Valikko Sulje

Islanti, Sog

PERHOKALASTUS – ISLANTI, SOG

Lohen perhokalastusta Sog-joella Islannissa. Fishmaster järjestää perhokalastusmatkoja Sog Asgardur beatille Islannin eteläosaan.

SOG

Sog on suurikokoinen, kirkasvetinen joki joka virtaa upeissa Islannin tunturimaisemissa ja laskee jäätikköjoki Hvitaan. Sog joki sijaitsee Islannin eteläosassa noin 80 km Reykjavikista kaakkoon. Asgardur kalastusalueen saalis on viime vuosina ollut 200-300 lohta kaudessa.

PERHOKALASTUS

Sog joen Asgardur kalastusalue on 5,6 km pitkä ja sisältää joen pohjoisen puoleisen eli alavirtaan katsottuna vasemman puoleisen rannan. Alue sisältää hienoja pooleja ja nivoja ja sitä kalastetaan vain kolmella vavalla. Päivittäinen sallittu kalastusaika on 7-13 ja 15-21 tai 16-22. Kalastusjaksojen välissä on kahden tai kolmen tunnin lounastauko. Vain perhokalastus perhovälinein on matkalla sallittua ja kaikki saadut lohet pitää vapauttaa. Kalastusalueelta saadaan myös hyvänkokoisia rautuja, joita voi halutessaan ottaa ruokakaloiksi.

PERHOVAVAT JA KELAT

Suosittelemme Sog joelle kahdenkäden 12-15 jalkaisia lohivapoja luokissa 8-10 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Raudun ja taimenen kalastukseen sopii parhaiten 9-10 jalkainen 6-7 luokan yhdenkäden perhovapa. Siimoina kelluvat, kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Kalastusvälineet pitää desinfioida, kun saavutaan Reykjavikin Keflavikin lentokentälle.

PERHOT

Hyviä perhomalleja Sog joelle ovat esim. Blue & Black, Black Sheep, Silver Sheep, Blue Charm, Red Frances, Black Frances, Sunray Shadow ja Snaelda.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat mukavassa lodgessa joen rannalla keskellä kalastusaluetta. Lodgessa on kaikki mukavuudet: wc, suihku, suuri olohuone ja hyvinvarustettu keittiö, 4 kpl makuuhuoneita ja Jacuzzi. Ruokailut jokainen voi järjestää itse majoituksessa, ne eivät kuitenkaan sisälly matkan hintaan.

MATKAN TOTEUTUS

Kalastajat lentävät Reykjavikiin Keflavikin lentokentälle ja jatkavat sieltä vuokra-autolla noin 1,5 tunnin ajomatkan matkakohteeseen Sog-joelle.

  • Hinta: 2950 eur/hlö
  • Matkan kesto: 3 kalastuspäivää/3 yötä
  • Ryhmän koko: 3 vapaa
  • Varaukset: Minimivaraus 3 vapaa
  • Kalastusmatka sisältää: Majoitus, Kalastusluvat
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Reykjavikiin, Desinfiointi (30-40 eur), Ruokailut, Vuokra-auto
  • Kalastuskausi: 24.6 – 24.9
  • Kalalajit: Lohi, Rautu, Taimen
  • Sog Asgardur Kartta >>

Islanti, Sog

2950,00 

Sog joki 24.6-24.9

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,