Meny Stäng

FLUGFISKE – SKOTTLAND, TWEED 15.-22.10.2023

FLUGFISKE – SKOTTLAND, TWEED 15.-22.10.2023

skotlanti scotland skottland tweed tweedjoki perhokalastus flyfishing flugfiske lohi salmon lax Fishmaster kalastus perhokalastusmatka kalastusmatka

Flugfiskeresor efter lax till en av de bästa laxälvarna i Skottland, Tweed. Fishmaster arrangerar en guidade flugfiskeresa till Tweed älven 15.-22. oktober 2023. Resemålet är fiskesträckan Nest på övre delen av Tweed älven. Som reseguide fungerar Jouni Rauha.

Vår Fishmaster flugfiskegrupp på 5 fiskare, fiskar på Nest privata fiskesträcka som är belägen på övre delen av Tweed älven, nära Galashiels. Fiskesträckan är varierande, vacker och lätt att fiska. Nest fiskesträckan är på norra (vänstra) sidan av älven och är cirka 2,5 kilometer lång. Där fiskar max 5 personer samtidigt. Alla fiskekort är bokade för vår Fishmaster fiskegrupp. Det finns 5 långa och intressanta pooler. Sträckan fiskar bra på alla vattenstånd. Pooler: Rampy Pool, Boat Pool, House Pool, Policeman och Gullets.

Fiskegruppen bor i ett välutrustat Skotskt hus. Där har vi: wc, dusch, vardagsrum, välutrustat kök och flera enkel och dubbel sovrum. Vi lagar maten själv i huset eller så äter vi på någon av de lokala pubar som erbjuder god mat och dryck.

Mera information >>

Lue myös