Valikko Sulje

Kuuba, Cayo Largo

PERHOKALASTUSMATKAT – KUUBA, CAYO LARGO

Hienoa tarponin, permitin ja bonefishin perhokalastusta Kuuban Cayo Largossa. Fishmaster järjestää johdetun perhokalastusmatkan Cayo Largoon 3.-12.2.2023. Cayo Largo on trooppisen kalastuksen paratiisi, joka sijaitsee Kuuban etelärannikolla ja tarjoaa huippuluokan suolaisen veden perhokalastusta hienossa ympäristössä.

PERHOKALASTUS

Cayo Largon alue on kuuluisa erinomaisesta tarponin, permitin ja bonefishin kalastuksesta. Permitin kalastus on Cayo Largon alueella erityisen hyvää ja siksi sieltä saadaankin vuosittain suuri määrä Grand Slameja. Alueella on lukemattomia erityyppisiä kalastuspaikkoja. Yhdessä paikallisen kalastusoppaan kanssa kierretään veneellä alueen niemiä, salmia ja matalikoita ja etsitään ruokailevia kaloja. Kalastus tapahtuu sekä matalikoilla kahlaamalla että veneestä järeillä yhdenkäden perhovälineillä.

PERHOVAVAT JA KELAT

Suosittelemme 7-8 luokan 9′ perhovapaa bonefishin kalastukseen ja 9-10 luokan 9′ vapaa permitiä varten. Tarponin kalastukseen suositellaan 10-12 luokkien 9′ jalkaisia vapoja. Keloiksi sopivat levyjarrulliset perhokelat joihin mahtuu vähintään 200 metriä pohjasiimaa. Perhosiiman bonefishin ja permitin kalastukseen pitäisi olla trooppiseen perhokalastukseen tarkoitettu kelluva WF siima. Bonefishille ja permitille suositellaan 300-330 cm pitkää peruketta jossa kärjen paksuus on 0.30-0.40 mm. Tarponin kalastukseen suositellaan nopeasti uppoavaa siimaa syvissä kanaaleissa, intermediate siimaa flatseilla ja kelluvaa siimaa mangrovesaarten reunoissa. Tarponin kalastukseen sopii vavan mittainen 60-80 lbs tasapaksu fluorocarbon peruke.

PERHOT

Bonefish perhoja: Gotscha, Crazy Charlie, Bonefish Bitter, hiekan värisenä tai vaaleanruskeana, koot 4, 6. Permit perhoja: Avalon, Velcro Crab ja Del´s Merkin koot 2, 4. Tarpon ja snook perhot: Deceiverit koot 1/0-4/0 ruskea, oranssi, oliivi-valkoinen, Black Death, Black and Purple ja Purple Death.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat hyvin varustellussa Jardines Avalon 1 jahdissa ilmastoiduissa kahden hengen hyteissä. Hyteissä on oma wc ja suihku. Laivassa on myös hyvä ravintola/baari. Havannassa majoitutaan keskitason hotellissa yhden tai kahden hengen huoneissa.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu tai omatoiminen perhokalastusmatka. Matka toteutetaan paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastajat lentävät Helsingistä Keski-Euroopan kautta Kuuban Havannaan. Matkan alkupäässä vietetään yksi yö Havannassa. Kalastusviikko Cayo Largossa on lauantaista lauantaihin. Havannasta on 3 tunnin bussimatka Zapesca satamaan, jossa Jardines Avalon 1 jahti odottaa. Aluksella siirrytään Cayo Largoon ja kalastetaan sunnuntaista perjantai-iltapäivään eli 6 päivää. Perjantaina iltapäivällä klo 15-19 siirrytään JA 1 jahdilla takaisin Zapescan satamaan, jossa yövytään vielä yksi yö aluksella ja lauantaina aamuna on bussikuljetus Havannaan. Mahdollisesti voimme jatkaa vielä samana päivänä paluulennolla Havannasta Helsinkiin.

 • Ajankohta: 3.-12.2.2023
 • Hinta: 6350 eur/hlö
 • Tarjoushinta: 4550 eur/hlö
 • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä kohteessa
 • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 5-9 kalastajaa
 • Varaukset: paikat varattu
 • Kalastusmatka sisältää: Majoitus JA1 jahdilla, Ruokailut JA1 jahdilla, Kalastusluvat, Opastus (2 hlöä/opas), Venekuljetukset
 • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsinki/Havanna/Helsinki, Hotelli Havannassa, Tipit kalastusoppaalle (200 eur/kalastaja), Tipit henkilökunnalle (130 eur/kalastaja), Viisumi (50+20 eur), Alkoholijuomat laivalla (180 eur/hlö), Conservation fee (90 eur/hlö)
 • Kalalajit: Tarpon, Permit, Snook, Bonefish, Jack Crevalle, Barracuda, Snapper
 • Kalastuskausi: 1.1-31.12
 • Lisätietoa: Cayo Largo 3.-12.2.2023 >>

Kuuba, Cayo Largo

4550,00 

Cayo Largo 3.-12.2.2023

Varasto loppu