Valikko Sulje

Chile, Tierra Del Fuego

PERHOKALASTUSMATKAT – CHILE, TIERRA DEL FUEGO

Huippuhienoa meritaimenen, taimenen ja kirjolohen perhokalastusta Chilen Tierra del Fuegossa. Fishmaster järjestää perhokalastusmatkan Tierra del Fuegoon 11.-22.1.2023. Kalastamme Rio Grande-joen yläosalla, joka on maailman parhaita ja kuuluisimpia meritaimenjokia. Sen lisäksi perhokalastamme Rio Azopardo-joella, Despreciado-järvellä, Laguna del Cura, Laguna del Carabinero ja Desaeado-järvellä.

KALASTUSKAUSI JA LUONTO

Paras ajankohta upeaan perhokalastukseen Tierra del Fuegossa on tammikuun alusta helmikuun loppuun asti. Alueen joet ja järvet ovat karuja ja kauniita ja kuin luotuja meritaimenen, taimenen ja kirjolohen perhokalastukseen, lisäksi Tulimaan upeat maisemat ja erikoinen luonto ja eläimet takaavat osallistujalle unohtumattoman matkan.

PERHOKALASTUS

Rio Grande-joen latvoilla kalastamme paikallisen kalastusoppaan johdolla, 3 kalastajaa per opas. Rio Grande on keskikokoinen joki yläosalla leveydeltään 5-15 metriä joka tarjoaa hienoja, vaihtelevia pooleja ja helppoa kahlausta. Seuraavana päivänä kalastamme pienellä Despreciado-järvellä, jossa on erittäin paljon taimenia keskikooltaan peräti 3 kiloa. Kalastuspäivän aikana voit saada jopa 10-20 taimenta. Yhden päivän ajan kalastajien käytössä on 15 kilometriä pitkän Rio Azopardo-joen kalastusalue, joka myös sisältää joen molemmat puolet. Seuraavan kalastuspäivän vietämme Laguna del Cura ja Carabinero järvillä joissa on erittäin runsaasti kalaa, päivän aikana voit saada jopa 20 taimenta ja kirjolohta keskikooltaan 2 kiloa. Päivän ajan kalastamme hienon Desaeado järven runsaslukuisia isoja taimenia. Tulimaan perhokalastuksessa käytetään yhdenkäden perhovapoja ja kalastus tapahtuu ’pyydystä ja päästä’ periaatteella.

PERHOKALASTUSVÄLINEET

Suosittelemme perhokalastukseen Tulimaassa 9-10 jalkaisia 6-8 luokan yhdenkäden perhovapoja. Perhosiimoista eniten käytettyjä ovat kelluvat, ja kärkiuppoavat WF siimat ja ampumapäät.

PERHOT

Tierra del Fuegon meritaimenille, taimenille ja kirjolohille toimivia perhoja ovat: Bunny leech #2-4, Zonker, Woolly Bugger musta, valkoinen, oliivi #6-8, Woolly Worm eri väreissä #4-12, Girdle ja Yuk Bug kumijalkanymfit #4-12, kuulapää nymfit Prince, Hare’s Ear #10-14. Huomioi että vain 1-ja 2-haaraiset koukut ovat sallittuja perhoissa.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat tyylikkäässä kalastuslodgessa mukavissa kahden hengen huoneissa, jotka on sisustettu perinteiseen tapaan. Rakennus on peräisin 1900-luvulta ja se on entisöity tyylikkääksi kalastajien lodgeksi. Kalastajat saavat nauttia paikallisista maukkaista ruokalajeista ja hyvistä juomista. Kaikki ruokailut ja ruokajuomat – myös oluet, viinit ja drinkit sisältyvät hintaan.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Johdetuilla matkoilla Jouni Rauha toimii matkanjohtajana. Matkat toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Perhokalastusmatkoja Chilen Tierra del Fuegoon voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät Helsingistä Keski-Euroopan kautta Chilen Santiagoon ja sieltä jatkolennolla Punta Arenasiin. Lentoaikatauluista riippuen on mahdollista, että matkan toisessa tai molemmissa päissä pitää viettää 1 yö hotellissa Punta Arenasissa. Punta Arenas kaupungista jatketaan oppaan kanssa autolla kohteeseen. Tierra del Fuegon kalastuslodge sijaitsee noin 5 tunnin automatkan päässä Punta Arenas kaupungista.

  • Ajankohta: 11.-22.1.2023 (paikalla 13.-20.1)
  • Hinta: 5250 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä kohteessa, 2 yötä Punta Arenasissa
  • Ryhmän koko: Maksimi 6 kalastajaa/viikko
  • Varaukset: Kysy vapaita paikkoja
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetus Punta Arenas/Lodge/Punta Arenas, Kuljetukset kalapaikoille, Perhokalastus, Kalastuslupa, Opastus, Majoitus, Ruokailut, Olut, Viini ja muut alkoholijuomat
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsinki/Punta Arenas/Helsinki (1400-1500 eur/hlö), Tipit (500 USD), 2 x Hotelliyö Punta Arenasissa, Ruokailut Punta Arenasissa
  • Kalalajit: Meritaimen, Taimen, Kirjolohi
  • Kalastuskausi: 25.12-28.2
  • Lisätietoa: Tierra del Fuego 11.-22.1.2023 >>

Chile, Tierra Del Fuego

5250,00 

Tulimaa 11.-22.1.2023

2 varastossa