Suomi, Rymättylä

Kalastusmatka Suomi finland Rymättylä Kalastusretki fishing spinfishing heittokalastus spinfiske fiske kalastus kalastusmatka fiskeresa gädda hauki hauenkalastus fishmaster meritaimen havsöring seatrout
Rymättylä KalastusmatkaRymättylä KalastusmatkaKorvenmaa Rymättylä KalastusmatkaRymättylä KalastusmatkaRymättylä KalastusmatkaRymättylä KalastusmatkaRymättylä KalastusmatkaRymättylä KalastusmatkaRymättylä KalastusmatkaRymättylä KalastusmatkaFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pikeRymättylä Korvenmaa KalastusmatkaFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pikeRymättylä KalastusmatkaFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pikeFishing Rymättylä Turku pike

Kalastusmatkat - Suomi, Rymättylä

Fishmaster järjestää yhden päivän kestäviä kalastusmatkoja Turun saaristossa, Rymättylässä. Kalastus on opastettua eli Fishmaster kalastusopas on koko ajan mukana ja huolehtii venekuljetuksista.

Perhokalastus, Heittokalastus

Kalastus tapahtuu Turun saaristossa, Rymättylässä. Vesialue on vaihteleva ja tarjoaa erilaisia kalastuspaikkoja ja hienoa kalastusta. Käytössämme on hyvin varusteltu Yamarin 590 kalastusvene varustettuna 115 hv perämoottorilla, jolla opas vie kalastajat parhaille paikoille. Kalastamme esim. haukia tai meritaimenia. Käytettävät kalastusvälineet ja kalastustavan; heittokalastus tai perhokalastus valitsemme asiakkaiden toivomusten mukaan. Kalastusvälineiden lainaus ja kalastusluvat kuuluvat kalastusmatkan hintaan ja opas huolehtii niistä. Asiakkaiden pitäisi varustautua lämpimällä, veden- ja tuulenpitävällä vaatetuksella ja lämpimillä jalkineilla.

Kalastusvälineet

Uistinkalastus onnistuu parhaiten hyvällä hyrrä- tai avokelalla ja kahden käden 7-9 jalkaisella vavalla, yleisimmin käytetyt viehepainot ovat 15-40 grammaa. Perhovavaksi hauen perhokalastukseen suosittelemme 9' jalkaista 8-10 luokan vapaa, perhosiimoiksi suosittelemme uppoavia siimoja.

Uistimet, Perhot

Heittokalastuksessa tehokkaimmat vieheet ovat vaappuja kuten Rapala, Bomber, Storm tai lusikoita kuten esim. Krokodil, Turku Spoon, Jak. Perhoista kookkaat Marabou Deceiverit, toimivat hyvin. Uistimien ja perhojen väreistä puna-valkoinen, sini-hopea, musta-hopea ja vihreä-hopea ovat osoittautuneet toimiviksi.

Matkan toteutus

Johdettu kalastusmatka, näillä matkoilla on aina Fishmaster kalastusopas mukana. Kokoontumispaikalle Rymättylän Röölään siirrytään asiakkaiden omalla autolla. Ajomatka Turusta kalastuspaikalle Rymättylään kestää noin 30 minuuttia. Kalastusopas on vastassa asiakkaita Röölässä.

Kalastuspäivän ohjelma

Kokoontuminen Rymättylän Röölän rannassa klo 8.00. Lyhyt venematka kalastusalueelle, kalastus alkaa. 12.00 Retkilounas merellä. 16.00 Kalastus päättyy ja siirrytään veneellä takaisin Rymättylän Röölään.

  • Hinta: 560 eur/päivä/ryhmä 1-4 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Yamarin 590 kalastusvene, Polttoaineet, Kalastusoppaan palvelut, Kalastusvälineet, Kalastusluvat, Eväsruokailu
  • Kalastusmatka ei sisällä: Autokuljetukset Rymättylän Röölään
  • Kalalajit: Hauki, Meritaimen
  • Kalastuskausi: 20.4 - 15.12

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Suomi, Rymättylä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

560

Rymättylä 20.4-15.11

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Saatat myös pitää...