Valikko Sulje

Ruotsi, Mörrum

KALASTUSMATKAT – RUOTSI, MÖRRUM

Lohen ja meritaimenen perho- ja heittokalastusta Mörrum-joella Ruotsissa. Mörrum-joki on kuuluisa suurista meritaimenista ja lohista sekä upeasta luonnosta. Matkanjohtajana ja kalastusoppaana toimii Jouni Rauha.

PERHOKALASTUS, HEITTOKALASTUS

Kalastamme Mörrum-joen alaosalla ja käytössämme on noin 7 kilometrin mittainen kalastusalue vaihtelevaa ja kaunista Mörrum-jokea Rosendalan ja jokisuun välillä, joka on jaettu 32 eri pooliin. Suosittelemme Mörrumille kahdenkäden 12-15′ jalkaisia lohivapoja luokissa 8-11. Siimoina kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Vaihtokärkisiimat eri nopeuksilla uppoavilla tipeillä ovat erittäin käytännöllisiä Mörrumilla. Ota mukaan myös nopasti uppoavia siimoja mahdollisia korkean veden olosuhteita varten. Uistinkalastus onnistuu parhaiten laadukkaalla hyrrä-tai avokelalla ja siihen sopivalla 8-10 jalkaisella vavalla, sopivat viehepainot ovat 15-40g.

PERHOT, UISTIMET

4-8 cm putkiperhot kuten Phatagorva, Willie Gunn, Garry ja Mickey Finn ovat osoittautuneet toimiviksi perhoiksi Mörrumilla. Heittokalastuksessa tehokkaimmat vieheet ovat kapeita lusikkauistimia kuten Toby, Salamander, Krocodile; värit hopea, sini/hopea, kulta, oranssi, oranssi/kulta, sopivat viehepainot ovat 20-30 grammaa.

MAJOITUS

Kalastusryhmän majoitus on mukavassa kalamökissä lähellä Mörrum-jokea, kävelymatkan päässä hienoista pooleista. Mökissä on hyvin varustettu keittiö, wc, suihku ja kahden hengen makuuhuoneet.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu kalastusmatka, kalastumatkoilla Mörrum-joelle on aina Fishmaster opas mukana. Matkustamme yksityisautolla, ensin autolautalla Turusta Tukholmaan ja sieltä autoilla noin 6 tuntia Etelä-Ruotsiin.

MATKAN AIKATAULU

Kokoontuminen Turussa, lähtö illalla laivalla klo 21. Tukholmaan saavutaan aamulla klo 6.30, josta jatketaan autoilla Mörrumille, jonne saavutaan klo 13, majoitumme ja aloitamme kalastuksen. Kalastamme 3 ja puoli päivää.

  • Hinta: 890 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 3 ja puoli kalastuspäivää/4 yötä kohteessa, 2 yötä laivalla
  • Ryhmän koko: 1 opas + 3 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Laivamatkat, Majoitus, Kalastusluvat, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Automatkat, Ruuat
  • Kalalajit: Meritaimen, Lohi
  • Kalastuskausi: 1.3-30.9

Ruotsi, Mörrum

890,00 

Mörrum joki 1.3-30.9

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,