Meksiko, Ascension Bay

Mexico Ascension Bay meksiko flyfishing flugfiske perhokalastus bonefish tarpon permit
Ascension BayAscension BayAscension BayAscension BayAscension BayAscension BayAscension BayAscension BayAscension BayAscension BayAscension BayAscension BayMeksiko Punta Allen kalastusMeksiko Punta Allen kalastusMeksiko Punta Allen kalastusMeksiko Punta Allen kalastusMeksiko Punta Allen kalastusMeksiko Punta Allen kalastusMexico meksiko fly fishing perhokalastus flugfiske ascension bay bonefish permit tarponMexico meksiko fly fishing perhokalastus flugfiske ascension bay bonefish permit tarponMexico meksiko fly fishing perhokalastus flugfiske ascension bay bonefish permit tarponMexico meksiko fly fishing perhokalastus flugfiske ascension bay bonefish permit tarponMexico meksiko fly fishing perhokalastus flugfiske ascension bay bonefish permit tarponMexico meksiko fly fishing perhokalastus flugfiske ascension bay bonefish permit tarpon

Perhokalastusmatkat - Meksiko, Ascension Bay

Bonefishin, permitin ja tarponin perhokalastusta Meksikossa, joka on kauan tunnettu trooppisen kalastuksen paratiisina. Ascension Bay sijaitsee Meksikon eteläosassa, Jukatanin niemimaalla noin 220 kilometriä Cancunista etelään ja on keskellä valtavaa Sian Ka'an luonnonsuojelualuetta. Alueen laguunit, matalikot, eksoottiset linnut ja erittäin rikas eläinlajisto ovat lailla suojeltuja ja maisemat ovat hätkähdyttävän upeat.

Perhokalastus

Ascension Bayn aluetta kutsutaan trooppisen kalastajan paratiisiksi ja maailman parhaaksi paikaksi 'Grand Slamin' saavuttamiseen (tarponin, bonefishin ja permitin pyydystäminen saman päivän aikana). Harva kalastuspaikka pystyy tarjoamaan yhtä monimuotoista trooppista kalastusta. Tarponit, bonefishit ja permitit sekä useat jack lajit ja barracudat liikkuvat ja ruokailevat alueen matalikoilla. Yhdessä kalastusoppaan kanssa kierretään niemiä, salmia ja matalikoita ja etsitään ruokailevia kaloja. Kalastus tapahtuu sekä matalikoilla kahlaamalla että veneestä yhdenkäden perhovälineillä ja on ns. näkökalastusta eli perhoa tarjotaan vasta kun kalat on havaittu matalassa ja kirkkaassa vedessä. Jännittävää ja haastavaa trooppista kalastusta parhaimmillaan.

Kalastusvälineet

7-8 luokan 9' vapa bonefishin kalastukseen ja 9-10 luokan 9' vapa permitiä ja tarponia varten. Hyvälaatuiset levyjarrulliset perhokelat joihin mahtuu vähintään 200 metriä 20 paunan pohjasiimaa. Trooppiseen perhokalastukseen tarkoitetut kelluvat WF erikoissiimat, tarponin kalastuksessa voi käyttää myös intermediate siimaa. Bonefishille ja permitille 360 cm pitkä peruke jossa kärjen paksuus 0.30-0.40 mm. Tarponin kalastukseen sopii 16-20-paunan sidottu bimini twist peruke 50-60 paunan kärjellä.

Perhot

Bonefish perhoja: Clouser Minnow, Crazy Charlie, Bonefish Special ja pienet Crab ravut hiekan värisenä tai vaaleanruskeana, koot 4, 6. Permit perhoja: Rag Head Crab ja Del´s Merkin koot 2, 4. Tarpon ja snook perhot: streamerit ja deceiverit koot 1/0 ruskeana ja oranssina, musta-keltainen, oranssi-keltainen, Black Death and Purple Death.

Majoitus

Kalastajat asuvat lodgessa Punta Allen kylässä kahden hengen huoneissa ja saavat nauttia paikallisista maukkaista ruokalajeista, myös täysihoito kuuluu hintaan.

Matkan toteutus

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Matkat toteutetaan paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Ascension Bayhin voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät ensin Cancuniin, Meksikoon, josta matka jatkuu pikkubussilla tai henkilöautolla Punta Alleniin kalastustukikohtaan, automatka kestää noin 3-4 tuntia. Kalastusmatkan jälkeen autonkuljettaja vie kalastajat takaisin lentokentälle.

  • Hinta: 2950 eur/hlö, 6 kalastuspäivää/7 yötä
  • Hinta: 2550 eur/hlö, 5 kalastuspäivää/6 yötä
  • Hinta: 2150 eur/hlö, 4 kalastuspäivää/5 yötä
  • Ryhmän koko: Minimiryhmä 2 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetus Cancunista, Majoitus, Ruokailut, Alkoholi- (tervetuliais- ja alkudrinkit) ja virvoitusjuomat, Kansallispuiston maksu, Kalastusluvat, Opastus (2 kalastajaa/2 opasta)
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Cancuniin, Tippi kalastusoppaalle ja henkilökunnalle, Muut alkoholijuomat
  • Kalalajit: Bonefish, Permit, Tarpon, Barracuda, Snook
  • Kalastuskausi: 1.11-31.8

2150

Ascension Bay 1.1-31.12

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,