Valikko Sulje

Skotlanti, Spey

PERHOKALASTUS – SKOTLANTI, SPEY

Lohen perhokalastumatkat kuuluisalle Spey-joelle Skotlantiin. Fishmaster järjestää johdetun kalastusmatkan Spey-joelle Lower Pitchroy beatille 20.-27.9.2020. Matkakohde on kuuluisa Lower Pitchroy kalastusalue Spey-joen keskiosalla. Matkan ajankohta on hyvää kalastusaikaa Spey-joella. Matkanjohtajana toimii Jouni Rauha.

SPEY

Spey-joki sijaitsee Skotlannin koillisosassa ja on maan nopeimmin virtaava joki ja kuuluisa lohen perhokalastuksen ja Spey-heiton syntymäpaikkana. Joki on yksi Eupoopan parhaista lohijoista. Kalastuskausi Spey-joella alkaa jo helmikuun 11. päivä ja paras kevään lohennousu ajoittuu huhti-toukokuulle.  Spey-joella kevätkalastus on nykyään catch & release kalastusta.

PERHOKALASTUS – LOWER PITCHROY

Kalastusryhmän käytössä on yksityinen Lower Pitchroy kalastusalue Spey-joen keskiosalla. Alue on yksi Spey-joen hienoimmista kalastusalueista, joka on pituudeltaan 2,0 kilometriä ja käytössä on joen molemmat puolet. Vain perhokalastus on matkalla sallittua ja koko Lower Pitchroy alue on varattu 4 henkilön Fishmaster ryhmän käyttöön. Kalastusalue muodostuu 6 poolista jotka ovat erittäin hienoja ja helppoja kalastaa perholla. Alueen alaosalla, jokitörmällä on kalastusmaja missä voi levätä ja ruokailla. Käytössä on myös paikallinen kalastusopas, ghillie.

PERHOKALASTUSVÄLINEET

Suosittelemme Spey-joelle kahdenkäden 13-15′ jalkaisia lohivapoja luokissa 8-11 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Perhosiimoina kelluvat, kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat eniten käytettyjä. Ota mukaan myös uppoavia siimoja mahdollisia korkean veden olosuhteita varten.

PERHOT

Hyviä perhoja Spey-joella ovat esimerkiksi Willie Gunn, Black Sheep, Dee Sheep, Black & Yellow, Munroe Killer, Allys Shrimp, Frances, Monkey Fly, Garry ja Cascade.

MAJOITUS

Kalastusryhmän majoitus on hienossa Weiroch Lodgessa lähellä Lower Pitchroy kalastusaluetta. Talo on viimeistelty kalastajien majoituskäyttöön ja siinä on kaikki mukavuudet: wc, suihkut, iso olohuone, ruokasali, hyvin varustettu keittiö sekä 3 makuuhuonetta. Ruokailut järjestämme yhteisesti majoituksessa.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu kalastusmatka, näillä matkoilla on Fishmaster matkanjohtaja mukana. Kalastajat lentävät sunnuntaina Suomesta Skotlantiin, Aberdeeniin. Voimme järjestää koko ryhmälle yhteiset lennot Helsingistä Aberdeeniin. Sieltä jatketaan vuokra-autolla kohteeseen Spey joelle johon on noin 1,5 tunnin ajomatka.

  • Matkan ajankohta: 20.-27.9.2020
  • Hinta: 1780 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä
  • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 3 henkilöä
  • Varaustilanne: Paikat varattu
  • Kalastusmatka sisältää: Kalastusluvat, Perhokalastus, Opastus, Majoitus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Aberdeeniin (alkaen 250 eur/hlö), Vuokra-auto, Ruokailut ja juomat (100-150 £/henkilö), Tippi ghillielle (100-120 £/hlö)
  • Kalalajit: Lohi, Meritaimen, Taimen
  • Kalastuskausi: 11.2 – 30.9

Skotlanti, Spey

1780,00 

Spey joki 20.-27.9.2020

Varasto loppu