Valikko Sulje

Islanti, East Ranga

KALASTUSMATKAT – ISLANTI, EAST RANGA

Huippuluokan lohen perhokalastusta tai heittokalastusta yhdellä Islannin parhaista lohijoista – East Rangalla. East Ranga on ollut viimeiset 10 vuotta Islannin parhaita lohijokia. Tarjolla on hienoja maisemia ja mahtavia saaliita, parasta lohen kalastusta Euroopassa. Joki on ollut viime vuosina Islannin toiseksi tai kolmanneksi paras lohijoki.

EAST RANGA

East Ranga joki sijaitsee Islannin eteläosassa noin 100 kilometriä Reykjavikista, lähellä naapurijokea West Rangaa. East Ranga on keskikokoinen, kirkasvetinen joki joka virtaa upeassa Islannin tunturimaisemassa. Hienot poolit ja kosket vuorottelevat ja ovat kuin luotuja lohen perhokalastukseen, joki on erittäin helppo kahlata ja kalastaa. Joen latvat ovat lähellä Heklan tulivuorta ja se saa alkunsa ylängön lähteistä. East Rangan saalit ovat jatkuvasti tasaisella huipputasolla. Yksi syy hyviin lohisaaliisiin on joen virtaaman tasaisuus, siksi se on jatkuvasti Islannin lohijokien saalistilastojen huipulla.

PERHOKALASTUS, HEITTOKALASTUS

Joka päivä kalastusopas vie asiakkaat eri pooleille asiakkaiden toivomusten mukaan, vapakiintiö koko joen 22 km pitkällä kalastusalueella vain 16 vapaa. Kalastaa voi joko perho- tai heittokalastusvälinein. Mahdollisuus on myös jakaa vapa eli kaksi henkilöä kalastaa silloin vuorotellen ja hinta on huomattavasti halvempi. Kalastusalue on jaettu kahdeksaan kahden vavan alueeseen joita vaihdetaan kalastusparien välillä päivittäin aamulla ja lounastauolla. Päivittäinen kalastusaika East Rangalla on jaettu kahteen kuuden tunnin jaksoon; aamukalastus on klo 7-13 ja iltakalastus on klo 16-22, kalastusjaksojen välissä on kolmen tunnin lounastauko. Käytössä on yksi kalastusopas kahta vapaa kohden.

PERHOVAVAT JA KELAT

Suosittelemme East Rangalle kahdenkäden 12-15′ Jalkaisia lohivapoja luokissa 8-11 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Siimoina kelluvat ja intermediate ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Kalastusvälineet pitää desinfioida saapuessasi Keflavikin lentokentälle.

PERHOT

Hyviä perhomalleja East Rangalle ovat esim. Frances, Black & Blue, Black Sheep, Arctic Runner, Snaelda, Sunray Shadow ja Willie Gunn.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat East Ranga lodgessa, mukavissa kahden hengen huoneissa joissa on oma wc ja suihku. Päärakennuksessa on ruokasali, baari ja oleskelutilat. Lodge sijaitsee East Rangan joen rannalla lähellä hienoja kalastuspaikkoja. Lodgessa on myös sauna ja jacuzzi. Kaikki ruokailut sisältyvät hintaan.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen kalastusmatka, näillä matkoilla Fishmaster henkilökunta ei ole mukana, ne toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Islantiin, East Ranga-joelle voidaan toteuttaa kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta ja hintaa suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät omatoimisesti Islantiin, Keflavikin lentokentälle.

  • Hinta: Pyydä tarjous
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetus Reykjavikista kalastuskohteeseen ja takaisin, Majoitus, Ruokailut ja juomat, Kuljetukset kalastuspaikoille, Kalastusluvat, Opastus (2 vapaa/opas)
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Islantiin Keflavikiin, Alkoholijuomat, Tippi kalastusoppaalle, Mahdolliset hotelliyöpymiset Reykjavikissa
  • Kalalajit: Lohi
  • Kalastuskausi: 24.6-3.9

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Islanti, East Ranga”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Islanti, East Ranga

East Ranga joki 24.6-3.9

Matkakohde: Avainsana tuotteelle