Valikko Sulje

Ruotsi, Ljungan

KALASTUSMATKAT – RUOTSI, LJUNGAN

Fishmaster järjestää meritaimenen perho- ja heittokalastusmatkoja Ljungan-joelle Ruotsiin. Seuraava kalastusmatka Ljunganille järjestetään 29.9-4.10.2020. Matka on ajoitettu syksyn parhaaseen meritaimenkauteen. Fishmaster opas toimii matkanjohtajana ja kalastusoppaana, matkoille mahtuu oppaan lisäksi kolme henkilöä.

PERHOKALASTUS, HEITTOKALASTUS

Ljungan on Ruotsin parhaita meritaimenjokia, se on tosi kaunis ja sopii erinomaisesti perho- ja heittokalastukseen. Parhaat ajankohdat meritaimenen kalastukseen ovat keväällä huhti-toukokuussa ja syksyllä syys-lokakuussa. Kalastus tapahtuu Ljungan-joen alaosilla, käytössämme on yhteensä noin 15 kilometriä jokialuetta ja käytössä on joen molemmat puolet.

KALASTUSVÄLINEET

Meritaimenen kalastus on tehokkainta 12-15′ jalkaisilla 8-11 luokan kahdenkäden perhovavoilla ja usein käytetään intermediate tai uppoavia perhosiimoja. Harjuksen kalastukseen sopii parhaiten 4-5 luokan 8,5-9′ jalkainen perhovapa ja siihen sopiva kela ja kelluva wf siima. Uistinkalastus onnistuu parhaiten laadukkaalla hyrrä-tai avokelalla ja siihen sopivalla 8-10 jalkaisella vavalla, sopivat viehepainot ovat 15-30g.

PERHOT

Hyviä perhoja Ljunganin meritaimenille ovat putkiperhot, sidottuna ketunkarvasiivellä, esim. Pupujussi, Dog, Garry, Mickey Finn ja Sillen ovat toimineet hyvin. Harjuksen kalastukseen sopivat kuulapääpupat ja Klinkhammerit.

UISTIMET

Heittokalastuksessa tehokkaimmat vieheet ovat kapeita lusikkauistimia kuten Toby, Salamander, Krocodile, Vicke; värit hopea, sini/hopea, kulta, oranssi, oranssi/kulta, Punainen. Sopivat viehepainot uistimille ovat 15-30 grammaa.

MAJOITUS

Kalastajat majoittuvat mukavassa mökissä lähellä Ljungan-jokea ja kalastuspaikkoja. Mökissä on perusmukavuudet ja sauna.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu matka, näillä matkoilla on aina Fishmaster kalastusopas mukana. Matkat tehdään autolla, ensin laivalla Turusta Tukholmaan ja siitä autolla Ljunganille, automatka on 380 kilometriä ja kestää noin 4 tuntia.

  • Ajankohta: 29.9-4.10.2020
  • Hinta: 770 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 3 kalastuspäivää/3 yötä majoituksessa, 2 yötä laivalla
  • Ryhmän koko: 1 kalastusopas + 3 kalastajaa
  • Varaustilanne: paikat varattu
  • Kalastusmatka sisältää: Laivamatkat Turku/Tukholma/Turku, Automatkat Turku/Ljungan/Turku, Kalastusluvat, Opastus, Majoitus, Ruokailut Ljunganilla
  • Kalastusmatka ei sisällä: Ruokailut laiva- ja automatkoilla
  • Kalalajit: Meritaimen, Lohi, Harjus
  • Kalastuskausi: 1.3-31.12, rauhoitus 15.10-15.11
  • Lisätietoa:

Ruotsi, Ljungan

770,00 

Ljungan joki 29.9-4.10.2020

Varasto loppu