Valikko Sulje

Argentiina, Piracua

KALASTUSMATKAT – ARGENTIINA, PIRACUA

Golden Doradon perho- tai heittokalastusta Parana-joella Pohjois-Argentiinassa. Piracua Lodge sijaitsee Argentiinan pohjoisosassa, noin 800 kilometrin päässä Buenos Airesista ja tarjoaa uskomattoman hienoa golden doradon kalastusta. Paikalliset kutsuvat golden doradoa ’Paranan tiikeriksi’ ja sitä pidetään erittäin kovana taistelijana.

KALASTUSKAUSI JA LUONTO

Paras kalastuskausi golden doradon kalastukseen kestää heinäkuusta huhtikuulle. Piracua Lodgen alueella Parana-joella joki on jakaantunut useiksi eri uomiksi joissa nämä erikoiset ja vahvat kalat viihtyvät. Erinomaisen kalastuksen lisäksi alueen erikoinen luonto ja monet eri eläin- ja lintulajit tekevät matkastaienon kokemuksen.

PERHOKALASTUSVÄLINEET

Perhovapoja olisi hyvä olla kaksi: 9 jalkainen 7-8 luokan vapa ja toinen 9′ jalkainen 8-9 luokan vapa, kuljetuksen vuoksi mielellään 4-osaisia. Perhokelojen olisi hyvä olla levyjarrullisia, joissa on vähintään 150 m pohjasiimaa. Perhosiimoina toimivat parhaiten kelluvat tropiikki WF-siimat. Perhoperukkeet saavat olla 150-210 cm pitkiä, paksulla tyvellä ja 0,40-0.45 mm kärjellä, jossa on lisäksi 20 cm teräsperuke. Perhoista Deceiverit, koot 2/0 ja 3/0, myös Popperit ja painotetut Muddlerit toimivat hyvin. Perhojen väreistä  musta-punainen, musta-keltainen, keltainen, valkoinen-keltainen ja puna-valkoinen ovat osoittautuneet toimiviksi..

HEITTOKALASTUSVÄLINEET

Uistinkalastus onnistuu parhaiten laadukkaalla hyrrä-tai avokelalla ja siihen sopivalla laadukkaalla 8-9 jalkaisella vavalla, käytetyt viehepainot ovat 10-40 gramman välillä. Käytetyimpiä vieheitä ovat vaaput, esim Rapala eri kokoisina ja väreinä. Siimaksi heittokalastukseen suosittelemme 0,40 mm monofiilisiimaa tai vaihtoehtoisesti 0,30 mm punottua siimaa.

MAJOITUS

Majoitus on Piracua Lodgessa, lähellä Parana-jokea ja kalastuspaikkoja. Majoitus on kahden hengen huoneissa ja siihen kuuluu aamiainen, lounas ja myös tyypillinen Argentiinalainen illallinen ’asado’.

MATKAN TOTEUTUS

Johdettu tai omatoiminen kalastusmatka, matkat toteutetaan yhteistyössä paikallisen matkanjärjestäjän kanssa. Kalastusmatkoja Piracuaan voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy meiltä varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät ensin Buenos Airesiin ja sieltä jatketaan lyhyellä puolentoista tunnin kestävällä maan sisäisellä lennolla Resistenciaan. Paikallinen opas noutaa kalastajat lentokentältä ja tuo takaisin kalastusmatkan jälkeen.

  • Hinta: 3480 eur/henkilö
  • Ryhmän koko: Minimivaraus 2 henkilöä
  • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää, 7 yötä kohteessa
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetus Resistencian lentokentältä, Majoitus, Venekuljetukset, Kalastus, Opastus, Ruokailut
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Helsingistä Buenos Airesiin ja sieltä Residenciaan (noin 1100-1300 eur), Tippi kalastusoppaalle ja lodgen henkilökunnalle, Hotelliyö Buenos Airesissa
  • Kalalajit: Golden Dorado, Surubi, Piraija
  • Kalastuskausi: Heinäkuu – huhtikuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Argentiina, Piracua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Argentiina, Piracua

3480,00 

Parana joki 1.7-30.4

Matkakohde: Avainsanat tuotteelle ,