Valikko Sulje

Chile, Tierra Del Fuego

PERHOKALASTUSMATKAT – CHILE, TIERRA DEL FUEGO

Huippuhienoa taimenen ja kirjolohen perhokalastusta Chilen Tierra del Fuegossa. Kalastamme Rio Grande-joen yläosalla. Sen lisäksi perhokalastamme Despreciado-järvellä, Laguna del Cura, Lago Blanco ja Fagnando-järvellä.

KALASTUSKAUSI JA LUONTO

Paras ajankohta upeaan perhokalastukseen Tierra del Fuegossa on tammikuun alusta helmikuun loppuun asti. Alueen joet ja järvet ovat karuja ja kauniita ja kuin luotuja taimenen ja kirjolohen perhokalastukseen, mahdollisuus myös meritaimeneen, lisäksi Tulimaan upeat maisemat ja erikoinen luonto ja eläimet takaavat osallistujalle unohtumattoman matkan.

PERHOKALASTUS

Rio Grande-joen latvoilla kalastamme paikallisen kalastusoppaan johdolla, 3 kalastajaa per opas. Seuraavana päivänä kalastamme pienellä Despreciado-järvellä, jossa on erittäin paljon taimenia keskikooltaan 2 kiloa. Kalastuspäivän aikana voit saada jopa 10-20 taimenta. Seuraavan kalastuspäivän vietämme Laguna del Cura järvellä jossa on erittäin runsaasti kalaa, päivän aikana voit saada jopa 20 taimenta ja kirjolohta keskikooltaan 2 kiloa. 1-2 päivän ajan kalastamme hienon Lago Blanco ja Lago Fagnando järven runsaslukuisia isoja taimenia ja kirjolohia. Tulimaan perhokalastuksessa käytetään yhdenkäden perhovapoja ja kalastus tapahtuu ’pyydystä ja päästä’ periaatteella.

PERHOKALASTUSVÄLINEET

Suosittelemme perhokalastukseen Tulimaassa 9 jalkaisia 7 luokan yhdenkäden perhovapoja. Perhosiimoista eniten käytettyjä ovat kelluvat, ja kärkiuppoavat WF siimat ja ampumapäät.

PERHOT

Tierra del Fuegon meritaimenille, taimenille ja kirjolohille toimivia perhoja ovat: Bunny leech #2-4, Zonker, Woolly Bugger musta, valkoinen, oliivi #4-8, Girdle ja Yuk Bug kumijalkanymfit #4-12, kuulapää nymfit Prince, Hare’s Ear #10-14. Huomioi että vain 1-ja 2-haaraiset koukut ovat sallittuja perhoissa.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat tyylikkäässä kalastuslodgessa mukavissa kahden hengen huoneissa, jotka on sisustettu perinteiseen tapaan. Kalastajat saavat nauttia paikallisista maukkaista ruokalajeista ja hyvistä juomista. Kaikki ruokailut ja ruokajuomat – myös oluet, viinit ja alkoholidrinkit sisältyvät hintaan.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Johdetuilla matkoilla Jouni Rauha toimii matkanjohtajana. Matkat toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Perhokalastusmatkoja Chilen Tierra del Fuegoon voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle.

Kalastajat lentävät Helsingistä Keski-Euroopan kautta Chilen Santiagoon ja sieltä jatkolennolla Punta Arenasiin. Lentoaikatauluista riippuen on mahdollista, että matkan toisessa tai molemmissa päissä pitää viettää 1 yö hotellissa Santiagossa tai Punta Arenasissa. Punta Arenas kaupungista jatketaan oppaan kanssa autolla kohteeseen. Tierra del Fuegon kalastuslodge sijaitsee noin 6 tunnin automatkan päässä Punta Arenas kaupungista.

  • Hinta: 5950 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä kohteessa, 2 yötä Punta Arenasissa
  • Ryhmän koko: Minimiryhmä 2 kalastajaa
  • Varaukset: Kysy vapaita ajankohtia ja paikkoja
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetus Punta Arenas/Lodge/Punta Arenas, Kuljetukset kalapaikoille, Perhokalastus, Kalastuslupa, Opastus, Majoitus, Ruokailut, Olut, Viini ja muut alkoholijuomat
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsinki/Punta Arenas/Helsinki, Tipit (500 USD), 2 x Hotelliyö Punta Arenasissa
  • Kalalajit: Taimen, Kirjolohi
  • Kalastuskausi: 25.12-28.2

Chile, Tierra Del Fuego

5950,00 

Tulimaa 25.12.-28.2.

Varasto loppu