Meny Stäng

Maldiverna, Atoll X

FISKERESOR – MALDIVERNA, ATOLL X

Välkommen till Maldiverna – fiskarens paradis. Fishmaster arrangerar en guidad fiskeresa till Maldiverna 1-9.12.2019. Maldiverna är en världsberömd sportfiskeplats för spinnfiske efter giant trevally, bluefin trevally, bonito, snapper, grouper, tuna och många andra fiskar. Jouni Rauha från Fishmaster reser med som reseledare och fiskeguide. Maldiverna ligger optimalt i mitten på de stora rovfiskarnas vandringsrut på Indiska oceanen och som tillägg finns det många fiskarter som trivs där året runt.

MALDIVERNA

Maldiverna är en ö stat på norra Indiska oceanen och består av 1192 öar varav 200 är bebodda och har en befolkningsmängd på cirka 300000 invånare. Huvudstaden och huvudön heter Male, den har cirka 80000 invånare. Med sitt milda klimat och sin vackra natur passar ön fint som resedestination. Där finns inte bara utmärkt fiske, som andra aktiviteter kan man bl.a solbada, snorkla eller simma.

SPINNFISKE

Vi fiskar efter giant trevally, bluefin trevally, bonito, snapper, grouper och många andra fiskar. För spinnfiske rekommenderas en bra haspel rulle t.ex Shimano 10000 med bra broms och ett 8-10 fots spö med kastvikter mellan 40-100g. Som beten rekommenderar vi Jerks t.ex; Rapala X Rap Subwalk 15 cm/55g, Rapala X Rap Long Cast Shallow 14 cm, Buster Jerk. Skeddrag t.ex, Möresilda 40-60g. På kvällarna kan vi pröva på bottenmete från moderskeppet, där vi även har chans att fånga fina fiskar.

TROLLING

Vi trollar alltid när vi kör med moderskeppet från Male till destinationen eller när vi flyttar fiskeplats. Till eksempel Rapala Clacking Magnum 20, Rapala X Rap Magnum 30, Rapala CD Magnum 18 ja 22 passar bra för trolling.

MODERSKEPP

Moderskeppet är av bästa möjliga kvalitet d.v.s bekväm och trygg. Vi har bokat hela skeppet endast för vår Fishmaster fiskegrupp. Skeppet är välutrustat och har 6 hytter med luftkonditionering.

BOENDE OCH MATEN

Boendet är på moderskeppet i enkelt sovrum/hytt med luftkondition, toalett och dusch. Under fiskeresan får gästerna njuta av läckra lokala maträtter tre gånger om dagen. Mat, te och kaffe ingår i priset. De andra dryckerna räknas och betalas separat efter resan.

RESARRANGEMANG

Fiskegruppen tar först flyg till Male, Malediverna och fortsätter därifrån resan med moderskeppet till destination.

  • Datum: 1-9.12.2019
  • Resans längd: 7 dagar/6 nätter i Maldiverna
  • Erbjudande pris: 3150 eur/person
  • Erbjudande pris: 2150 eur/icke fiskande person som delar hytt med fiskande
  • Grupp storlek: 1 guide + 5 fiskare
  • Bokningar: 1 ledig plats
  • I fiskeresan ingår: Flyg Helsingfors/Male/Helsingfors eller Stockholm/Male/Stockholm, Fiske, Boende, Maten, Guidning, Båtturer
  • Ingår ej i fiskeresan: Drycker, Dricks till personalen (200 USD/fiskare)
  • Fiskarter: Giant Trevally, Bluefin Trevally, Bonito, Snapper, Grouper, Tonfisk, Wahoo, Barracuda
  • Fiskesäsong: November – Slutet av april

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Maldiverna, Atoll X”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Maldiverna, Atoll X

3680,00  3150,00 

Atoll X 1-9.12.2019

1 i lager