Valikko Sulje

Suomi, Korvenmaa

KALASTUSMATKAT – SUOMI, KORVENMAA

Omatoimiset tai opastetut kalastusmatkat Fishmasterin kalastustukikohtaan Rymättylään Korvenmaan saarelle Turun saaristoon. Fishmasterin Rymättylän Korvenmaan matkakohde sopii erinomaisesti pienille kalastusporukoille, jotka haluavat kalastaa itsenäisesti ja joilla on käytössä oma vene ja kalastusvälineet. Järjestämme vaihtoehtoisesti myös johdettuja täyden palvelun kalastusmatkoja jotka sisältävät majoituksen lisäksi kalastusveneen, opastuksen, kalastusvälineet ja kalastusluvat.

HEITTOKALASTUS, PERHOKALASTUS, VETOUISTELU

Saaristomeren Rymättylän vesialue on vaihteleva ja tarjoaa erilaisia kalastuspaikkoja, hienoa ja monipuolista kalastusta. Kalastaa voi esim. haukia, ahvenia, siikaa ja meritaimenia ja asiakkailla on mahdollisuus erilaisiin kalastustapoihin – heittokalastus, jigikalastus, perhokalastus tai vetouistelu. Alueella on hyvä haukikanta ja vuosittain näiltä vesiltä saadaan paljon suuria haukia, suurimmat jopa yli kymppikiloisia. Myös meritaimenta saadaan alueelta, erityisesti keväällä ja myöhäissyksyllä, alueen vedet soveltuvat hienosti meritaimenen heittokalastukseen ja vetouisteluun. Avoveden kalastuskausi alkaa jäiden lähtiessä, yleensä huhtikuun puolessavälissä ja kestää jäiden tuloon asti, yleensä joulukuun puoliväliin.

KALASTUSVÄLINEET

Heittokalastus onnistuu parhaiten hyvällä hyrrä- tai avokelalla ja kahden käden 7-9 jalkaisella vavalla, yleisimmin käytetyt viehepainot ovat 15-40 grammaa. Perhovavaksi hauen perhokalastukseen suosittelemme 9′ jalkaista 8-10 luokan vapaa, perhosiimoiksi suosittelemme uppoavia siimoja.

UISTIMET, PERHOT

Heittokalastuksessa tehokkaimmat vieheet ovat vaappuja kuten Rapala, Bomber, Storm tai lusikoita kuten esim. Krokodil, Turku Spoon, Jak. Suurhauen kalastuksessa tehokkaita vieheitä ovat myös jerkit ja isot jigit. Perhoista kookkaat Marabou Deceiverit toimivat hyvin. Uistimien ja perhojen väreistä puna-valkoinen, sini-hopea, musta-hopea ja vihreä-hopea ovat osoittautuneet toimiviksi.

MAJOITUS

Majoituksena on Fishmasterin tasokas 47 neliön Haurunperä rantamökki aivan rantaviivan tuntumassa Rymättylän Korvenmaan saaressa, mökistä on hieno näköala Saaristomerelle. Talviasuttavasssa mökissä on 4 vuodetta, hyvä varustetaso ja sähkölämmitys. Puulämmitteinen sauna on samassa rakennuksessa. Mökki sijaitsee omalla 0,8 ha rantatontilla, rinteessä ja meri on suoraan edessä noin 15 metrin päässä. Mökissä on myös iso kalustettu oleskeluterassi, sekä oma hiekkaranta ja laituri suuremmallekin veneelle. Mökin ympäristössä on monipuoliset ja hyvät kalastusalueet.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen kalastusmatka tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Pääset auton ja yhteysaluksen kanssa Korvenmaan saarelle asti tai vaihtoehtoisesti omalla tai oppaan veneellä. Automatka Turusta lauttarantaan on 40 km. Yhteysalus Isla liikennöi Rymättylän Haapalasta Korvenmaan saareen 2-3 kertaa päivässä ja matka kestää noin tunnin, autopaikka yhteysalukselle kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen. Yhteysalus Islan aikataulut ja varaustiedot löydät internetistä. Toinen vaihtoehto on laskea vene vesille Rymättylän Röölän tai Haapalan rannasta ja ajaa lyhyt matka veneellä mökille. Röölän rannassa on hyvä veneen laskuluiska ja kunnon parkkipaikat.

  • Hinta: 440 eur/ryhmä 2-4 henkilöä/2 vrk
  • Hinta: Lisävuorokausi 80 eur
  • Hinta sisältää: Majoitus, Soutuvene
  • Hinta ei sisällä: Ruokailut, Lakanat, Tyynyliinat, Pyyheliinat, Kalastusluvat
  • Hinta: Kalastusvene + Kalastusopas = 590 eur/2 hlö/päivä
  • Kalalajit: Hauki, Ahven, Meritaimen
  • Kalastuskausi: 15.4 – 30.5 ja 15.9-15.11

Suomi, Korvenmaa

440,00 

Korvenmaa 15.4-30.5, 15.9-15.11

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,