Valikko Sulje

Chile, Rio Serrano

PERHOKALASTUSMATKAT – CHILE, RIO SERRANO

Hienoa kuningaslohen perhokalastusta Chilessä, Torres del Paine kansallispuistossa. Fishmaster järjestää kalastusmatkoja Rio Serrano-joelle Patagoniaan. Jouni Rauha matkustaa ryhmän mukana matkanjohtajana. Kalastamme Serrano-joen jättimäisiä kuningaslohia henkeäsalpaavan hienoissa Torres del Paine kansallispuiston maisemissa.

RIO SERRANO

Rio Serrano joki on kuuluisa erittäin suurista kuningaslohista, joista suurimmat saadut kalat ovat painaneet yli 30 kiloa. Normaali saaliskalan koko on peräti 10-20 kiloa. Paras kalastuskausi Serrano-joella on joulukuusta helmikuulle. Kalastamme joen rannalta kahlaamalla ja heittämällä perhoa kahdenkäden perhovavoilla. Joen rannalla liikumme kävellen ja maastoautolla. Serrano joessa on hyvän kokoisia paikallisia taimenia ja lisäksi jokeen nousee myös meritaimenia, molempia saadaan sivusaaliina kuningaslohen kalastuksessa.

PERHOKALASTUS

Perhokalastus on tehokkainta kahdenkäden 14-15 jalkaisilla 9-11 luokan perhovavoilla ja niihin sopivilla laadukkailla levyjarrullisilla perhokeloilla, joihin mahtuu vähintään 250 metriä 30 lbs pohjasiimaa. Suosittelemme perhosiimoiksi uppoavia Guideline TripleD ampumäpäitä, esim sink 1/3/5, sink 2/4/6. Myös Skagit siimat kelluvalla tai intermediate rungolla ja 15-jalkaisilla T-10, T-14, T-17 ja T-20 tipeillä toimivat hyvin. Toimivia perhoja Serrano joella ovat: Intruder, Bunny Leech ja putkiperhot väreissä chartreuse, musta/vihreä, musta/sininen ja oranssi. Perukkeeksi suosittelemme tasapaksua 0,45 mm monofiilia 1,5-2,5 m pitkänä.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat mukavassa mökissä lähellä Serrano jokea ja hyviä kalapaikkoja. Majoituksessa on olohuone, keittiö, suihku ja wc. Ruokailut järjestämme yhteisesti majoituksessa.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu Fishmaster kalastusmatka. Jouni Rauha matkustaa ryhmän mukana matkanjohtajana. Kalastajat lentävät Helsingistä Keski-Euroopan kautta Chileen, Punta Arenasiin, jossa yövytään yksi yö hotellissa ja sieltä jatketaan seuraavana aamuna vuokra-autolla matkakohteeseen Rio Serrano joelle Torres del Paineen, johon on 400 km/noin 5-6 tunnin automatka.

  • Hinta: 3980 eur/hlö
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä kohteessa, 1 yö Punta Arenasissa
  • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 2 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Lennot Helsingistä Punta Arenasiin, Hotelliyö Punta Arenasissa, Autokuljetukset, Majoitus, Kalastusluvat, Kansallispuiston maksu, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Ruokailut, Juomat
  • Kalalajit: Kuningaslohi, Meritaimen, Taimen
  • Kalastuskausi: Marraskuu – Maaliskuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Chile, Rio Serrano”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Chile, Rio Serrano

3980,00 

Serrano joki 1.12-28.2

Matkakohde: Avainsanat tuotteelle , ,