Valikko Sulje

Portugali, Azorit

KALASTUSMATKAT – PORTUGALI, AZORIT

Sinimarliinin, valkomarliinin, miekkakalan ja tonnikalan vetouistelua Azoreilla. Azorit on yksi maailman kuuluisimpia ja parhaita valtameriuistelupaikkoja. Azorit on erinomainen matkakohde pienille big game vetouistelusta kiinnostuneille kalastusryhmille ja myös kalastusmatkakohde johon voi hyvin lähteä vaikka puolison kanssa.

AZORIT

Azorit on Atlantilla sijaitseva Portugalille kuuluva autonominen saariryhmä. Se sijaitsee noin 1500 kilometrin päässä Lissabonista ja noin 3900 kilometrin päässä Pohjois-Amerikan rannikolta. Azorien yhdeksän tuliperäistä saarta levittäytyvät yli 600 kilometrin matkalle. Saariryhmän leuto ilmasto ja luonnon kauneus sekä alueen rauhallisuus ja turvallisuus tekevät siitä erinomaisen matkakohteen. Paikalliset asukkaat ovat ystävällisiä, alueen ruoka on herkullista ja juomat erinomaisia, lisäksi palveluiden hintataso on kohtuullinen.

VETOUISTELU

Alueen vedet ovat erittäin syviä ja hienoja kaloja saadaan uistelemalla rannikon tuntumasta. Vetouistelun kohdekalalajit Azoreilla ovat sini- ja valkomarliini, miekkakala ja tonnikalat. Jättiläiskokoinen sinimarliini on jokaisen kalastajan unelmasaalis ja Azorit on kuuluisa yhtenä maailman parhaista paikoista marliinien kalastukseeen. Järjestämme sekä yhden päivän että useamman päivän kestäviä kalastusretkiä. Kalastuspäivä alkaa aamulla klo 9.30 ja päättyy illalla klo 18.30. Kaiken tasoiset kalastajat ovat tervetulleita, osallistuminen ei välttämättä vaadi aiempaa kalastuskokemusta, kalastusopas neuvoo tarvittaessa. Paras kalastuskausi Azoreilla kestää heinäkuustä syyskuun loppuun. Lokakuussakin kalastus voi olla vielä hyvää.

VENEET JA KALASTUSVÄLINEET

Veneet ja kalastusvälineet ovat huippuluokkaa ja kalastajien turvallisuus ja mukavuus ovat ensisijaisen tärkeitä asioita kalastuksessa Azoreilla. Veneet ovat hyvin varusteltuja; täynnä huipputason elektroniikkaa ja turvallisuusvarusteita, kalastusvälineitä ja vieheitä. Veneet ovat täysin vakuutettuja ja niillä on toimintaan tarvittavat viralliset luvat. Brasilia kalastusvene on malliltaan Blackwatch 40′, ja varustettu kahdella 450 hevosvoiman Cummins moottorilla. Siinä on suurikokoinen katettu ohjaamo joka tuo lisää mukavuutta ajomatkoihin. Nola vene on 37’ Bertram ja varustettu kahdella 375 hp Caterpillar moottorilla. Bertram vene on kuuluisa pehmeästä ajostaan kaikissa keleissä, se on tilava sisältä ja mukavaksi sisustettu. Se on varusteltu HD kalastustuolilla ja Simrad elektroniikalla. Xacara kalastusvene on 36’ Hatteras varustettuna kahdella 300 hevosvoiman Cummins moottorilla. Makaira kalastusvene on malliltaan Merryfisher 30′ ja on varustettu kahdella 210 hevosvoiman Cummins moottorilla. Kaikkien veneiden takakansi on suuri mikä tuo mukavuutta kalastustilanteisiin. Veneiden kotisatama on Horta Marina Faialin saarella.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Matkat toteutetaan paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Azoreille voidaan järjestää asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät Faialin saarelle Azoreille, lentokentältä jatketaan taksilla hotellille.

  • Hinta: Brasilia, Nola tai Xacara vene 1320 eur/kalastuspäivä/ryhmä
  • Hinta: Paty tai Makaira vene 1120 eur/kalastuspäivä/ryhmä
  • Ryhmän koko: 1-4 henkilöä. Veneeseen mahtuu 4 kalastajaa
  • Kalastusmatka sisältää: Kalastusvälineet, Eväät, Juomat, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Azoreille, Majoitus, Tippi veneen miehistölle
  • Kalalajit: Sinimarliini, Valkomarliini, Miekkakala, Tonnikala
  • Kalastuskausi: Paras kalastuskausi on elokuusta syyskuun loppuun

Portugali, Azorit

1120,00 

Faial 1.5-30.9

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,