Valikko Sulje

Argentiina, Rio Irigoyen

PERHOKALASTUS – ARGENTIINA, RIO IRIGOYEN

Hienoa meritaimenen perhokalastusta Argentiinan Tierra del Fuegossa, Rio Irigoyen-joella. Fishmaster järjestää perhokalastusmatkoja Rio Irigoyen-joelle, World’s End Lodgeen. Rio Irigoyen on maailman parhaita meritaimenjokia ja lisäksi meritaimenet ovat kohteessa erittäin suuria. Meritaimenien keskipaino on 3-5 kilon välillä ja joka vuosi saadaan runsaasti yli 8 kilon painoisia kaloja, suurimmat ovat jopa yli 10 kiloisia.

KALASTUSKAUSI JA LUONTO

Paras ajankohta upeaan meritaimenen perhokalastukseen Rio Irigoyen-joella on tammikuun alusta maaliskuun loppuun asti. Irigoyen joki on karu, kaunis ja se on kuin luotu meritaimenen perhokalastukseen, lisäksi Tulimaan upeat maisemat ja erikoinen luonto takaavat osallistujalle unohtumattoman matkan.

PERHOKALASTUS

Rio Irigoyen-joella kalastamme yksityisellä World’s End Lodgen kalastusalueella paikallisen kalastusoppaan johdolla. Rio Irigoyen on pieni joki leveydeltään 10-15 metriä joka tarjoaa hienoja, vaihtelevia pooleja ja helppoa kahlausta soraikkopohjalla. World’s End Lodgen monipuolinen kalastusalue on yli 30 km pitkä ja käsittää joen molemmat puolet. Meritaimenen perhokalastuksessa käytetään yleensä yhdenkäden tai Switch perhovapoja olosuhteiden mukaan ja kalastus tapahtuu ’pyydystä ja päästä’ periaatteella.

PERHOKALASTUSVÄLINEET

Suosittelemme Irigoyen-joelle 10-11 jalkaista 7-9 luokan Switch vapaa sekä yhdenkäden perhovapoja, esim. 9-10′ jalkaista 7-8 luokan vapaa. Perhosiimoina eniten käytettyjä ovat kelluvat ja kärkiuppoavat ampumapäät. Myös vaihtokärkiset ampumapäät ja Skagit siimat varustettuna T-8, T-10 ja T-14 tipeillä toimivat hyvin.

PERHOT

Rio Irigoyen-joen meritaimenille hyviksi havaittuja perhoja ovat: Bunny leech #2-4, Zonker, Woolly Bugger musta, oliivi #4-12, Wonder Bug, Girdle Bug ja Yuk Bug kumijalkanymfit #4-12, Kuulapää nymfit Prince, Hare’s Ear #10-14, Green Machine #4-8, Putkiperhot 4-10 cm siivellä #2-4, Monkey Fly, Sunray Shadow. Huomioi että vain 1-ja 2-haaraiset koukut ovat sallittuja.

MAJOITUS

Kalastajat asuvat World’s End kalastuslodgessa mukavissa kahden hengen huoneissa, jotka on sisustettu Argentiinalaiseen tapaan. Lodge ruokasalissa kalastajat saavat nauttia paikallisista maukkaista ruokalajeista ja hyvistä juomista, kaikki ruokailut ja ruokajuomat, myös oluet ja viinit sisältyvät hintaan.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu tai omatoiminen perhokalastusmatka. Matkat toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastajat lentävät Buenos Airesiin ja sieltä jatkolennolla Ushuaiaan. Lentoaikatauluista riippuen on mahdollista että matkan toisessa päässä tai molemmissa päissä pitää viettää 1 yö hotellissa Buenos Airesissa. Ushuaia kaupungin lentokentällä on opas vastassa ja sieltä jatketaan oppaan autolla kohteeseen. Lentokentältä on noin 3 tunnin automatka kohteeseen. Kalastusvikko World’s End Lodgessa on perjantaista perjantaihin.

  • Hinta: 6540 USD/henkilö  (noin 5950 eur/henkilö)
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää, 7 yötä kohteessa
  • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 4 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Kuljetus Ushuaia lentokentältä lodgeen ja takaisin, Kuljetukset kalapaikoille, Perhokalastus, Kalastuslupa, Majoitus, Ruokailut, Olut, Viini ja muut alkoholijuomat, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsinki/Buenos Aires/Ushuaia/Buenos Aires/Helsinki (1400-1600 eur/hlö), Hotelliyöt, ruokailut ja taksit Buenos Airesissa, Tipit kalastusoppaille ja lodgen henkilökunnalle (600 USD/kalastaja)
  • Kalalajit: Meritaimen, Taimen
  • Kalastuskausi: 1.1 – 30.3

Argentiina, Rio Irigoyen

5950,00 

Irigoyen joki 1.1-30.3

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,