Valikko Sulje

PERHOKALASTUS – SKOTLANTI, TWEED 15.-22.10.2023

PERHOKALASTUS – SKOTLANTI, TWEED 15.-22.10.2023

skotlanti scotland skottland tweed tweedjoki perhokalastus flyfishing flugfiske lohi salmon lax Fishmaster kalastus perhokalastusmatka kalastusmatka

Lohen perhokalastusta Tweed-joella Skotlannissa. Fishmaster järjestää lohen perhokalastumatkan Tweed-joelle 15.-22.10.2023. Matkakohde on Nest kalastusalue joen yläosalla. Syksy syys-lokakuussa on parasta lohiaikaa Tweed-joella, joten kalastajille on luvassa hienoja kokemuksia ja mahdollisuus saada hienoja lohia. Matkanjohtajana ja kalastusoppaana toimii Jouni Rauha.

Kalastusryhmän käytössä on yksityinen Nest kalastusalue Tweed-joen yläosalla. Nest kalastusalue on noin 2,5 kilometriä pitkä ja käsittää Tweed-joen pohjoisen puoleisen eli alavirtaan katsottuna vasemman rannan. Nest kalastusalueella kalastaa 5 kalastajaa ja koko alue on varattu Fishmaster ryhmän käyttöön. Kalastuslue muodostuu 5 poolista: Rampy Pool, Boat Pool, House Pool, Policeman ja Gullets. Poolit ovat helppoja kalastaa ja toimivat hyvin eri vedenkorkeuksilla.

Majoitus on tyylikkäässä ja hyvin varustellussa Skotlantilaistalossa, jossa on kaikki mukavuudet: wc, suihku, iso olohuone, hyvin varustettu keittiö sekä yhden ja kahden hengen makuuhuoneita. Ruokailut järjestämme yhteisesti majoituksessa tai pubeissa.

Lisätietoa >>

Lue myös