Ruotsi, Em

Fishmaster ruotsi sverige Sweden Em River joki emån perhokalastus flugfiske fly fishing flyfishing seatrout meritaimen havsöring fishmaster kalastus kalastusmatka fiske fiskeresa
EmEmEmEmEmEmEmEmEmEm kalastusmatkaEm kalastusmatkaEm kalastusmatka

Perhokalastusmatkat - Ruotsi, Em

Meritaimenen perhokalastusta kuuluisalla Em-joella Etelä-Ruotsissa. Fishmaster järjestää johdettuja perhokalastusmatkoja Em-joelle. Em-joki on kuuluisa erittäin suurista meritaimenista sekä upeasta luonnosta. Useita maailman suurimpia meritaimenia on saatu tältä hienolta joelta. Meritaimenien keskipaino Em-joella on peräti 4 kiloa, kalastajilla on siis mahdollisuus ennätyskokoisiin taimeniin. Matkanjohtajana ja kalastusoppaana toimii Fishmaster pääopas Jouni Rauha.

Perhokalastus

Kalastusalueemme Em-joella on pitkä yksityinen kalastusalue vaihtelevaa ja kaunista Em-jokea jossa hienot kosket, poolit ja suvannot vuorottelevat. Kalastusalue on hieno ja sopii hyvin meritaimenen perhokalastukseen. Kalastamme rannalta tai kahlaamalla perhoa heittäen. Takaheittotilaa on joella useissa paikoissa rajoitetusti, siksi speyheitot ovat kalastuksessa suositeltavia. Parhaat ajankohdat meritaimenen kalastukseen Em-joella ovat keväällä maalis-huhtikuussa ja vesien jäähdyttyä syyskuussa. Kalastuskausi alkaa maaliskuun puolessavälissä ja päättyy syyskuun lopussa. Alkukeväällä vesi joessa on yleensä kylmää ja siksi nopeasti uppoavat siimat ja suuret, värikkäät putkiperhot hitaasti uitettuina toimivat silloin parhaiten.

Perhokalastusvälineet

Suosittelemme Em-joelle kahdenkäden 12-14' jalkaisia perhovapoja luokissa 8-10 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Siimoina intermediate, sink 1/2, sink 2/4 ja sink 4/5 ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Myös Skagit siimat varustettuina erilaisilla uppoavilla tipeillä toimivat hyvin. Perukkeeksi suositellaan tasapaksua 2 metrin 0,40 mm monofiiliperuketta.

Perhot

Putkiperhot 5-8 cm siivellä kuten Phatagorva, Thunder & Lightning, Willie Gunn, Pupujussi, Garry ja Mickey Finn ovat toimivia perhoja Em-joella.

Majoitus

Kalastusryhmän majoitus on mukavassa kalamökissä lähellä Em-jokea ja kalapaikkoja. Mökissä on perusmukavuudet, keittiönurkkaus, wc ja suihku.

Matkan toteutus

Johdettu kalastusmatka, kalastumatkoilla Em-joelle on aina Fishmaster opas mukana. Matkustamme oppaan autolla, ensin laivalla Turusta Tukholmaan ja sieltä jatketaan autoilla etelään noin 400 kilometrin eli 4 tunnin automatkan Em-joelle Etelä-Ruotsiin.

Matkan aikataulu

Kokoontuminen Turussa klo 19.30. Lähtö Turusta illalla laivalla klo 21. Tukholmaan saavutaan aamulla klo 6.30 ja sieltä jatketaan autoilla kohti Em-jokea. Perillä ollaan noin klo 11 jonka jälkeen majoitumme ja aloitamme kalastuksen. Kalastamme kolme päivää. Paluumatkalle lähdetään viimeisen kalastuspäivän iltapäivällä klo 13. Takaisin Turussa olemme viimeisen kalastuspäivän jälkeisenä aamuna klo 7.30.

  • Hinta: 690 eur/henkilö
  • Matkan kesto: 3 kalastuspäivää/3 yötä kohteessa, 2 yötä laivalla
  • Ryhmän koko: 1 opas + 3 henkilöä, yhteensä 4 kalastajaa
  • Kalastusmatka sisältää: Automatkat, Laivamatkat, Majoitus, Kalastusluvat, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Ruuat
  • Kalalajit: Meritaimen
  • Kalastuskausi: 15.3 - 30.9

690

Em joki 15.3-30.9

Osasto: Avainsana tuotteelle

Saatat myös pitää...