Valikko Sulje

Islanti, Sog

PERHOKALASTUS – ISLANTI, SOG

Lohen perhokalastusta Sog-joella Islannissa. Fishmaster järjestää johdetun perhokalastusmatkan Sog Asgardur beatille Islannin eteläosaan 11-15.9.2019. Jouni Rauha toimii kalastusryhmän matkanjohtajana.

SOG

Sog on suurikokoinen, kirkasvetinen joki joka virtaa upeissa Islannin tunturimaisemissa ja laskee jäätikköjoki Hvitaan. Sog joki sijaitsee Islannin eteläosassa noin 80 km Reykjavikista kaakkoon. Asgardur kalastusalueen saalis on viime vuosina ollut 200-300 lohta kaudessa, joista suurin osa saadaan elo- ja syyskuussa. Sog on lohen nousun suhteen myöhäinen joki.

PERHOKALASTUS

Sog joen Asgardur kalastusalue on 5,6 km pitkä ja sisältää joen pohjoisen puoleisen eli alavirtaan katsottuna vasemman puoleisen rannan. Alue sisältää hienoja pooleja ja nivoja. Olemme varanneet kaikki Asgardur alueen 3 vapaa 6 henkilön Fishmaster ryhmän käyttöön. Kalastamme jaetuilla vavoilla eli kaksi henkilöä kalastaa vuorotellen ja hinta on siten saatu edullisemmaksi per henkilö. Päivittäinen sallittu kalastusaika syyskuussa on 7-13 ja 15-21. Kalastusjaksojen välissä on kahden tunnin lounastauko. Vain perhokalastus perhovälinein on matkalla sallittua ja kaikki saadut lohet pitää vapauttaa. Kalastusalueelta saadaan myös hyvänkokoisia rautuja, joita voi halutessaan ottaa ruokakaloiksi.

PERHOVAVAT JA KELAT

Suosittelemme Sog joelle kahdenkäden 12-15 jalkaisia lohivapoja luokissa 8-10 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Raudun kalastukseen sopii parhaiten 9-10 jalkainen 6-7 luokan yhdenkäden perhovapa. Siimoina kelluvat, kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Kalastusvälineet pitää desinfioida, kun saavutaan Reykjavikin Keflavikin lentokentälle.

PERHOT

Hyviä perhomalleja Sog joelle ovat esim. Blue & Black, Black Sheep, Silver Sheep, Blue Charm, Red Frances, Black Frances, Sunray Shadow ja Snaelda.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat mukavassa lodgessa joen rannalla keskellä kalastusaluetta. Lodgessa on kaikki mukavuudet: wc, suihku, suuri olohuone ja hyvinvarustettu keittiö, 3 kpl kahden hengen makuuhuoneita ja Jacuzzi. Ruokailut järjestämme yhteisesti majoituksessa, ne eivät kuitenkaan sisälly matkan hintaan.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu Fishmaster kalastusmatka. Jouni Rauha toimii ryhmän matkanjohtajana. Kalastajat lentävät yhdessä Helsingistä Reykjavikiin Keflavikin lentokentälle ja jatkavat sieltä vuokra-autolla noin 2 tunnin ajomatkan matkakohteeseen Sog-joelle.

 • Ajankohta: 11-15.9.2019
 • Hinta: 1980 eur/hlö/koko vapa
 • Hinta: 1260 eur/hlö/jaettu vapa
 • Matkan kesto: 3 kalastuspäivää/4 yötä
 • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 3-5 henkilöä, 3 vapaa
 • Varaukset: Paikat varattu
 • Kalastusmatka sisältää: Majoitus, Kalastusluvat, Alueen esittely
 • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Reykjavikiin, Desinfiointi (30-40 eur), Ruokailut, Vuokra-auto
 • Kalastuskausi: 24.6 – 24.9
 • Kalalajit: Lohi, Rautu
 • Sog Asgardur Kartta >>
 • Lisätietoa: Sog 11-15.9.2019 >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Islanti, Sog”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Islanti, Sog

1260,00 

Sog joki 11-15.9.2019

Varasto loppu

Matkakohteet: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,