Valikko Sulje

PERHOKALASTUSMATKA – SKOTLANTI, SPEY 16.-23.4.2023

PERHOKALASTUSMATKA – SKOTLANTI, SPEY 16.-23.4.2023

spey speyjoki riverspey speyriver speyälven scotland skotlanti skottland tulchan salmon laks lax lohi perhokalastus flyfishing flugfiske fluefiske perhokalastusmatka salmonflyfishing kalastus perhokalastusmatka kalastusmatka fishmaster globalfishing

Lohen perhokalastusta Spey-joella Skotlannissa. Fishmaster järjestää perhokalastusmatkan Spey-joelle, kuuluisalle Tulchan beatille 16.-23.4.2023. Matkakohteena on hieno Tulchan A/B kalastusalue Spey-joen keskiosalla. Matkan ajankohta huhtikuussa on hyvää kevään lohiaikaa Spey-joella. Ryhmän matkanjohtajana toimii Jouni Rauha.

Fishmaster ryhmän käytössä on yksityinen Tulchan A/B kalastusalue Spey-joen alaosalla, noin 30 km jokisuusta ylöspäin. Tulchan beat A ja B ovat Spey-joen hienoimpia ja tuottoisimpia kalastusalueista, jotka ovat molemmat pituudeltaan 3,0 kilometriä ja kalastajien käytössä on joen molemmat puolet. Molemmilla Tulchan A ja B alueilla kalastaa 6 henkilöä. Kuuden henkilön ryhmämme perhokalastaa maanantaina, tiistaina, perjantaina ja lauantaina Tulchan B beatilla. Keskiviikkona ja torstaina kalastamme Tulchan A beatilla. Kalastusalueet muodostuvat upeista pooleista jotka sopivat hyvin lohen perhokalastukseen. Molemmilla alueilla jokitörmällä on kalastusmaja, missä voi levätä ja ruokailla. Käytössä on paikallinen kalastusopas, ghillie molemmilla alueilla.

Kalastusryhmän majoitus on hienossa ja suuressa Knocktulchan Lodgessa lähellä Tulchan kalastusalueita. Knocktulchan on entisöity kalastajien majoituskäyttöön ja siellä on kaikki mukavuudet: wc, suihkut, iso olohuone, ruokasali, hyvin varustettu suuri keittiö sekä 6 makuuhuonetta. Ruokailut järjestämme yhteisesti majoituksessa.

Lisätietoa >>

Lue myös