Skotlanti, Spey

Skotlanti Spey perhokalastus
Spey joki Skottland SpeySkotlanti Spey kalastusmatka perhokalastusSkottland SpeyScotland Spey Castle GrantSkottland SpeySpeySkotlanti, SpeyScotland Spey Castle GrantScotland Spey Castle GrantScotland Spey Castle GrantScotland SpeyScotland SpeyScotland SpeyScotland Spey Castle GrantPerhokalastus Skotlanti Spey kalastusmatka lohiSkotlanti, SpeyScotland Spey skotlanti flyfishing perhokalastus skottland flugfiske salmonScotland Spey skotlanti flyfishing perhokalastus skottland flugfiske salmonPerhokalastus Skotlanti Spey kalastusmatka lohiScotland Spey skotlanti flyfishing perhokalastus skottland flugfiske salmonscotland spey flyfishing salmon springerscotland spey flyfishing salmon springerscotland spey flyfishing salmon springerscotland spey flyfishing salmon springer

Perhokalastusmatkat - Skotlanti, Spey

Lohen perhokalastumatkat kuuluisalle Spey-joelle Skotlantiin. Fishmaster järjestää johdetun kalastusmatkan Spey-joelle Castle Grantiin 5-12.5.2019. Matkakohde on kuuluisa Castle Grant kalastusalue Spey-joen keskiosalla, lähellä Grantown on Spey kaupunkia. Fishmaster ryhmän käytössä on kaksi erillistä hienoa kalastusaluetta, Castle Grant 1 ja 3 joita kalastamme rotaatioperiatteella siten, että kalastajat saavat viikon aikana kalastaa molemmilla alueilla. Matkan ajankohta toukokuussa on kevään parasta kalastusaikaa Spey-joella ja hienointa lohen perhokalastusta Skotlannissa. Matkanjohtajana toimii Jouni Rauha.

Spey

Spey-joki sijaitsee Skotlannin koillisosassa ja on maan nopeimmin virtaava joki ja kuuluisa lohen perhokalastuksen ja Spey-heiton syntymäpaikkana. Joki on yksi Eupoopan parhaista lohijoista. Kalastuskausi Spey-joella alkaa jo helmikuun 11. päivä ja paras kevään lohennousu ajoittuu huhti-toukokuulle. Vuosittain Spey-joelta saadaan 6000-10000 lohta ja kalastus on nykyään suurimmaksi osaksi catch & release kalastusta.

Perhokalastus - Castle Grant

Kalastusryhmän käytössä on yksityinen Castle Grant 1 kalastusalue Spey-joen keskiosalla, noin 4 kilometriä Grantown on Spey kaupungista alavirtaan eli koilliseen. Alue on yksi Spey-joen hienoimmista kalastusalueista, joka on pituudeltaan 2,4 kilometriä ja käytössä on joen molemmat puolet. Vain perhokalastus on matkallamme sallittua ja koko Castle Grant alue 1 on varattu Fishmaster ryhmän käyttöön. Kalastusalue muodostuu 10 nimetystä poolista jotka ovat erittäin hienoja ja helppoja kalastaa perholla. Parhaat poolit ovat nimeltään Garra, Dippers, Slates ja Congash. Alueen keskellä, jokitörmällä on hieno kalastusmaja missä voi levätä ja ruokailla. Käytössämme on myös paikallinen kalastusopas, ghillie.

Kalastusryhmän käytössä on yksityinen Castle Grant 3 kalastusalue Spey-joen keskiosalla, noin 7 kilometriä Grantown on Spey kaupungista alavirtaan eli koilliseen. Alue on yksi Spey-joen hienoimmista kalastusalueista joka on pituudeltaan 1,6 kilometriä ja käytössä on joen molemmat puolet. Vain perhokalastus on matkallamme sallittua ja koko Castle Grant alue 3 on varattu Fishmaster ryhmän käyttöön. Kalastusalue muodostuu 5 poolista jotka ovat erittäin hienoja ja helppoja kalastaa perholla. Parhaat poolit ovat nimeltään Pollowick, Dunbar ja March. Alueen keskellä, jokitörmällä on hieno kalastusmaja missä voi levätä ja ruokailla. Käytössämme on myös paikallinen kalastusopas, ghillie.

Perhokalastusvälineet

Suosittelemme Spey-joelle kahdenkäden 13-15' jalkaisia lohivapoja luokissa 8-11 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Perhosiimoina kelluvat, kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat eniten käytettyjä. Ota mukaan myös uppoavia siimoja mahdollisia korkean veden olosuhteita varten.

Perhot

Hyviä perhoja Spey-joella ovat esimerkiksi Willie Gunn, Black Sheep, Dee Sheep, Black & Yellow, Munroe Killer, Allys Shrimp, Monkey Fly, Garry ja Cascade.

Majoitus

Kalastusryhmän majoitus on suuressa hienossa skotlantilaistalossa, Achanagonalin Housessa lähellä Grantown on Spey kaupunkia ja 3-6 km Castle Grant 1 ja 3 kalastusalue1sta. Talo on viimeistelty kalastajien majoituskäyttöön ja siellä on kaikki mukavuudet: wc, suihkut, iso olohuone, ruokasali, hyvin varustettu keittiö sekä 8 makuuhuonetta. Ruokailut järjestämme yhteisesti joko majoituksessa tai läheisissä pubeissa.

Matkan toteutus

Johdettu kalastusmatka, näillä matkoilla on Fishmaster matkanjohtaja mukana. Kalastajat lentävät sunnuntaina Suomesta Skotlantiin, Aberdeeniin. Lentokentällä he tapaavat Jouni Rauhan joka on matkan opas. Vaihtoehtoisesti voimme järjestää koko ryhmälle yhteiset lennot Helsingistä Aberdeeniin. Sieltä jatketaan vuokra-autolla kohteeseen Spey joelle johon on noin 2 tunnin ajomatka.

 • Matkan ajankohta: 5-12.5.2019
 • Hinta: 1590 eur/henkilö
 • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää/7 yötä
 • Ryhmän koko: 1-2 matkanjohtajaa + 9 henkilöä
 • Varaustilanne: Paikat varattu
 • Kalastusmatka sisältää: Kalastus, Opastus, Majoitus, Kuljetukset Skotlannissa
 • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Aberdeeniin, Ruokailut, Juomat, Tippi ghillielle (100 £/hlö)
 • Kalalajit: Lohi, Meritaimen, Taimen
 • Kalastuskausi: 11.2 - 30.9
 • Lisätietoa: Spey 5-12.5.2019 >>

1 arvio tuotteelle Skotlanti, Spey

 1. 5 / 5

  :

  Hienot poolit ja maisemat. Keväistä lohen perhokalastusta Skotlannissa parhaimmillaan.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*
5 5:stä perustuen 1 asiakasarvosteluun
(1 tuotearvio)

1590

Spey joki 5-12.5.2019

Varasto loppu

Saatat myös pitää...