Meny Stäng

FLUGFISKE – SKOTTLAND, NORTH ESK 13.-20.3.2021

FLUGFISKE – SKOTTLAND, NORTH ESK 13.-20.3.2021

northesk northeskjoki perhokalastus flyfishing flugfiske lohi salmon lax kalastus kalastusmatka Fishmaster Skotlanti scotland skottland

Flugfiskeresa efter lax till en av de finaste laxälvarna i Skottland, North Esk. Fishmaster arrangerar en fiskeresa till Stracathro beat 13.-20.3.2022. Jouni Rauha jobbar som reseledare på den här flugfiskeresan. Under de senaste åren på samma period i mitten av mars har det fångats fina laxar på Stracathro beat.

Vår flugfiskegrupp fiskar på en privat Stracathro fiskesträcka som ligger cirka 11 km från havet. Sträckan är bokad exklusivt för vår Fishmaster fiskegrupp på fyra personer. Stracathro fiskesträckan är vacker och lätt fiskad, den är 2 km lång och kan fiskas från älvens båda sidor. Dock fiskar vi mestadels från älvens norra (vänstra) sidan. Det finns 11 olika intressanta pooler som fiskar bra på olika vattenstånd.

Fiskegruppen bor i ett trevligt Skotskt hus nära Stracathro fiskesträckan. Huset har restaurerats fint för fiskarena. Där har vi allt som behövs: wc, dusch, vardagsrum, välutrustat kök och fyra sovrum.

Pris 1650 eur/person ingår: boende, flugfiske, visning av fiskesträcka

Mera information >>

Lue myös