Valikko Sulje

Costa Rica, Zancudo

KALASTUSMATKAT – COSTA RICA, ZANCUDO

Zancudo Lodge, jossa on tehty yli 70 I.G.F.A. kalaennätystä, on Costa Rican paras kalastuslodge – se tarjoaa huippuluokan vetouistelua, heittokalastusta ja perhokalastusta. Zancudo lodge sijaitsee Costa Rican Tyynen valtameren puoleisella rannalla, Golfo Dulce lahdella, 6 km Golfiton kaupungista. Golfito alue on kuuluisa monipuolisesta huippuluokan kalastuksesta.

VETOUISTELU, HEITTOKALASTUS, PERHOKALASTUS

Zancudo Lodge on maailmankuulu kalastuspaikka jossa voi harjoittaa monenlaista kalastusta. Vetouistelu, heittokalastus tai perhokalastus, voit muokata oman kalastusviikkosi haluamasi kalastusmuodon mukaan. Lodgessa on hyvä valikoima erilaisia kalastusvälineitä asiakkaiden käyttöön. Veneiden kapteenit eli kalastusoppaat tuntevat alueen kalastuspaikat ja hallitsevat eri kalastusmuodot hyvin.

PERHOKALASTUSVÄLINEET AVOMERELLE

12-12/13 luokkaiset perhovavat, 9 jalkaa, kuljetuksen vuoksi mielellään 4-osaisina. Laajakehäiset perhokelat luokissa 12, 12/13. Kokeneille kalastajille suositellaan purjekalan ja marliinin pyyntiin: 13-13/14, 14/15 luokkaiset vavat 8’6′-9 jalkaisina. Laajakehäiset levyjarrulliset perhokelat luokissa: 13, 13/14 tai 15. Perhosiimat: Kelluva Billfish perhosiima pintapoppereille. Uppoavakärkinen tai intermediate siima streamer tyyppisille perhoille. Pohjasiima 50-65 lbs punottua siimaa riittävästi kelalla. Perukemateriaali: 60-80 lb monofiili tyviosaksi, keskiosaksi 20 lb ja kärjeksi eli puruperukkeeksi 80-100 lb monofiili. Koukut: Tiemco 6/0, 7/0, 8/0. Perhot: Billfish poppereita on lodgessa valmiina.

PERHOKALASTUSVÄLINEET RANNIKOLLE

Saaliskaloina ovat Roosterfish, Jack Crevalle, Bonito, Snapper, Yellowfin tuna. Suositeltu varustus on 9-10 luokan perhovapa 9 jalkaisena ja siihen sopiva levyjarrullinen, laajakehäinen kela. Perhosiimat: 10 luokan kelluva siima pintapoppereille, 10 luokan intermediate tai uppokärkinen siima streamereille. Perukkeet: Tyviosa 30-40 lb monofiili, keskiosa 20 lb ja kärkiosa eli puruperuke 30-50 lb monofiili. Perhot: Streamerit jotka jäljittelevät sardiinia ja muita pikkukakoja toimivat hyvin, popperit.

KALALAJIT JA KALASTUSKAUSI

Dorado (Mahi Mahi): Kalastusaika on on vuoden ympäri, parhaat kalastusajat ovat marraskuusta huhtikuuhun. Marliineja voidaan kalastaa vuoden ympäri, huippuaika simimarliinille on marras-joulukuu ja maalis-huhtikuu. Huippukausi mustan marliinin pyyntiin on heinä-elokuu. Roosterfish: Voidaan kalastaa vuoden ympäri, tyypilliset koot ovat 10-30 kg. Purjekalaa voidaan pyytää vuoden ympäri, parhaat kuukaudet ovat marraskuusta toukokuuhun. Parhaat päiväsaaliit ovat 20 purjekalaa päivässä veneeseen. Snappereita on yli kymmenen eri lajia painoltaan 7-45 kiloa. Lodgen lähellä oleva joki on hyvä paikka kalastaa snookia. Tuna: Suuria Yellowfin ja Big eye tonnikaloja, kooltaan 100-150 kg löytyy usein alueelta ruokailemasta. Wahoo: Harvinainen alueella mutta saadaan kuitenkin satunnaisesti. Muita saaliskaloja: Bluefin Trevally, Crevalle Jack, Corvina, Amber Jack, Triple Tail, Rainbow Runner, Grouper, Sierra Mackerel, Barracuda, Permit ja Pompano.

KALASTUSVENEET

Kalastusveneitä on yhteensä 12 kpl. Ne ovat nykyaikaisia 28 jalkaisia keskikonsoli pulpettiveneitä, joissa on voimanlähteenä 2 nelitahtista Suzuki perämoottoria. Veneet ovat kalastukseen suunniteltuja ja varusteltu viimeisimmällä elektroniikalla, syöttikalasumpuilla ja vetouistelua varten vapatelineillä ja siiman levittäjillä.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat Zancudo kalastuslodgessa kahden hengen huoneissa ja saavat nauttia paikallisista maukkaista ruokalajeista, myös täysihoito kuuluu hintaan. Lodgessa on myös uima-allas ja jacuzzi. 16 tilavaa majoitushuonetta ovat kaikki varustettu ilmastoinnilla ja ilmaisella wi-fi yhteydellä.

MATKAN TOTEUTUS

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Matkat toteutetaan paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Costa Ricaan, Zancudoon voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät ensin Helsingistä Keski-Euroopan kautta San Joseen Costa Ricaan jossa vieteään yksi yö hotellissa. Seuraavana aamuna matka jatkuu lyhyellä 45 minuutin kotimaan lennolla Golfitoon ja Zancudo lodgeen.

  • Hinta: 3795 USD/3520 eur/hlö, 4 hlöä/vene, 5 kalastuspäivää/5 yötä
  • Hinta: 3995 USD/3700 eur/hlö, 3 hlöä/vene, 5 kalastuspäivää/5 yötä
  • Hinta: 4595 USD/4260 eur/hlö, 2 hlöä/vene, 5 kalastuspäivää/5 yötä
  • Ryhmän koko: Minimiryhmä 2 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: 1 hotelliyö San Josessa, Lennot San Josesta Golfitoon, Majoitus, Ruokailut, Alkoholi- ja virvoitusjuomat, Kalastusvälineet, Kalastusluvat, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot San Joseen, Tippi oppaalle ja henkilökunnalle
  • Kalalajit: Dorado, Sinimarliini, Mustamarliini, Roosterfish, Purjekala, Snook, Snapper, Tuna, Wahoo, Bluefin Trevally, Jack Crevalle, Corvina, Amber Jack, Triple Tail, Rainbow Runner, Grouper, Sierra Mackerel, Barracuda, Permit ja Pompano
  • Kalastuskausi: Vuoden ympäri

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Costa Rica, Zancudo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Costa Rica, Zancudo

3520,00 

Zancudo lodge 1.1-31.12