Skotlanti, Tweed

scotland tweed nest flyfishing salmon salmonfishing
Skotlanti, TweedSkotlanti, TweedSkotlanti, TweedSkotlanti, TweedSkotlanti, TweedSkotlanti, TweedSkotlanti, TweedSkotlanti, TweedPerhokalastus Skotlanti TweedPerhokalastus Skotlanti TweedPerhokalastus Skotlanti TweedScotland TweedPerhokalastus Skotlanti Tweed FishmasterPerhokalastus Skotlanti Tweed FishmasterPerhokalastus Skotlanti Tweed FishmasterScotland Skottland Skotlanti perhokalastus flyfishing flugfiske lohi salmon lax tweedTweedScotland Skottland Skotlanti perhokalastus flyfishing flugfiske lohi salmon laxScotland Skottland Skotlanti perhokalastus flyfishing flugfiske lohi salmon laxScotland Skottland Skotlanti perhokalastus flyfishing flugfiske lohi salmon laxscotland skotlanti tweed rivertweed salmon lohi flufishing flugfiske perhokalastusscotland skotlanti tweed rivertweed salmon lohi flufishing flugfiske perhokalastusscotland skotlanti tweed rivertweed salmon lohi flufishing flugfiske perhokalastusScotland Skottland Skotlanti perhokalastus flyfishing flugfiske lohi salmon lax

Perhokalastusmatkat - Skotlanti, Tweed

Lohen perhokalastusta Tweed-joella Skotlannissa. Fishmaster järjestää lohen perhokalastumatkan Euroopan parhaimmalle lohijoelle, Tweed-joelle Skotlantiin 23-28.10.2018. Matkakohde on Nest kalastusalue joen yläosalla. Syksy loka-marraskuussa on parasta lohiaikaa Tweed-joella, joten kalastajille on luvassa hienoja kokemuksia ja mahdollisuus saada hienoja lohia. Matkanjohtajana toimii Jouni Rauha ja lisäksi käytössämme on alueen oma kalastusopas, ghillie.

Tweed

Tweed-joki sijaitsee Skotlannin eteläosassa ja on Skotlannin paras joki ja yksi Eupoopan parhaista lohijoista. Vuosi 2010 oli ennätysvuosi ja peräti 24000 lohta saatiin Tweed-joesta sinä vuonna. Kalastuskausi Tweed-joella alkaa jo helmikuun 1. päivä, mutta lohen päänousu on syksyllä loka-marraskuussa. Tweed on erittäin kaunis ja kirkasvetinen joki ja sopii erinomaisesti perhokalastukseen. Lohien keskikoko Tweed-joella on noin 5 kiloa, mutta syksyllä loka-marraskuussa saadaan runsaasti kirkkaita, suuria 7-10 kiloisia kaloja.

Perhokalastus - Nest

Kalastusryhmän käytössä on yksityinen Nest kalastusalue Tweed-joen yläosalla, lähellä Galashielsia. Nest kalastusalue on yhteensä noin 2,5 kilometriä pitkä ja käsittää Tweed-joen pohjoisen puoleisen eli alavirtaan katsottuna vasemman rannan. Nest kalastusalueella kalastaa maksimissaan 5 kalastajaa ja koko alue on varattu Fishmaster kalastusryhmämme käyttöön, kalastettavaa aluetta on siis runsaasti jokaista kalastajaa kohden. Kalastuslue muodostuu 5 peräkkäisestä poolista: Rampy Pool, Boat Pool, House Pool, Policeman ja Gullets. Poolit ovat hienoja ja helppoja kalastaa ja toimivat hyvin eri vedenkorkeuksilla, pooleja vaihdetaan kalastajien kesken. Kalastusalueen keskellä, jokitörmällä on pieni kalastusmaja missä voi levätä ja ruokailla.

Perhokalastusvälineet

Suosittelemme Tweed-joelle kahdenkäden 12-15' jalkaisia lohivapoja luokissa 8-11 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Siimoina kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Ota mukaan myös nopeasti uppoavia ampumapäit mahdollisia korkean veden olosuhteita varten.

Perhot

Hyviä perhoja Tweed-joella ovat esimerkiksi Willie Gunn, Black Sheep, Dee Sheep, Black & Yellow, Munroe Killer, Cascade, Monkey Fly, Frances, Allys Shrimp ja Garry.

Majoitus

Majoitus on tyylikkäässä ja hyvin varustellussa Skotlantilaistalossa, jossa on kaikki mukavuudet: wc, suihku, iso olohuone, hyvin varustettu keittiö sekä yhden ja kahden hengen makuuhuoneita. Ruokailut järjestämme yhteisesti majoituksessa tai pubeissa.

Matkan toteutus

Johdettu kalastusmatka, näillä matkoilla on aina Fishmaster kalastusopas mukana. Jouni Rauha toimii ryhmän matkajohtajana. Kalastajat lentävät Helsingistä Edinburghiin, Skotlantiin, pyrimme järjestämään ryhmälle yhteiset lennot. Sieltä jatketaan vuokra-autolla Tweed-joelle, johon on tunnin ajomatka. Kalastusjakson jälkeen palataan autolla Edinburghin lentokentälle.

  • Ajankohta: 23-28.10.2018
  • Tarjoushinta: 1090 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 4 kalastuspäivää/5 yötä kohteessa
  • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 4 henkilöä
  • Varaustilanne: paikat varattu
  • Kalastusmatka sisältää: Kalastus, Opastus, Majoitus, Kuljetukset Skotlannissa
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Edinburghiin (alkaen 200 eur), Ruokailut, Tippi ghillielle (60 £/hlö)
  • Kalalajit: Lohi, Meritaimen, Taimen, Harjus
  • Kalastuskausi: 1.2 - 30.11
  • Lisätietoa: Tweed 23-28.10.2018 >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Skotlanti, Tweed”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

1290

Tweed joki 23-28.10.2018

Varasto loppu

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Saatat myös pitää...