Valikko Sulje

Kanada, BC Fraser

KALASTUSMATKAT – KANADA, BRITISH COLUMBIA FRASER

Kalastusmatkat Kanadan Brittiläiseen Columbiaan, Fraserin Laaksoon. Lohen perho- tai heittokalastusta sekä sammen kalastusta. Fishmaster järjestää johdettuja kalastusmatkoja British Columbiaan. Fraserin laaksoa pidetään huippuhyvänä kalastusalueena ja alueen kalalajisto on erittäin runsas; 5 eri lohilajia, taimenia, rautuja, kirjolohia ja erikoisuutena sampia jotka kasvavat uskomattoman suuriksi. Muutama vuosi sitten Fraser-joesta saatiin sampi joka painoi noin 650 kiloa! Fraserin alueella on viisi merkittävää urheilukalastusjokea: Fraser, Harrison, Chilliwack, Upper Pitt ja Stave joet.

KALAT JA KALASTUSKAUSI

Lohenkalastus alkaa kesäkuussa kuningaslohien kalastuksella ja jatkuu marraskuun loppuun asti. Elokuun ja marraskuun välisenä aikana kalastetaan peräti viittä eri lohilajia: kuningaslohia, kyttyrälohia, punalohia, hopealohia ja koiralohia. Paras aika lohien kalastukseen on kesäkuusta lokakuun loppuun asti. Sampia voidaan kalastaa ympäri vuoden. Fraserin laakso tarjoaa myös paikallisen taimenen eli Cutthroatin, raudun eli Dolly Vardenin ja mereen vaeltavan kirjolohen eli Steelheadin kalastusta. Paras taimenen kalastusaika kestää lokakuusta huhtikuuhun, paras Steelheadin kalastusaika on keväällä helmikuun puolestavälistä huhtikuun puoliväliin. Dolly Vardenin kalastus on parhaimmillaan loppusyksyllä lohien kutuaikaan.

PERHOKALASTUS, HEITTOKALASTUS

Alueen joissa voi kalastaa perho- ja uistinvälineillä. Kalastus tapahtuu paikallisen kalastusoppaan johdolla siten että opas noutaa kalastajat aikaisin aamulla majoituksesta, vie heidät joelle ja näyttää paikat, kalastustavat yms. Oppaan johdolla kalastetaan koko päivä (noin 8 tuntia) ja iltapäivällä opas vie kalastajat takaisin majoitukseen. Oppaalla on kaikkia kalastusvälineitä ja vieheitä lainattavana, mutta voit toki ottaa mukaan myös omat kalastusvälineesi.

KALASTUSVÄLINEET

Perhokalastus on tehokkainta kahdenkäden 12-15 jalkaisilla 9-11 luokan tai yhdenkäden 9-10 jalkaisilla 8-9 luokan perhovavoilla ja sink tip perhosiimoilla. Toimivia perhoja British Columbiassa ovat: Glo Bug, Green Spruce, Harrison Special, Pearlabou, Pink Passion, Pink Polar Shrimp, Pixies revenge, Leech, Rolled Muddler, Russian Fly, Woolly Bugger, Egg Sucking Leech, Popsicle. Uistinkalastus onnistuu parhaiten laadukkaalla hyrrä-tai avokelalla ja siihen sopivalla laadukkaalla 8-10 jalkaisella vavalla, viehepainot ovat 15-40 gramman välillä. Käytetyimpiä heittokalastusvieheitä ovat lusikkauistimet esim. Koho, Crocodile, Maraboujigit ja Leechit, kaikkien käytettävien koukkujen pitää olla 1-haaraisia ja väkäsettömiä.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat motellissa joka sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä hyviä kalapaikkoja sekä muita palveluja. Majoitus on kahden hengen huoneissa ja hintaan sisältyy aamiainen ja joelle mukaan otettava lounaspaketti.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Johdetuilla matkoilla Jouni Rauha toimii kalastusryhmän matkanjohtajana. Matkat toteutetaan yhdessä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja British Columbiaan voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät Helsingistä Keski-Euroopan kautta Vancouveriin. Matka jatkuu puolentoista tunnin automatkalla matkakohteeseen. Kalastusmatkan lopuksi opas vie kalastajat Vancouverin lentokentälle. Vancouverista lennetään Keski-Euroopan kautta takaisin Helsinkiin.

  • Hinta: 4290 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä matkakohteessa
  • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 3-5 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Lennot Helsinki/Vancouver/Helsinki, Autokuljetukset, Majoitus, Aamiainen, Lounas, Opastus, Kalastusvälineet, Vieheet, Kalastusluvat
  • Kalastusmatka ei sisällä: Tippi oppaalle, Iltaruokailut
  • Kalalajit: Kuningaslohi, Kyttyrälohi, Punalohi, Hopealohi, Koiralohi, Steelhead, Dolly varden, Cutthroat trout, Sampi
  • Kalastuskausi: Lohet: 15. kesäkuu – 15. marraskuu

Kanada, BC Fraser

4290,00 

British Columbia 15.6-15.11

Varasto loppu