Valikko Sulje

Argentiina, Rio Grande

PERHOKALASTUS – ARGENTIINA, RIO GRANDE

Hienoa meritaimenen perhokalastusta Argentiinan Tierra del Fuegossa, Rio Grande-joella. Fishmaster järjestää johdetun perhokalastusmatkan Rio Grande-joelle, Aurelia Lodgeen 22.3.-1.4.2023. Rio Grande on maailman parhaita ja kuuluisimpia meritaimenjokia, missään muualla maailmassa ei meritaimenia ole niin paljon kuin Rio Grande-joessa ja lisäksi ne ovat erittäin suuria. Meritaimenien keskipaino on 4-5 kilon välillä ja joka vuosi saadaan kymmeniä yli 8 kilon painoisia kaloja, suurimmat ovat jopa yli 10 kiloisia.

KALASTUSKAUSI JA LUONTO

Paras ajankohta upeaan meritaimenen perhokalastukseen Rio Grande-joella on helmikuun alusta huhtikuun loppuun asti. Joki on karu, kaunis ja se on kuin luotu meritaimenen perhokalastukseen, lisäksi Tulimaan upeat maisemat ja erikoinen luonto takaavat osallistujalle unohtumattoman matkan.

PERHOKALASTUS

Rio Grande-joella kalastamme yksityisellä Aurelia kalastusalueella paikallisen kalastusoppaan johdolla, 2 kalastajaa per opas. Rio Grande on keskikokoinen joki leveydeltään 20-25 metriä joka tarjoaa hienoja, vaihtelevia pooleja ja helppoa kahlausta soraikkopohjalla. Aurelia Lodgen monipuolinen Rio Grande kalastusalue on peräti 14 km pitkä ja käsittää joen molemmat puolet. Aurelia Lodgen kalastusalueella kalastaa enintään 6 kalastajaa. Meritaimenen perhokalastuksessa voidaan käyttää sekä yhden- että kahdenkäden perhovapoja olosuhteiden mukaan ja kalastus tapahtuu ’pyydystä ja päästä’ periaatteella.

PERHOKALASTUSVÄLINEET

Suosittelemme Rio Grande-joelle kahdenkäden 12-14′ jalkaisia perhovapoja luokissa 8-9 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Joella voi hyvin käyttää myös 10-11 jalkaista 7-9 luokan Switch vapaa sekä yhdenkäden perhovapoja, esim. 9-10′ jalkaista 7-8 luokan vapaa. Perhosiimoina eniten käytettyjä ovat kelluvat, kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät. Ota mukaan myös uppoava siima korkean veden olosuhteita varten. Myös vaihtokärkiset Connect ampumapäät ja Skagit siimat varustettuna T-8, T-10, T-14 ja T-17 tipeillä sopivat hyvin Rio Grandelle.

PERHOT

Rio Grande-joen meritaimenille hyviksi havaittuja perhoja ovat: Bunny leech #2-4, Zonker, Woolly Bugger musta, oliivi #4-12, Woolly worm eri väreissä #4-12, Girdle ja Yuk Bug kumijalkanymfit #4-12, Kuulapää nymfit Prince, Hare’s Ear #10-14, Lohiperhot, Green Machine, Green Butt #4-8, Putkiperhot 4-10 cm siivellä #2-4, Monkey Fly, Sunray Shadow. Huomioi että vain 1-ja 2-haaraiset koukut ovat sallittuja Rio Grandella.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat Aurelia kalastuslodgessa mukavissa kahden hengen huoneissa, jotka on sisustettu Argentiinalaiseen tapaan. Rakennus on peräisin 1900-luvulta ja se on entisöity tyylikkääksi kalastajien majataloksi. Ruokasalissa kalastajat saavat nauttia paikallisista maukkaista ruokalajeista ja hyvistä juomista, kaikki ruokailut ja ruokajuomat, myös oluet ja viinit sisältyvät hintaan.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Jouni Rauha matkustaa johdetuilla matkoilla mukana matkanjohtajana. Matkat toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Argentiinaan, Rio Grande-joelle voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät Buenos Airesiin ja sieltä jatkolennolla Rio Grandeen. Lentoaikatauluista riippuen on mahdollista että matkan toisessa päässä pitää viettää 1 yö hotellissa Buenos Airesissa. Rio Granden kaupungin lentokentällä on opas vastassa ja sieltä jatketaan oppaan autolla kohteeseen. Aurelia lodge sijaitsee 83 km päässä Rio Granden kaupungista ja lentokentästä, eli noin tunnin ja 15 minuutin ajomatka.

  • Ajankohta: 22.3-1.4.2023 (kohteessa 24.-31.3.2023)
  • Hinta: 6580 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää, 7 yötä kohteessa
  • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 5 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Kuljetus Rio Granden lentokentältä lodgeen ja takaisin, Kuljetukset kalapaikoille, Kalastus, Kalastuslupa, Majoitus, Ruokailut, Olut, Viini ja muut alkoholijuomat, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsingistä Buenos Airesiin/Rio Grandeen, Hotelliyö, ruokailut ja taksit Buenos Airesissa, Tipit kalastusoppaille ja lodgen henkilökunnalle
  • Varaukset: paikat varattu
  • Kalalajit: Meritaimen, Taimen
  • Kalastuskausi: 15.1 – 30.4
  • Lisätietoa: Rio Grande 22.3-1.4.2023 >>

Argentiina, Rio Grande

6580,00 

Rio Grande 22.3-1.4.2023

Varasto loppu