Valikko Sulje

Argentiina, Jurassic Lake

PERHOKALASTUSMATKAT ARGENTIINA, JURASSIC LAKE

Kirjolohen perhokalastusmatkat Argentiinan Patagoniaan, Jurassic järvelle. Jurassic Lake on maailman parhaita ja kuuluisimpia kirjolohijärviä, missään muualla maailmassa ei kirjolohia ole niin paljon kuin täällä ja lisäksi ne ovat uskomattoman suuria. Kirjolohien keskipaino Jurassic-järvellä on 4-5 kilon välillä ja joka vuosi saadaan kymmenia yli 8 kilon painoisia kaloja, suurimpien ollessa yli 10 kiloisia.

KALASTUSKAUSI JA LUONTO

Parhaat ajankohdat tähän upeaan kirjolohen perhokalastukseen Jurassic-järvellä ovat Patagonian kesällä eli marraskuun alusta huhtikuun 20. päivään asti. Järvi on 20 km pitkä ja 15 km leveä, erittäin karu ja kaunis ja se on kuin luotu kirjolohen perhokalastukseen, lisäksi Patagonian upeat maisemat ja erikoinen luonto takaavat osallistujille unohtumattoman matkan.

PERHOKALASTUS

Jurassic-järvellä kalastetaan rannalta ja kahlaamalla paikallisen kalastusoppaan johdolla. Suosittelemme 9-10 jalkaisia 7-8 luokan yhdenkäden vapoja. Ota mukaan kelluvan siiman lisäksi myös uppoava siima muutamia syviä paikkoja varten. Tyyniä järvipäiviä varten sekä kalastukseen Barancuso-joella suosittelemme 9 jalkaista 5 luokan vapaa kelluvalla siimalla. Kalastus tapahtuu pääosin ’pyydystä ja päästä’ periaatteella eli kirjolohet lasketaan takaisin väsytyksen jälkeen, ruokakalat voi toki ottaa. Kalastaa voi järven lisäksi myös pienessä Barancuso-joessa johon kirjolohet nousevat.

PERHOT

Jurasic-järven kirjolohille hyviksi havaittuja perhoja ovat: Leechit, Wolly Buggerit, Muddlerit ja Matukat, kumijalkaiset nymfit. Värit musta, violetti, punainen, valkoinen ja keltainen toimivat. Perhojen koot ovat yleensä 2-8. Käytä riittävän vahvoja koukkuja.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat Jurassic Lake kalastuslodgessa mukavissa kahden hengen huoneissa. Rakennus sijaitsee Jurassic-järven rannalla paikassa jossa Barancuso joki laskee järveen. Ruokasalissa kalastajat saavat nauttia paikallisista maukkaista ruokalajeista ja hyvistä juomista, kaikki ruokailut kuuluvat hintaan.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen kalastusmatka, näillä matkoilla Fishmaster henkilökunta ei ole mukana, ne toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Argentiinaan, Jurassic-järvelle voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät ensin Buenos Airesiin ja sieltä jatkolennolla Calafateen tai Comodoro Rivadaviaan. Lentoaikatauluista riippuen mahdollisesti joutuu yöpymään hotellissa matkan molemmissa päissä. Viikon matkoilla Comodoro Rivadaviasta on yksityinen menopaluu lento Jurassic Lakelle. Puolen viikon matkoilla toinen matka tehdään maastoautolla, toinen lentäen. Calafaten hotellilta jatketaan oppaan autolla matkakohteeseen Jurassic Lakelle, automatka kestää noin 6 tuntia.

  • Hinta: 6130 USD/hlö/viikko, noin 6000 eur (1.11-31.12)
  • Hinta: 4420 USD/hlö/viikko, noin 4350 eur (1.1-28.2)
  • Hinta: 3070 USD/hlö/3 päivää, noin 3000 eur (1.1-28.2)
  • Hinta: 5430 USD/hlö/viikko, noin 5330 eur (1.3-30.4)
  • Kalastusmatka sisältää: Viikon matkoilla lento Comodorosta Jurassic Lakelle ja takaisin, Puolen viikon matkoilla toinen matka lentäen toinen autolla, Majoitus 2 hengen huoneessa, Ruokailut ja ruokajuomat, Kalastusluvat, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Buenos Airesiin (Alkaen 1000 eur), Lennot Buenos Airesista Comodoroon tai Calafateen, Hotelli Comodorossa tai Calafatessa, Tippi kalastusoppaalle ja henkilökunnalle
  • Kalastuskausi: Marraskuu 1. – huhtikuu 30.

Argentiina, Jurassic Lake

3000,00 

Jurassic järvi 1.11-30.4

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle