Valikko Sulje

Kuuba, Jardines Reina

PERHOKALASTUSMATKAT – KUUBA, JARDINES REINA

Tarponin, permitin, bonefishin ja snookin perhokalastusta Kuuban Jardines de la Reinassa. Fishmaster järjestää kalastusmatkoja Jardines Reinaan. Jardines de la Reina on yksi kuuluisimpia trooppisia kalastuskohteita ja tarjoaa luultavasti parasta trooppista perhokalastusta maailmassa. Jardines de la Reinan kansallispuiston alueen laguunit, matalikot, eksoottiset linnut ja Karibian erittäin rikas eläinlajisto ovat erittäin upeat ja tekevät matkasta hienon kokemuksen.

PERHOKALASTUS

Jardines de la Reinan alue on erityisen kuuluisa erinomaisesta tarponin- permitin- ja bonefishin kalastuksesta. Joka vuosi tuhannet jättikokoiset tarponit vaeltavat ruokailemaan alueen matalikoille. Alueella on lukemattomia erityyppisiä kalastuspaikkoja ja kalastuskausi kestää ympäri vuoden, paikalla kalasteaan pääasiassa perhovälineillä. Yhdessä paikallisen kalastusoppaan kanssa kierretään alueen niemiä, salmia ja matalikoita ja etsitään ruokailevia kaloja. Kalastus tapahtuu sekä matalikoilla kahlaamalla että veneestä järeillä yhdenkäden perhovälineillä ja on näkökalastusta eli perhoa tarjotaan vasta kun kalat on havaittu matalassa ja kirkkaassa vedessä, haastavaa ja jännittävää trooppista kalastusta. Kalastus tapahtuu ’pyydystä ja päästä’ periaatteella.

PERHOVAVAT JA KELAT

Suosittelemme 7-8 luokan 9′ perhovapaa bonefishin kalastukseen ja 9-10 luokan 9′ vapaa permitiä varten. Tarponin kalastukseen suositellaan 10-12 luokkien 9′ jalkaisia vapoja. Keloiksi sopivat levyjarrulliset perhokelat joihin mahtuu vähintään 200 metriä pohjasiimaa. Perhosiiman bonefishin ja permitin kalastukseen pitäisi olla trooppiseen perhokalastukseen tarkoitettu kelluva WF siima. Bonefishille ja permitille suositellaan 300-330 cm pitkää peruketta jossa kärjen paksuus on 0.30-0.40 mm. Tarponin kalastukseen suositellaan nopeasti uppoavaa siimaa syvissä kanaaleissa, intermediate siimaa flatseilla ja kelluvaa siimaa mangrovesaarien reunoissa. Tarponin kalastukseen sopii vavan mittainen 60-80 lbs tasapaksu fluorocarbon peruke.

PERHOT

Bonefish perhoja: Clouser Minnow, Crazy Charlie, Bonefish Special ja pienet Crab ravut hiekan värisenä tai vaaleanruskeana, koot 4, 6. Permit perhoja: Avalon, Rag Head Crab, Velcro Crab ja Del´s Merkin koot 2, 4. Tarpon ja snook perhot: streamerit, deceiverit 1/0-3/0 värit, musta-punainen, oranssi-keltainen, Black Death ja Purple Death.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat hyvin varustellussa Halcon jahdissa ilmastoiduissa kahden hengen hyteissä. Hyteissä on oma wc ja suihku. Laivassa on myös hyvä ravintola/baari. Havannassa majoitutaan hotellissa kahden hengen huoneissa.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu tai omatoiminen Fishmaster kalastusmatka. Matkat toteutetaan yhdessä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Jardines de la Reinaan voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kalastajat lentävät Havannaan jossa vietetään yö hotellissa ja jatketaan aamulla autolla ja veneellä kohteeseen.

  • Hinta: 5380 eur/hlö
  • Matkan kesto: 5 ja puoli kalastuspäivää/6 yötä kohteessa, 2 yötä Havannassa
  • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 5 kalastajaa
  • Kalastusmatka sisältää: Lennot Helsinki/Havanna/Helsinki, 2 hotelliyötä Havannassa, Taksikyydit Havannassa, Kuljetus Havannasta Jardines Reinaan, Majoitus Halcon jahdilla, Aamiainen, Lounas, Illallinen, Kalastusluvat, Opastus (2 hlöä/opas), Venekuljetukset, 10 olutta ja 30 vettä tai virvoitusjuomaa
  • Kalastusmatka ei sisällä: Illalliset Havannassa, Tipit (280 CUC = 260 eur)
  • Kalalajit: Tarpooni, Permit, Bonefish, Snook, Barracuda, Jack Crevalle, Snapper
  • Kalastuskausi: Vuoden ympäri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuuba, Jardines Reina”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kuuba, Jardines Reina

5380,00 

Jardines Reina 1.1-31.12