Valikko Sulje

Kuuba, Isla Juventud

PERHOKALASTUSMATKAT – KUUBA, ISLA JUVENTUD

Tarponin, permitin, snookin ja bonefishin perhokalastusta Kuuban Isla de la Juventudissa. Fishmaster järjestää johdettuja perhokalastusmatkoja Isla Juventudiin. Kuuba on trooppisen kalastuksen todellinen paratiisi, joka on vasta viime vuosina auennut matkailijoille ja tarjoaa huippuluokan perhokalastusta hienossa ympäristössä.

PERHOKALASTUS

Isla de la Juventudin alue on kuuluisa erinomaisesta tarponin, permitin, snookin ja bonefishin kalastuksesta. Joka vuosi tuhannet jättikokoiset tarponit vaeltavat ruokailemaan alueen matalikoille. Alueella on lukemattomia erityyppisiä kalastuspaikkoja. Yhdessä paikallisen kalastusoppaan kanssa kierretään alueen niemiä, salmia ja matalikoita ja etsitään ruokailevia kaloja. Kalastus tapahtuu sekä matalikoilla kahlaamalla että veneestä järeillä yhdenkäden perhovälineillä.

PERHOVAVAT JA KELAT

Suosittelemme 7-8 luokan 9′ perhovapaa bonefishin kalastukseen ja 9-10 luokan 9′ vapaa permitiä varten. Tarponin kalastukseen suositellaan 10-12 luokkien 9′ jalkaisia vapoja. Keloiksi sopivat levyjarrulliset perhokelat joihin mahtuu vähintään 200 metriä pohjasiimaa. Perhosiiman bonefishin ja permitin kalastukseen pitäisi olla trooppiseen perhokalastukseen tarkoitettu kelluva WF siima. Bonefishille ja permitille suositellaan 300-330 cm pitkää peruketta jossa kärjen paksuus on 0.30-0.40 mm. Tarponin kalastukseen suositellaan nopeasti uppoavaa siimaa syvissä kanaaleissa, intermediate siimaa flatseilla ja kelluvaa siimaa mangrovemetsän reunoissa. Tarponin kalastukseen sopii vavan mittainen 60-80 lbs tasapaksu fluorocarbon peruke.

PERHOT

Bonefish perhoja: Gotscha, Crazy Charlie, Bonefish Bitter, hiekan värisenä tai vaaleanruskeana, koot 4, 6. Permit perhoja: Avalon, Velcro Crab ja Del´s Merkin koot 2, 4. Tarpon ja snook perhot: Deceiverit koot 1/0-4/0 ruskea, oranssi, oliivi-valkoinen, Black Death, Black and Purple ja Purple Death.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat Isla de la Juventudissa tyylikkäässä emoaluksessa, kahden hengen hyteissä. Hyteissä on ilmastointi, wc ja suihku. Emoaluksessa on myös ruokailutila ja baari. Kaikki ruokailut emoaluksella sisältyvät hintaan. Havannassa majoitus on hotellissa kahden hengen huoneissa.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu Fishmaster kalastusmatka. Matkat toteutetaan paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Jouni Rauha matkustaa ryhmän mukana matkanjohtajana. Kalastajat lentävät Havannaan jossa vietetään yö hotellissa ja sieltä jatketaan seuraavana päivänä lautalla tai helikopterilla Isla Juventudiin.

  • Hinta: 6500 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä kohteessa, 2 yötä Havannassa
  • Kalastusmatka sisältää: Lauttamatkat Havanna/Isla Juventud/Havanna, Majoitus, Ruokailut, Kalastusluvat, Opastus (2 hlöä/opas), Venekuljetukset
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsinki/Havanna/Helsinki, 2 Hotelliyötä Havannassa, Ruokailut Havannassa, Helikopterilennot Havanna/Isla Juventud/Havanna, Tipit (280 CUC = 280 eur), Viisumi (47 eur), Luonnonsuojelumaksu 100 eur
  • Kalalajit: Tarpon, Permit, Snook, Bonefish, Jack Crevalle, Barracuda, Snapper
  • Kalastuskausi: 1.2-31.7

Kuuba, Isla Juventud

6500,00 

Isla Juventud 1.2-31.7

Varasto loppu