Meny Stäng

Portugal, Azorerna

FISKERESOR – PORTUGAL, AZORERNA

Azorerna är en världsberömd sportfiskeplats för trolling efter blå marlin, vit marlin, svärdfisk och tonfisk. Azorerna är en av de mest populära och bästa trollingsplatser i hela världen. Den här destinationen rekommenderas för små grupper och du kan väl ta med dej din fru eller sambo.

AZORERNA

Azorerna är en portugisisk autonom ögrupp som ligger på Atlanten ungefär 1500 kilometer från Lissabon och 3900 kilometer från Nordamerikas östkust. Med sitt bra fiske, milda klimat och vackra natur passar det fint som resedestination. Prisnivån på mat och dryck är måttlig. Där finns utmärkt fiske men också andra aktiviteter som man kan göra, bl.a snorkling, simmning eller så kan man ta en rundtur med bilen.

TROLLING

Vi fiskar efter blå marlin, vit marlin, svärdfisk och tonfisk. En stor blå marlin är en dröm för varje fiskare och Azorerna har blivit känt som en av de bästa marlinfiske platserna i hela världen. Du behöver inte vara proffs för att komma med på den här fiskeresan. Fiskeguiden hjälper till med allting som behövs och båtarna kan beställas för en eller flera dagars charter. Den bästa fisketiden är från juli till september. Fiskedagen börjar 9.30 på morgonen och slutar vid 18.30 tiden på kvällen.

BÅTAR OCH FISKEGREJOR

Båtarna och fiskegrejorna är av den bästa möjliga kvalitet. Trollingsbåtarna är välutrustade med bra elektronik, trollingsrullar/spön av bästa kvalitet och bra sortiment av trollingsbeten. Också säkerheten för kunderna är viktig för oss. Brasilia båten är en 40′ Blackwatch och den är utrustad med dubbla 450 hk Cummins motorer. Xacaira båten är en 36′ Hatteras och den är utrustad med dubbla 300 hk Cummins motorer. Båda har en stor kabin som kunderna kan utnyttja under båtturer. Makaira båten är en 30′ Merryfisher och är utrustad med dubbla 210 hk Cummins motorer.

RESARRANGEMANG

Fiskeresor med eller utan Fishmaster reseledare. Fiskeresor till Azorerna ordnas på kundens begäran. Kunderna tar flyg till Faial, Azorerna och fortsätter med taxi till hotellet.

  • Pris: Brasilia, Nola eller Xacara båt 1320 eur/dag/grupp
  • Pris: Paty eller Makaira båt 1120 eur/dag/grupp
  • Grupp storlek: 1-4 personer. Det finns plats för max 4 fiskare i båten
  • I fiskeresan ingår: Fiskegrejor, Lunchpaket, Drycker, Guidning
  • Ingår ej i fiskeresan: Flyg till Azorerna, Boende, Dricks
  • Fiskarter: Blå marlin, Vit marlin, Svärdfisk, Tonfisk
  • Fiskesäsong: Bästa fisketiden är från augusti till september

Portugal, Azorerna

1120,00 

Faial 1.5-30.9

Slut i lager

Kategori: Etiketter: , , ,