Suomi, Ahvenanmaa

Kalastusmatka Suomi Ahvenanmaa
Ahvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaAhvenanmaa kalastusmatkaKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimenOLYMPUS DIGITAL CAMERAKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimenKalastus Ahvenanmaa meritaimen

Kalastusmatkat - Suomi, Ahvenanmaa

Meritaimenen perho- ja heittokalastusta Ahvenanmaalla. Fishmaster järjestää johdettuja kalastusmatkoja Hammaruddaan ja Eckeröön. Matkat ovat pidennettyjä viikonloppuja, lähtö on Turusta torstaina illalla ja paluu Turkuun tapahtuu sunnuntaina illalla. Matkanjohtajana ja kalastusoppaana toimii Jouni Rauha.

Ahvenanmaa

Ahvenanmaa on Suomen suurin saari joka sijaitsee mantereesta lounaaseen Suomen ja Ruotsin välissä ja sinne pääsee helposti autolla ja autolautalla. Ahvenanmaalla on runsaasti matalia kivikkorantoja jotka sopivat rannalta kalastukseen.

Perhokalastus, Heittokalastus

Kalastamme rannalta heittämällä meritaimenta käyttäen perho- tai uistinvälineitä. Kalastajan saaliina Ahvenanmaalla on useimmiten meritaimen, satunnaisesti myös kirjolohi. Eckerön ja Hammaruddan matalat kivikkorannat sopivat hyvin rannalta kalastukseen ja kahlaamiseen joten ota kahluuhousut ja myös omat kalastusvälineet mukaan. Meritaimenen kalastus on usein erinomaista, meritaimenen keskipaino Ahvenanmaalla on noin 2 kg, mutta joka vuosi saadaan jopa 7-8 kg taimenia.

Kalastusvälineet

Suosittelemme meritaimenen perhokalastukseen Ahvenanmaalla yhdenkäden 9-10 jalkaisia perhovapoja luokissa 7-8, laadukkaita levyjarrullisia keloja ja kelluvia, kärkiuppoavia tai intermediate ampumapäitä tai WF perhosiimoja. Heittokalastus onnistuu parhaiten hyrrä-tai avokelalla ja siihen sopivalla 8-10 jalkaisella vavalla, sopivat viehepainot ovat 15-30 g.

Perhot, Uistimet

Hyviä perhomalleja Ahvenanmaalla ovat esim. Drags devil, Haili, Graft fur streamerit, Mulkkis, Magnus ja Pattegrisen. Heittokalastuksessa tehokkaimmat vieheet ovat kapeita lusikkauistimia kuten Toby, Salamander, Krocodile, Vicke, EV Trutta; värit sini-hopea, kulta, oranssi, fluorikeltainen ja fluorivihreä, sopivat viehepainot ovat 20-30 g.

Majoitus

Majoitus on hienossa ja hyvin varustellussa mökissä lähellä kalastuspaikkoja. Mökissä on kaikki mukavuudet, kahden hengen makuuhuoneet, wc, suihku, sauna.

Matkan toteutus

Johdettu matka, Fishmaster kalastusopas Jouni Rauha matkustaa mukana matkanjohtajana. Lähtö matkalle on torstaina illalla Turusta. Kokoonnutaan Turussa, josta jatketaan yhdessä laivalla Ahvenanmaalle Långnäsiin ja sieltä autolla kohteeseen johon on noin tunnin automatka. Paluu Turkuun on sunnuntaina illalla.

  • Hinta: 380 eur/henkilö
  • Ryhmän koko: 1 opas + 3-5 kalastajaa, yhteensä 4-6 henkilöä
  • Matkan kesto: 2 ja puoli kalastuspäivää/3 yötä
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetus Turusta, Laivamatkat Turku/Maarianhamina/Turku, Majoitus, Kalastusluvat, Opastus, Ruokailut
  • Kalastusmatka ei sisällä: Ruokailut laivamatkoilla
  • Kalalajit: Meritaimen, Kirjolohi
  • Kalastuskausi: 15.10 - 15.12

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Suomi, Ahvenanmaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

380

Eckerö 15.10-15.12

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Saatat myös pitää...