Valikko Sulje

Kuuba, Jardines Reina

PERHOKALASTUSMATKAT – KUUBA, JARDINES REINA

Tarponin, permitin, bonefishin ja snookin perhokalastusta Kuuban Jardines de la Reinassa. Se on yksi kuuluisimpia trooppisia kalastuskohteita ja tarjoaa luultavasti parasta trooppista perhokalastusta maailmassa. Jardines de la Reinan kansallispuiston alueen laguunit, matalikot, eksoottiset linnut ja Karibian erittäin rikas eläinlajisto ovat erittäin upeat ja tekevät matkasta hienon kokemuksen.

PERHOKALASTUS

Jardines de la Reinan alue on erityisen kuuluisa erinomaisesta tarponin- permitin- ja bonefishin perhokalastuksesta. Joka vuosi tuhannet jättikokoiset tarponit vaeltavat ruokailemaan alueen matalikoille. Alueella on lukemattomia erityyppisiä kalastuspaikkoja ja kalastuskausi kestää ympäri vuoden, paikalla kalasteaan pääasiassa perhovälineillä. Yhdessä paikallisen kalastusoppaan kanssa kierretään alueen niemiä, salmia ja matalikoita ja etsitään ruokailevia kaloja. Kalastus tapahtuu sekä matalikoilla kahlaamalla että veneestä järeillä yhdenkäden perhovälineillä ja on näkökalastusta eli perhoa tarjotaan vasta kun kalat on havaittu matalassa ja kirkkaassa vedessä, haastavaa ja jännittävää trooppista kalastusta. Kalastus tapahtuu ’pyydystä ja päästä’ periaatteella.

PERHOVAVAT JA KELAT

Suosittelemme 7-8 luokan 9′ perhovapaa bonefishin kalastukseen ja 9-10 luokan 9′ vapaa permitiä varten. Tarponin kalastukseen suositellaan 10-12 luokkien 9′ jalkaisia vapoja. Keloiksi sopivat levyjarrulliset perhokelat joihin mahtuu vähintään 200 metriä pohjasiimaa. Perhosiiman bonefishin ja permitin kalastukseen pitäisi olla trooppiseen perhokalastukseen tarkoitettu kelluva WF siima. Bonefishille ja permitille suositellaan 300-330 cm pitkää peruketta jossa kärjen paksuus on 0.30-0.40 mm. Tarponin kalastukseen suositellaan nopeasti uppoavaa siimaa syvissä kanaaleissa, intermediate siimaa flatseilla ja kelluvaa siimaa mangrovesaarien reunoissa. Tarponin kalastukseen sopii vavan mittainen 60-80 lbs tasapaksu fluorocarbon peruke.

PERHOT

Bonefish perhoja: Clouser Minnow, Crazy Charlie, Bonefish Special ja pienet Crab ravut hiekan värisenä tai vaaleanruskeana, koot 4, 6. Permit perhoja: Avalon, Rag Head Crab, Velcro Crab ja Del´s Merkin koot 2, 4. Tarpon ja snook perhot: streamerit, deceiverit 1/0-3/0 värit, musta-punainen, oranssi-keltainen, Black Death ja Purple Death.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat uudessa hyvin varustellussa New Tortuga jahdissa ilmastoiduissa kahden hengen hyteissä. Hyteissä on oma wc ja suihku. Laivassa on myös hyvä ravintola/baari. Havannassa majoitutaan keskitason hotellissa yhden tai kahden hengen huoneissa.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu tai omatoiminen Fishmaster kalastusmatka. Jouni Rauha toimii johdetuilla matkoilla matkanjohtajana. Matkat toteutetaan yhdessä paikallisen yhteistyökumppanin Avalonin kanssa. Kalastusmatkoja Jardines de la Reinaan voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kalastajat lentävät Havannaan jossa vietetään yö hotellissa ja jatketaan aamulla autolla ja veneellä kohteeseen.

  • Hinta: 6380 eur/hlö.
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä kohteessa, 2 yötä Havannassa
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetus Havanna/ Jucaro/ Havanna, Laivakuljetus Jucaro/ Jardines Reina/ Jucaro, Majoitus New Tortuga aluksella, Aamiainen/ Lounas/ Illallinen, Alkoholijuomat aluksella, Kalastusluvat, Perhokalastus, Opastus (2 hlöä/opas), Venekuljetukset
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsinki/Havanna/Helsinki (700-900 eur/hlö), 2 hotelliyötä Havannassa (150-300 eur/hlö), Ruokailut ja juomat Havannassa, Tipit (350 CUC = 320 eur), Conservation fee (90 eur/hlö), Viisumi (50 eur/hlö)
  • Kalalajit: Tarpooni, Permit, Bonefish, Snook, Barracuda, Jack Crevalle, Snapper
  • Kalastuskausi: Vuoden ympäri

Kuuba, Jardines Reina

6380,00 

Jardines Reina 1.1-31.12

Varasto loppu