Meny Stäng

Finland, Merikarvia

FISKERESOR – FINLAND, MERIKARVIAÅN

Fishmaster ordnar guidade flugfiskeresor till Merikarviaån. Merikarvia ligger i sydvästra Finland cirka 180 km norr om Åbo och är en av de bästa havsörings älvarna i Finland. Det finns gott om regnbågsöring i Merikarviaån men det finns också chans för havsöring.

FLUGFISKE, SPINNFISKE

Vi fiskar på de nedre delarna av Merikarviaån och har tillsammans 12 km älv att fiska i. Den är fin älv som passar utmärkt för flugfiske. Som fiskeguide fungerar personal från Fishmaster. Om det behövs kan fiskeguiden instruera kunden i speykast/underhandskast, andra kasttekniker och fisketekniker.Fisket är normalt som bäst under våren från början av april till slutet av maj och under hösten från början av september till slutet av november. Deltagarna kan också låna flugspön, rullar och linor under resan om det behövs.

FISKEREDSKAP

Havsöringsfisket sker mest med 12-13′ fots tvåhands spön eller med 8-10 fots enhands flugspön klass 6-7. Som fluglinor kan man använda skagit, sink tip, intermediate eller helsjunkande. För regnbågsfiske rekommenderas 8-9 fots enhands spön i klass 5-6.

BOENDE

Om kunderna vill fiska flera dagar, kan vi erbjuda boende i en fiskestuga vid Merikarviån. Där finns dubbla sovrum, vardagsrum, kök och bastu.

RESARRANGEMANG

Dessa fiskeresor ordnas på kundens begäran.

  • Pris: 240 eur/dag/1-2 personer
  • I fiskeresan ingår: Guidning
  • Ingår ej i fiskeresan: Fiskekort, Boende, Bilresor
  • Fiskarter: Havsöring, Regnbågsöring
  • Fiskesäsong: 1.4 – 30.11

Finland, Merikarvia

240,00 

Merikarviaån 1.4-30.11

Kategori: Etiketter: ,