Valikko Sulje

Malediivit, Atolli X

KALASTUSMATKAT – MALEDIIVIT, ATOLLI X

Giant trevallyn, bluefin trevallyn, boniton, snapperin, grouperin kalastusta Malediiveilla. Fishmaster järjestää johdetun kalastusmatkan Malediiveille 1-9.12.2019. Matka kestää matkustusaikoineen 8 vuorokautta, joista 7 päivää ja 6 yötä ollaan Malediiveilla kalastuskohteessa. Jouni Rauha matkustaa ryhmän mukana kalastusoppaana ja matkanjohtajana. Malediivit on kalastajan paratiisi, se sijaitsee Intian valtameren suurien petokalojen vaellusreitillä ja lisäksi useat kalalajit saalistavat alueella ympäri vuoden.

MALEDIIVIT

Malediivit eli Malediivien tasavalta on noin 800 kilometriä pitkä saaristo Intian eteläkärjen lounaispuolella. Malediiveihin kuuluu kaikkiaan 1200 saarta ja atollia, joista 202 on asuttua. Saariryhmän leuto ilmasto, luonnon kauneus, erinomainen kalastus sekä alueen rauhallisuus ja turvallisuus tekevät siitä erinomaisen matkakohteen. Paikalliset asukkaat ovat ystävällisiä, ruoka on herkullista ja juomat erinomaisia. Malediivit on hyvä matkakohde pienille kalastusryhmille, johon voi ottaa myös kumppanin mukaan. Matkalla voi harrastaa kalastuksen lisäksi myös muutakin; esim. auringonottoa, uimista ja sukellusta. Rokotussuositukset: hepatiitti A/B, jäykkäkouristus.

HEITTOKALASTUS

Heittokalastamalla Malediivien kristallinkirkkaissa ja neitseellisissä vesissä voimme saada monia upeita kaloja: giant trevally, bluefin trevally, snapper, bonito, grouper, yellowfin tuna ym. Jouni Rauha neuvoo ja opastaa kalastuksessa. Heittokalastukseen suosittelemme laadukasta avokelaa, esim Shimano 10000 sarja ja 8-10 jalkaista jämäkkää kahden käden vapaa, sopivat viehepainot ovat 40-100g. Esimerkiksi Shimano 270/300 XH vapa on erinomainen valinta heittokalastukseen. Siimaksi heittokalastukseen suositellaan 0,35-0,40 mm kuitusiimaa. Kalastamme pääasiassa 12 metriä pitkästä dhoni veneestä heittämällä uistinta. Iltaisin, kun olemme emäaluksella ankkurissa, voimme harrastaa pohjaongintaa.

VIEHEET HEITTOKALASTUKSEEN

Heittokalastuksessa vieheistä parhaiten toimivat isot jerkit, esim. Rapala X Rap Subwalk 15 cm/55g, Rapala X Rap Long Cast Shallow 14 cm, Buster Jerk, lusikkauistimet esim Möresilda 40-60g. Vieheiden väreistä toimivat: Hopea, hopea/sininen, kromi/sininen, hopea/musta, hopea/vihreä. Rapala heittouistimissa väri Wahoo (WHU) on ollut erittäin tehokas.

VETOUISTELU

Ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä vetouistelemme siirryttäessä Malesta varsinaiseen kalastuskohteeseen ja sieltä takaisin. Lisäksi uistelemme aina kun vaihdamme atollia tai vaihdamme emäaluksen paikkaa atollilla. Uistelemalla voimme saada esim. wahoota, bonitoja, tonnikaloja. Uisteluun sopii jäykkä 7-8 jalan vetovapa ja kelaksi Ambassadeur 10000 tai Penn Squall 0,60-0,70 mm monofiilisiimalla.

VIEHEET VETOUISTELUUN

Vieheiksi suositellaan uppoavia Rapala Magnumeja 18 cm ja Rapala X Rap Magnum 14 cm. Suosittelemme värejä sinimakrilli, wahoo, punainen/valkoinen. Uisteluvieheiden väreistä toimivat: Hopea/sininen, hopea/musta, puna/valkoinen, hopea/vihreä. Rapala uisteluvieheissä värit WHU, BM, RH, BSRD, SFU ovat toimineet hyvin.

EMÄALUS

Olemme varanneet Fishmaster kalastusryhmän käyttöön emäaluksen. Majoitus on emäaluksen ilmastoiduissa hyteissä, joissa on oma wc ja suihku. Jokaiselle kalastajalle on varattu oma hytti. Matkalle voi ottaa mukaan ei-kalastavan kumppanin, jonka kanssa jakaa hytin. Alusta siirretään sinne missä kalastus on parhainta ja joka päivä kalastamme eri paikoissa. Kaikki ruokailut, tee ja kahvi matkakohteessa sisältyvät matkan hintaan, muut juomat maksetaan erikseen käytön mukaan.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu kalastusmatka, Jouni Rauha Fishmasterista matkustaa mukana kalastusoppaana ja matkanjohtajana, matka toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastajat lentävät yhdessä Helsingistä Keski-Euroopan kautta Maleen Malediiveille, jossa siirrytään emäalukseen ja jatketaan uistelemalla matkakohteeseen. Viimeisenä päivänä palaamme kalastellen Maleen josta jatketaan lennolla Helsinkiin.

 • Matkan ajankohta: 1-9.12.2019
 • Matkan kesto: 7 päivää/6 yötä Malediiveilla
 • Tarjoushinta: 3150 eur/henkilö
 • Tarjoushinta: 2150 eur/ei kalastava henkilö
 • Ryhmän koko: 1 opas + 5 kalastajaa
 • Varaustilanne: 1 paikka vapaana
 • Kalastusmatka sisältää: Lennot Helsinki/ Male/ Helsinki, Kalastus, Majoitus, Ruokailut, Opastus, Venekuljetukset
 • Kalastusmatka ei sisällä: Juomat, Tippi henkilökunnalle (200 USD/hlö)
 • Kalalajit: Giant Trevally, Bluefin Trevally, Bonito, Snapper, Grouper, Tonnikala, Wahoo, Barracuda
 • Kalastuskausi: Marraskuu – Huhtikuu
 • Lisätietoa matkasta: Malediivit-1-9.12.2019 >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Malediivit, Atolli X”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Malediivit, Atolli X

3680,00  3150,00 

Atolli X 1-9.12.2019

1 varastossa