Valikko Sulje

Skotlanti, Dee

PERHOKALASTUSMATKAT – SKOTLANTI, DEE

Lohen perhokalastumatkat Skotlantiin, kuuluisalle Dee-joelle. Fishmaster järjestää johdettuja kalastusmatkoja Dee-joelle. Ajankohta maalis- huhtikuussa on kevään parasta lohiaikaa Dee-joella, aikaisempien vuosien kevätmatkoillamme olemme saaneet hienoja saaliita.

DEE

Dee-joki sijaitsee Skotlannin itäosassa ja on yksi maan parhaista lohijoista. Kalastuskausi Dee-joella alkaa jo helmikuun 1. päivä ja paras kevään lohennousu ajoittuu maalis-toukokuulle. Dee on erittäin kaunis ja kirkasvetinen joki joka sopii erinomaisesti perhokalastukseen. Joella harrastetaan pelkästään perhokalastusta ja lisäksi kalastetaan catch & release periaatteella, eli kaikki lohet vapautetaan.

PERHOKALASTUS – DEE

Kalastusryhmämme käytössä on 1-2 yksityistä kalastusaluetta Dee-joen keskiosalla. Kalastusalue muodostuu hienoista, vaihtelevista pooleista, jotka ovat helppoja kalastaa, niissä on hieno virtaus ja runsaasti hyviä pysähdyspaikkoja lohille. Kalastusalueella on kalastusmaja, missä voi levätä ja ruokailla.

PERHOKALASTUSVÄLINEET

Suosittelemme Dee-joelle kahdenkäden 12-15′ jalkaisia lohivapoja luokissa 8-11 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Siimoina kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Ota mukaan myös uppoavia ampumapäitä mahdollisia korkean veden olosuhteita varten.

PERHOT

Hyviä perhoja Dee-joella ovat esimerkiksi Dee Sheep, Willie Gunn, Black Sheep, Black & Yellow, Munroe Killer, Cascade, Monkey, Allys Shrimp ja Garry.

MAJOITUS

Majoitus on mukavassa Skotlantilaistalossa. Talo on entisöity kalastajien majoituskäyttöön ja siellä on kaikki mukavuudet: wc, suihku, iso olohuone, hyvin varustettu keittiö ja yhden hengen makuuhuoneet. Ryhmän ruokailut järjestämme yhteisesti joko majoituksessa tai paikallisissa pubeissa.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu kalastusmatka, näillä matkoilla on Fishmaster matkanjohtaja mukana. Kalastajat lentävät Aberdeeniin, Skotlantiin ja tapaavat Fishmaster matkanjohtajan lentokentällä. Sieltä jatketaan yhdessä autolla Dee-joelle, johon on tunnin ajomatka. Vaihtoehtoisesti voimme järjestää koko ryhmälle yhteiset lennot Helsingistä Aberdeeniin. Kalastusviikon jälkeen sunnuntaina palataan yhdessä vuokra-autolla Aberdeenin lentokentälle.

  • Hinta: 1490 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä majoituksessa
  • Kalastusmatka sisältää: Kalastus, Opastus, Majoitus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Aberdeeniin, Vuokra-auto, Ruokailut, Tippi (80-100 £/hlö)
  • Kalalajit: Lohi, Meritaimen
  • Kalastuskausi: 1.2 – 15.10

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Skotlanti, Dee”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Skotlanti, Dee

1490,00 

Dee joki 1.2-15.10

Matkakohde: Avainsanat tuotteelle , , , ,