Norja, Stjördal

Norway Stjördal norge norja flyfishing flugfiske perhokalastus salmon lohi lax spinnfiske heittokalastus lohenkalastus salmonfishing laxfiske fishmaster
StjördalStjördalStjördalStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusNorja, StjördalNorja, StjördalNorja, StjördalNorja, StjördalStjördalStjördal joki perhokalastus lohi NorjaNorja, StjördalNorja, StjördalStjördal joki perhokalastus lohi NorjaStjördal joki perhokalastus lohi NorjaStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastusStjördal salmon lohi flyfishing flugfiske perhokalastus fiske kalastus

Kalastusmatkat - Norja, Stjördal

Lohen perhokalastusta ja heittokalastusta Keski-Norjan Stjördal-joella. Fishmasterilla on tarjolla hieno 1,5 km pitkä yksityinen Austkil kalastusalue Stjördal-joen keskiosalla. Koko alue vuokrataan siistin majoituksen kanssa yleensä viikoksi kerrallaan 4-6 hengen ryhmälle. Austkil on yksi Stjördal-joen hienoimpia ja tuottoisimpia kalastusalueita, parhaana vuonna alueelta on saatu yli 100 lohta ja meritaimenta.

Stjördal

Stjördal-joki laskee Stjördal-kaupungin kohdalla Atlanttiin Trondheiminvuonossa ja on Norjan parhaita lohijokia, lohien keskipaino joessa on noin neljä kiloa, suurimmat Stjördalin lohet ovat jopa 20-kiloisia. Vuosittaiset lohisaaliit Stjördal-joella ovat viime vuosina vaihdelleet 5 ja 10 tonnin välillä. Joki on erittäin kaunis ja kirkasvetinen, se sopii erittäin hyvin perho- ja heittokalastukseen.

Perhokalastus, Heittokalastus

Kalastajien käytössä on yhteensä noin 1,5 km pitkä yksityinen Austkil-kalastusalue Stjördal-joen keskiosalla, noin 20 kilometriä jokisuusta ylöspäin. Käytössä on joen molemmat puolet eli yhteensä 3 km jokirantaa. Maksimi kalastajamäärä koko Austkil alueella on 6 henkilöä. Poolit on jaettu 2 eri alueeseen. Kalastusalue 1 on Skogen pooli, pituus 1000 m, se on käytössä joka päivä. Kalastusalue 2 on vuoropäivin joko Holmene tai Sonoset pooli, pituus 500 m. Perhokalastus ja heittokalastus on alueella sallittua ja ja kalastajilla on 1 lohen henkilölohtainen vuorokausikiintiö. Mikäli kalastaja tappaa lohen eli täyttää päiväkiintiönsä, hänen pitää lopettaa kalastus klo 24 asti. Meritaimen on rauhoitettu.

Perhokalastusvälineet

Suosittelemme Stjördal-joelle kahdenkäden 12-15' jalkaisia lohivapoja luokissa 8-11 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Stjördal-joella voi hyvin käyttää myös yhdenkäden vapoja, esim. 9-10' jalkaista 7-8 luokan vapaa. Perhosiimoina kelluvat, kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat eniten käytettyjä. Ota mukaan myös uppoavia siimoja mahdollisia korkean veden olosuhteita varten. Ennen kalastusta kalastajien on desinfioitava kalastusvälineet läheisellä Midtkilin leirintäalueella.

Perhot

Hyviä perhoja Stjördal-joella ovat esimerkiksi Banana, Black & Orange, Black & Yellow, Black Sheep, Dee Sheep, Green butt, Red butt, Greenlander, Green Highlander, Sunray Shadow, Monkey, Willie Gunn, Silver & Black.

Majoitus

Kalastajat majoittuvat 1800-luvulta peräisin olevassa tyylikkäässä Norjalaistalossa Austkil tilalla, lähellä kalastusalueita. Austkil majoitusrakennus on entisöity kalastajien käyttöön ja talossa on kaikki mukavuudet: Olohuone, keittiö sekä 1-2 hengen makuuhuoneita. Wc, suihku ja kuivaushuone löytyvät viereisestä huoltorakennuksesta. Ruokailut jokainen voi järjestää haluamallaan tavalla yhteisessä keittiössä.

Matkan toteutus

Omatoiminen kalastusmatka. Kalastajat järjestävät itse kuljetukset Stjördal-joelle Norjaan. Alueen omistaja esittelee majoituksen ja kalastusalueet kalastajille tulopäivänä.

  • Hinta: 5450 eur/ryhmä/7 päivää/7 yötä
  • Ryhmän koko: 4-6 henkilöä
  • Varaustilanne: Kysy vapaita viikkoja
  • Kalastusmatka sisältää: Kalastusluvat, Majoitus, Kalastusalueiden esittely
  • Kalastusmatka ei sisällä: Automatkat kohteeseen, Norjan kalastuksenhoitomaksu 250 kruunua (noin 30 eur), Ruokailut
  • Kalalajit: Lohi, Meritaimen
  • Kalastuskausi: 1.6-31.8
  • Lisätietoa: Stjördal-Austkil >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Norja, Stjördal”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

5450

Stjördal joki 1.6-31.8

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Saatat myös pitää...