kalastus tapahtuu ’pyydystä ja päästä’ periaatteella eli kaikki kalat vapautetaan.

Perhokalastusvälineet

Suosittelemme Slovenian kalastukseen 8-9 jalkaisia yhdenkäden perhovapoja ja perhokeloja luokissa 4-6. Perhosiimoista parhaiten toimivat kelluvat, hillityn väriset WF siimat. Suosittelemme fluorocarbon peruketta 0,12-0,14 mm kärjellä.

Perhot

Hyviä perhomalleja Sloveniaan ovat esim. Nymfit: Hare´s Ear, Bead Head Prince, Pheasant tail. Streamerit: Woolly Bugger, Muddler. Pintaperhot: Adams, Klinkhammer. Huomioi että vain 1-haaraiset väkäsettömät koukut ovat sallittuja.

Majoitus

Kalastajien majoitus on mukavassa majatalossa lähellä jokea ja kalapaikkoja. Majatalossa on kahden henkilön huoneita joissa on oma vessa ja suihku. Aamiainen sisältyy hintaan.

Matkan toteutus

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster perhokalastusmatka. Kalastajat lentävät Slovenian Ljubljanaan. Lentokentältä jatketaan vuokra-autolla kohteeseen.

  • Hinta: 1440 eur/hlö – 6 kalastuspäivää/7 yötä
  • Ryhmän koko: Minimiryhmä 3 kalastajaa
  • Kalastusmatka sisältää: Majoitus, Kalastusluvat, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Ljubljanaan, Ruokailut, Vuokra-auto
  • Kalalajit: Harjus, Kirjolohi, Marmoritaimen, Taimen, Hucho
  • Kalastuskausi: Sava Bohinjka 25.3-30.11. Lisäksi huchoa voidaan kalastaa 1.12-14.2. Soca 1.4-31.10.

Slovenia, Soca ja Sava Bohinjka

1440,00 

Soca, Sava Bohinjka joki 25.3-30.11

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,