Valikko Sulje

UUTISIA – NORJA, GAULA KAUSI 1.6-31.8.2022

UUTISIA – NORJA, GAULA KAUSI 1.6-31.8.2022

gaula gaulaflyfishing gaulaflyfishinglodge rivergaula gaulariver gaulajoki norway norja norge salmon laks lax lohi perhokalastus flyfishing flugfiske fluefiske salmonflyfishing perhokalastusmatka lohenkalastus kalastus kalastusmatka fishmaster globalfishing

Ennen kalastuksen aloittamista jokaisen kalastajan on maksettava Norjan kalakortti netissä (286 NOK) https://fiskeravgift.miljodirektoratet.no/

Ennen kalastusta jokaisen kalastajan pitää rekisteröityä ja maksaa Gaulakortet netissä (200 NOK) https://elveguiden.no/

Kaikki saadut kalat (myös vapautetut) pitää rekisteröidä Gaula Laksebörsiin netissä elveguiden.no niin pian kuin mahdollista 12 tunnin sisällä.

Ennen kalastusta jokaisen kalastajan pitää desinfioida kalastusvälineet esim. Gaula Natursenterissä. Desinfioinnin hinta sisältyy Gaulakortet maksuun.

Mikäli kala joka sääntöjen mukaan pitää vapauttaa, vahingoittuu niin pahasti että sitä ei voi vapauttaa, se pitää toimittaa Gaula Natursenteriin. Kala lasketaan kalastajan saaliskiintiöön.

Kalastajilla on 1 lohen henkilökohtainen vuorokausikiintiö. Mikäli kalastaja tappaa lohen eli täyttää päiväkiintiön, hänen pitää lopettaa kalastus klo 24 asti. On myös 2 lohen viikkokiintiö ja 4 lohen kausikiintiö per kalastaja, joista 1 saa olla yli 80 cm. Mikäli henkilö tappaa toisen lohen viikolla, hänen pitää lopettaa kalastus siltä viikolta. Vapautettuja lohia ei lasketa kalastajan kiintiöön. Naaraslohet on rauhoitettu 1.7-31.8. Meritaimen on rauhoitettu.

Suomunäyte pitää ottaa kaikista tapetuista Gaulan lohista. Laita suomut kuoreen ja täytä kaikki tarvittavat tiedot. Palauta suomukuori Gaula Natursenteriin tai Hovin Coop kauppaan. Puuttuva suomunäyte tai virheellisesti täytetyt tiedot aiheuttavat 1500 NOK sakon.

Lue myös