Valikko Sulje

Kuuba, Cayo Largo

PERHOKALASTUSMATKAT – KUUBA, CAYO LARGO

Hienoa tarponin, permitin ja bonefishin perhokalastusta Kuuban Cayo Largossa. Fishmaster järjestää perhokalastusmatkoja Cayo Largoon. Cayo Largo on trooppisen kalastuksen paratiisi, joka sijaitsee Kuuban etelärannikolla ja tarjoaa huippuluokan suolaisen veden perhokalastusta hienossa ympäristössä.

PERHOKALASTUS

Cayo Largon alue on kuuluisa erinomaisesta tarponin, permitin ja bonefishin kalastuksesta. Permitin kalastus on Cayo Largon alueella erityisen hyvää ja siksi sieltä saadaankin vuosittain suuri määrä Grand Slameja. Alueella on lukemattomia erityyppisiä kalastuspaikkoja. Yhdessä paikallisen kalastusoppaan kanssa kierretään veneellä alueen niemiä, salmia ja matalikoita ja etsitään ruokailevia kaloja. Kalastus tapahtuu sekä matalikoilla kahlaamalla että veneestä järeillä yhdenkäden perhovälineillä.

PERHOVAVAT JA KELAT

Suosittelemme 7-8 luokan 9′ perhovapaa bonefishin kalastukseen ja 9-10 luokan 9′ vapaa permitiä varten. Tarponin kalastukseen suositellaan 10-12 luokkien 9′ jalkaisia vapoja. Keloiksi sopivat levyjarrulliset perhokelat joihin mahtuu vähintään 200 metriä pohjasiimaa. Perhosiiman bonefishin ja permitin kalastukseen pitäisi olla trooppiseen perhokalastukseen tarkoitettu kelluva WF siima. Bonefishille ja permitille suositellaan 300-330 cm pitkää peruketta jossa kärjen paksuus on 0.30-0.40 mm. Tarponin kalastukseen suositellaan nopeasti uppoavaa siimaa syvissä kanaaleissa, intermediate siimaa flatseilla ja kelluvaa siimaa mangrovesaarten reunoissa. Tarponin kalastukseen sopii vavan mittainen 60-80 lbs tasapaksu fluorocarbon peruke.

PERHOT

Bonefish perhoja: Gotscha, Crazy Charlie, Bonefish Bitter, hiekan värisenä tai vaaleanruskeana, koot 4, 6. Permit perhoja: Avalon, Velcro Crab ja Del´s Merkin koot 2, 4. Tarpon ja snook perhot: Deceiverit koot 1/0-4/0 ruskea, oranssi, oliivi-valkoinen, Black Death, Black and Purple ja Purple Death.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat Cayo Largossa mukavissa Villa Marinera rantamökeissä, yhden hengen huoneissa. Mökeissä on ilmastointi, wc ja suihku. Ravintola ja baari ovat lähistöllä. Kaikki ruokailut matkakohteessa sisältyvät hintaan. Villa Marinera rantamökit sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä laiturista, jossa kalastusveneet ja oppaat odottavat.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu tai omatoiminen perhokalastusmatka. Matka toteutetaan paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastajat lentävät Helsingistä Keski-Euroopan kautta Kuuban Cayo Largoon. Matkan molemmissa päissä vietetään yksi päivä ja yö Havannassa.

  • Hinta: 4450 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä kohteessa
  • Ryhmän koko: Minimiryhmä 2 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Majoitus, Ruokailut, Kalastusluvat, Opastus (2 hlöä/opas), Venekuljetukset
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsinki/Havanna/Cayo Largo/Havanna/Helsinki, Hotellit Havannassa, Tipit (280 CUC = 280 eur), Viisumi (47 eur)
  • Kalalajit: Tarpon, Permit, Snook, Bonefish, Jack Crevalle, Barracuda, Snapper
  • Kalastuskausi: 1.1-31.12

Kuuba, Cayo Largo

4450,00 

Cayo Largo 1.1-31.12

Varasto loppu