Valikko Sulje

GAULA FLYFISHING LODGE – TIEDOTE 15.5.2020

GAULA FLYFISHING LODGE – TIEDOTE 15.5.2020

gaula gaulaflyfishing gaulaflyfishinglodge rivergaula gaulariver gaulajoki norway norja norge salmon laks lax lohi perhokalastus flyfishing flugfiske fluefiske salmonflyfishing perhokalastusmatka lohenkalastus kalastus kalastusmatka fishmaster globalfishing

Gaula-joen kalastuskausi alkaa 1. kesäkuuta 2020. Matkustusrajoitukset ovat ongelma monille kalastajille, jos rajoituksia on voimassa kalastuskauden aikana. Matkustusrajoitukset Norjaan ovat voimassa vielä kesäkuun alussa ja Gaulan kausi 2020 avataan vain Norjassa asuvien kalastajien toimesta.

Olen ollut yhteydessä kesäkuun alkupuolen kalastajien kanssa ja heidän varauksia on siirretty vastaavaan viikkoon kesäkuussa 2021. Tarjoan kesäkuun 2020 vapautuneita Gaulan paikkoja Norjalaisille kalastajille, joilla ei ole matkustusrajoituksia.

Norjan hallitus harkitsee 15.6 mennessä Norjan rajan avaamista Pohjoismaisille henkilöille. Samalla myös karanteenimääräykset maiden välillä poistuisivat. Norjan hallitus harkitsee 20.7 mennessä Norjan rajan avaamista myös joidenkin muiden Euroopan maiden kanssa.

Gaula Flyfishing Lodge on auki koko kauden 1.6-31.8.2020 niille kalastajille, joilla ei ole matkustusrajoituksia. Kalastajat jotka eivät voi matkustaa Norjaan Koronavirus pandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten vuoksi. Olen yhteydessä näiden asiakkaiden kanssa, heidän maksetut varaukset voidaan myöhemmin siirtää ilman kuluja Gaulan kauden 2020 myöhäisemmälle osalle tai kaudelle 2021.

Koronavirus pandemian vuoksi Gaulan kalastusmajoituksiin on tullut uusi rajoitus. Ainoastaan 1 henkilö per makuuhuone per viikko on sallittu kaudella 2020. Sen vuoksi Gaula Flyfishing Lodgen kalastajien määrä vähennetään kaudella 2020 maks 24 kalastajasta 16 kalastajaan per viikko, koska lodgen kolmessa talossa: Gyllteigen, Hage ja Öran on käytössä yhteensä 16 makuuhuonetta. Makuuhuoneen jakaminen on mahdollista samassa taloudessa asuville.

Parhain kalastusterveisin ja pysykää terveinä

Jouni Rauha

Lue myös