Valikko Sulje

Ruotsi, Gotlanti

KALASTUSMATKAT – RUOTSI, GOTLANTI

Fishmaster järjestää johdettuja kalastusmatkoja Gotlantiin. Kalastamme meritaimenta rannalta heittämällä joko perho- tai uistinvälineillä. Jouni Rauha Fishmasterista matkustaa mukana kalastusoppaana ja matkanjohtajana. Gotlanti on Ruotsin suurin saari joka sijaitsee Ruotsin mantereesta itään, sinne pääsee helposti lentämällä tai autolla ja autolautalla. Varaa paikkasi ja lähde mukaan, koe Gotlannin luonnon kauneus ja hienot kalastuspaikat.

PERHOKALASTUS, HEITTOKALASTUS

Gotlanti on kuuluisa laajoista matalista hiekka- ja kivikkorannoistaan jotka sopivat parhaiten rannalta kalastukseen. Rannat sopivat erityisen hyvin kahlaamiseen joten ota kahluuhousut tai pitkävartiset saappaat mukaan, ota matkalle myös omat kalastusvälineet mukaan. Suosituimmat kalastustavat ovat heittokalastus tai perhokalastus ja saaliina on meritaimen. Liikumme autolla ja rannalla kävellen ja kalastellen päivän aikana useissa eri paikoissa olosuhteiden mukaan. Meritaimenen kalastus on usein erinomaista ja kahlaaminen helppoa, meritaimenen keskipaino Gotlannissa on 2 kg, mutta joka vuosi saadaan jopa 8-9 kilon painoisia taimenia. Saalisrajoitus on 1 meritaimen/kalastaja/päivä ja meritaimenen alamitta on 50 cm.

KALASTUSVÄLINEET

Suosittelemme meritaimenen perhokalastukseen Gotlannissa yhdenkäden 9-10 jalkaisia perhovapoja luokissa 6-8, laadukkaita levyjarrullisia keloja. Perhosiimoiksi suosittelemme kelluvia, kelluva/intermediate tai slow intermediate ampumapäitä. Heittokalastus onnistuu parhaiten laadukkaalla hyrrä-tai avokelalla ja siihen sopivalla hyvällä hiilikuituisella 8-10 jalkaisella vavalla.

PERHOT, UISTIMET

Hyviä perhomalleja Gotlannissa ovat esim. Drags devil, Haili, Magnus, Pattegrisen ja Mulkkis. Heittokalastuksessa tehokkaimmat vieheet ovat kapeita lusikkauistimia kuten Toby, Salamander, Krocodile, Vicke, EV Trutta; värit sini-hopea, oranssi, punamusta, punainen, fluorikeltainen, viehepainot 20-30 g.

MAJOITUS

Majoitus on hyvin varustellussa mökissä lähellä merta ja hyviä kalapaikkoja. Mökissä on kaikki mukavuudet, iso olohuone, hyvinvarustettu keittiö, 2 hengen makuuhuoneet, wc ja suihku.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu matka, näillä matkoilla on aina kokenut Fishmaster kalastusopas mukana. Matkat tehdään oppaan autolla, ensin laivalla Turusta Tukholmaan ja siitä autolla Nynäshamniin, automatka on 70 kilometriä ja kestää noin tunnin. Nynäshamnista jatketaan laivalla Visbyyn, laivamatka kestää noin kolme tuntia. Visbyn satamasta on lyhyt 20 minuutin automatka mökille.

  • Hinta 790 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 3 ja puoli kalastuspäivää, 4 yötä kohteessa
  • Ryhmän koko: 1 opas + 3 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetukset Turusta, Laivamatkat Turku/Tukholma/Turku ja Nynäshamn/Visby/Nynäshamn, Autokuljetukset Gotlannissa, Majoitus, Ruokailut Gotlannissa, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Ruokailut laivamatkojen aikana
  • Kalalajit: Meritaimen
  • Kalastuskausi: 1.10 – 15.5

Ruotsi, Gotlanti

790,00 

Gotlanti 1.10-15.5

Varasto loppu