Viro, Saarenmaa

Estonia Saaremaa viro eesti saarenmaa kalastus heittokalastus perhokalastus fiske flugfiske spinnfiske seatrout havsöring meritaimen fishmaster kalastusmatka fiskeresa
SaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaaSaarenmaa

Kalastusmatkat - Viro, Saarenmaa

Kalastusmatkat Viron Saarenmaalle. Meritaimenen heitto- tai perhokalastusta. Saarenmaa on Viron suurin saari joka sijaitsee Viron mantereesta länteen ja sinne pääsee helposti autolla ja yhteysaluksella. Tämä kohtuuhintainen matkapakettimme on omatoimimatka jossa Fishmaster henkilökunta ei normaalisti ole mukana. Varaa paikkasi, lähde matkaan ja koe Saarenmaan luonnon kauneus ja hienot kalastuspaikat.

Perhokalastus, Heittokalastus

Saarenmaa on kuuluisa laajoista matalista hiekka- ja kivikkorannoistaan jotka sopivat parhaiten rannalta kalastukseen. Rannat sopivat erityisen hyvin kahlaamiseen joten ota kahluuhousut tai pitkävartiset saappaat mukaan, ota matkalle myös omat kalastusvälineet mukaan. Suosituimmat kalastustavat ovat heittokalastus tai perhokalastus ja kalastettavat kalalajit ovat meritaimen, hauki ja ahven. Paras aika meritaimenen kalastukseen on keväällä maalis-huhtikuussa ja syksyllä loka-joulukuussa.

Kalastusvälineet

Suosittelemme meritaimenen perhokalastukseen Saarenmaalla yhdenkäden 9-10 jalkaisia perhovapoja luokissa 7-9, laadukkaita levyjarrullisia keloja ja kelluvia tai intermediate ampumapäitä tai WF perhosiimoja. Heittokalastus onnistuu parhaiten laadukkaalla hyrrä-tai avokelalla ja 8-10 jalkaisella vavalla.

Perhot, Uistimet

Hyviä perhomalleja Saarenmaalla ovat esim. Drags devil, Haili, Magnus ja pinkki katka. Heittokalastuksessa tehokkaimmat vieheet ovat kapeita lusikkauistimia kuten Toby, Salamander, Krocodile, Vicke, EV Trutta; värit sini-hopea, oranssi, punamusta, fluorikeltainen ja fluorivihreä, viehepainot 20-30 g.

Majoitus

Majoitus on hienossa entisöidyssä kartanossa lähellä merta ja kalapaikkoja Saarenmaan länsipäässä. Kartanossa on kaikki mukavuudet ja eri kokoisia, hienoja huoneita, majoitus on kahden tai kolmen hengen huoneissa. Aamiainen, lounas ja päivällinen kuuluvat matkapaketin hintaan. Lisämaksusta voi vuokrata illaksi perinteisen savusaunan.

Matkan toteutus

Omatoimimatka, näillä matkoilla Fishmaster henkilökunta ei ole mukana. Kalastusmatkoja Saarenmaalle voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kuljetukset kohteeseen toteutetaan asiakkaiden autoilla ja käyttäen yhteysaluksia. Viroon pääse helposti Helsingistä autolautalla tai kantosiipialuksella Tallinnaan josta on hyvä tie- ja lauttayhteys Saarenmaalle.

  • Hinta: 230 eur/henkilö, 2 päivää ja yötä
  • Hinta: Lisävuorokausi 110 eur/henkilö
  • Ryhmän koko: Minimiryhmä 2 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Majoitus, Aamiainen, Lounas, Päivällinen, Kalastusluvat, Kartta kalastusalueista
  • Kalastusmatka ei sisällä: Auto- ja laivakuljetukset, Opastus, Kalastusvälineet
  • Lisämaksusta saatavana: Savusauna 160 eur/ryhmä
  • Kalalajit: Meritaimen, Hauki, Ahven
  • Kalastuskausi: 1.3 - 31.12

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Viro, Saarenmaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

230

Saarenmaa 1.3-31.12

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Saatat myös pitää...