Valikko Sulje

Suomi, Turku

KALASTUSMATKAT – SUOMI, TURKU

Fishmaster järjestää kalastusmatkoja Turun saaristossa. Kalastus on opastettua eli kalastusopas on koko ajan mukana ja huolehtii venen kuljetuksesta.

HEITTOKALASTUS

Heittokalastus tapahtuu Turun saaristossa. Vesialue on vaihteleva ja tarjoaa erilaisia kalastuspaikkoja ja hienoa kalastusta. Käytössämme on hyvin varusteltu kalastusvene, jolla kalastusopas vie kalastajat parhaille paikoille. Kalastamme esim. haukia tai meritaimenia. Kalastusvälineiden lainaus ja kalastusluvat sisältyvät kalastusmatkan hintaan ja opas huolehtii niistä. Asiakkaiden pitäisi varustautua lämpimällä, veden- ja tuulenpitävällä vaatetuksella ja lämpimillä jalkineilla.

KALASTUSVÄLINEET

Uistinkalastus onnistuu parhaiten hyvällä hyrrä- tai avokelalla ja kahden käden 7-9 jalkaisella vavalla, yleisimmin käytetyt viehepainot ovat 15-40 grammaa.

UISTIMET

Heittokalastuksessa tehokkaimmat vieheet ovat vaappuja kuten Rapala, Bomber, Storm tai lusikoita kuten esim. Krokodil, Turku Spoon. Uistimien väreistä puna-valkoinen, sini-hopea, musta-hopea ja vihreä-hopea ovat osoittautuneet toimiviksi.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu kalastusmatka, näillä matkoilla on aina Fishmaster kalastusopas mukana. Kokoontumispaikalle siirrytään asiakkaiden omalla autolla. Kalastusopas on vastassa asiakkaita venerannassa.

KALASTUSPÄIVÄN OHJELMA

Kokoontuminen rannassa klo 9.00. Lyhyt venematka kalastusalueelle, kalastus alkaa. 12.00 Retkilounas merellä. 16-17.00 Kalastus päättyy ja siirrytään veneellä takaisin lähtörantaan.

  • Hinta: 590 eur/6-8 tuntia/1-2 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Kalastusvene, Polttoaineet, Kalastusoppaan palvelut, Kalastusvälineet, Kalastusluvat, Eväsruokailu
  • Kalastusmatka ei sisällä: Autokuljetukset
  • Kalalajit: Hauki, Meritaimen
  • Kalastuskausi: 15.4 – 30.11

Suomi, Turku

590,00 

Turku 15.4-30.11

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,