Valikko Sulje

Matkaehdot

usa olympicpeninsula washington bogachiel hoh steelhead perhokalastus flyfishing flugfiske fluefiske perhokalastusmatka kalastus kalastusmatka fishmaster globalfishing

FISHMASTER MATKAEHDOT

Hinta. Mikäli matkan hinta on esitetty useammassa kuin yhdessä valuutassa, matkan lopullinen hinta määräytyy aina ensin ilmoitetun valuutan mukaan. Jälkimmäisen valuutan ilmoittama hinta on karkea arvio ja riippuu sen hetken valuttakurssista, se on laskettu helpottamaan matkan hinnan arviointia. Fishmaster pidättää mahdollisuuden nostaa hintoja, mikäli valuuttakurssit ratkaisevasti muuttuvat.

Varaukset. Fishmaster kalastusmatkan voi varata puhelimella, sähköpostilla, internet sivuston yhteydenottolomakkeella tai verkkokaupassa. Kun varaat matkan, anna matkakohteen nimi ja haluamasi ajankohta sekä kaikkien matkalle osallistujien tarkat yhteystiedot: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Varausmaksu. Varausmaksu on 50 % Fishmaster matkan kokonaishinnasta. Asiakkaalle lähetetään varauksen yhteydessä kirjallinen varausvahvistus ja lasku varausmaksusta joka erääntyy 30 vrk kuluessa.

Loppumaksu. Loppumaksu on 50 % Fishmaster matkan hinnasta. Loppumaksu on maksettava viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua. Norjan lohenkalastusmatkan loppumaksu on maksettava viimeistään 1.3. Mikäli Norjan lohenkalastusmatka varataan 1.3 jälkeen, maksu suoritetaan yhdessä erässä 14 vrk kuluessa varauksesta. Asiakkaalle lähetetään varauksen yhteydessä lasku loppumaksusta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalvelun tarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, Puh: 0207181830.

Verkkopankit. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Peruutukset. Mikäli asiakas peruuttaa Fishmaster kalastusmatkansa, varausmaksua ja loppumaksua ei hyvitetä eikä palauteta. Mikäli loppumaksua ei ole suoritettu eräpäivään mennessä, varaus peruuntuu automattisesti eikä maksua hyvitetä. Suosittelemme asiakkaille matkavakuutusta mikä korvaa sairauden aiheuttaman matkan peruutuksen kustannukset. Jos kalastusmatkan peruuntumisen syy on maahantulokielto tai muu viranomaismääräys, matkanjärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan maksuja tai maksamaan korvauksia.

Matkanjärjestäjän este. Matkanjärjestäjän tai oppaan vakava sairaus voi aiheuttaa matkan peruuntumisen. Myös mikäli matkalle ei ole tarpeeksi lähtijöitä voidaan matka järjestäjän toimesta peruuttaa. Tällaisissa tapauksissa matka voidaan siirtää toiseen ajankohtaan tai asiakkaan maksut palautetaan.

Vastuu. Fishmaster ei ole vastuussa odottamattomista olosuhteista, kuten äärimmäisistä sääolosuhteista, luonnon katastrofeista, kadonneista matkatavaroista, osallistujien sairauksista tai onnettomuuksista.

Vakuutukset. Fishmaster ei ole vastuussa asiakkaiden vakuutuksista. Jokaisen matkalle osallistujan on itse huolehdittava riittävistä vakuutuksista. Suosittelemme kaikille matkustajille erillisen matkavakuutuksen ottamista. Matkavakuutuksen pitäisi sisältää sekä matkustajavakuutus että matkatavaravakuutus. Matkustajavakuutus korvaa kaikki mahdollisen sairauden aiheuttamat hoidot ja lääkkeet. Matkatavaravakuutus kattaa mahdolliset kadonneet tai vaurioituneet matkatavarat ja kalastusvälineet. Matkavakuutus korvaa asiakkaalle myös mahdollisen sairauden tai pandemian aiheuttaman matkan peruutuksen aiheuttamat kustannukset.