Meny Stäng

Finland, Turku

FISKERESOR – FINLAND, ÅBO

Fishmaster arrangerar en dags fiskeutflykter i Turku skärgård i sydvästra Finland. Upplev en spännande fiskedag tillsammans med en erfaren fiskeguide i vår vackra sydvästra skärgård. Det spelar ingen roll om du är proffs eller nybörjare. Du behöver varken sakkunskap eller egen utrustning. Dagen startar och avslutas i Rymättylä.

SPINNFISKE, FLUGFISKE

Vi fiskar i skärgård på varierande och fina områden som erbjuder bra fiske efter flera olika fiskarter. Låt vår guide ta med er på ett spännande fiskeäventyr i Åbolands skärgård efter havsöring, gädda och abborre. Vår sportfiskebåt tar enkelt upptill 3-4 fiskande gäster. Båtens höga kanter, tyngd och stora ytor borgar för en trevlig och trygg fisketur. Guiden visar olika fisketekniker under dagens lopp för att gästerna ska lyckas fånga fina fiskar. Vi kan trolla, kasta drag eller pröva på flugfiske. Den bästa tidpunkten för fiske är på våren i maj och på hösten från september till november.

FISKEREDSKAP

Fisket sker med spinnspön. För spinnfiske rekommenderas ett 7-9 fots spö med kastvikter mellan 15-40g och en haspelrulle med bra broms. Guiden står till tjänst med fiskeredskap och tar med nödvändiga fisketillstånd. Vi rekommenderar att kunderna utrustar sej med varma och vattentäta kläder samt räddningsväst.

DRAG, WOBBLER

Bra skeddrag för spinnfiske är till exempel Krokodil, Turku Spoon och Jak, som wobblern Rapala, Storm och Nils Master. Färger som har fungerat bra är röd/vit, blå/silver och svart/silver.

RESARRANGEMANG

Fiskeutflykter till Åbo skärgård ordnas under fiskesäsongen på kunders begäran. Vi äter lunch på havet och därefter fortsätter fisket till ca. 14-15.00.

FISKEDAGENS PROGRAM

Dagen börjar kl. 09.00 med en kort båtresa varefter fisket börjar. Lunch på havet ca. 12.00. Fisket avslutas ca. 16-17.00.

  • Pris: 590 eur/6-8 timmar/1-2 personer
  • I fiskeresan ingår: Fiskebåt, Bränsle, Fiskeguiden, Fiskegrejor, Fiskekort, Kaffe eller te och smörgåsar
  • Fiskarter: Gädda, Havsöring
  • Fiskesäsong: 15.4 – 30.11

Finland, Turku

590,00 

Åbo 15.4-30.11

Kategori: Etiketter: ,