Malediivit, Atolli X

Ale!
Fishmaster kalastusmatka malediivit
Malediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XOLYMPUS DIGITAL CAMERAMalediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XMalediivit, Atolli XOLYMPUS DIGITAL CAMERAMalediivit maldivesMalediivit, Atolli XFishmaster Malediivit kalastusmatkaMalediivit, Atolli XFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster maldives fishing tripFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster Malediivit kalastusmatkaFishmaster kalastusmatkat malediivit heittokalastus vetouisteluFishmaster kalastusmatkat malediivit heittokalastus vetouisteluFishmaster maldives fishing tripFishmaster kalastusmatkat malediivit heittokalastus vetouisteluFishmaster kalastusmatkat malediivit heittokalastus vetouistelu

Kalastusmatkat - Malediivit, Atolli X

Giant trevallyn, bluefin trevallyn, boniton, snapperin, grouperin kalastusta Malediiveilla. Fishmaster järjestää johdetun kalastusmatkan Malediiveille 1-9.12.2018. Jouni Rauha matkustaa ryhmän mukana kalastusoppaana ja matkanjohtajana. Malediivit on kalastajan paratiisi, se sijaitsee Intian valtameren suurien petokalojen vaellusreitillä ja lisäksi useat kalalajit saalistavat alueella ympäri vuoden.

Malediivit

Malediivit eli Malediivien tasavalta on noin 800 kilometriä pitkä saaristo Intian eteläkärjen lounaispuolella. Malediiveihin kuuluu kaikkiaan 1200 saarta ja atollia, joista 202 on asuttua. Saariryhmän leuto ilmasto, luonnon kauneus, erinomainen kalastus sekä alueen rauhallisuus ja turvallisuus tekevät siitä erinomaisen matkakohteen. Paikalliset asukkaat ovat ystävällisiä, ruoka on herkullista ja juomat erinomaisia. Malediivit on hyvä matkakohde pienille kalastusryhmille, johon voi ottaa myös kumppanin mukaan. Matkalla voi harrastaa kalastuksen lisäksi myös muutakin; esim. auringonottoa, uimista ja sukellusta. Rokotussuositukset: hepatiitti A/B, jäykkäkouristus.

Heittokalastus

Heittokalastamalla Malediivien kristallinkirkkaissa ja neitseellisissä vesissä voimme saada monia upeita kaloja: giant trevally, bluefin trevally, snapper, bonito, grouper, yellowfin tuna ym. Fishmasterin Jouni Rauha neuvoo ja opastaa kalastuksessa. Heittokalastukseen suosittelemme laadukasta avokelaa, esim Shimano 10000 sarja ja 8-10 jalkaista jämäkkää kahden käden vapaa, sopivat viehepainot ovat 40-100g. Siimaksi suositellaan 0,35-0,40 mm kuitusiimaa. Kalastamme pääasiassa 12 metriä pitkästä dhoni veneestä heittämällä uistinta. Joissakin paikoissa on myös mahdollista kalastaa koralliriutoilla kahlaamalla kirkkaassa matalassa vedessä. Iltaisin, kun olemme emäaluksella ankkurissa, voimme harrastaa pohjaongintaa.

Vieheet

Heittokalastuksessa vieheistä parhaiten toimivat isot jerkit, esim. Rapala X Rap Subwalk 15 cm/55g, Rapala X Rap Long Cast Shallow 12 cm ja 15 cm, Buster Jerk, lusikkauistimet esim Möresilda 40-60g. Vieheiden väreistä toimivat: Hopea, hopea/sininen, kromi/sininen, hopea/musta, hopea/vihreä.

Vetouistelu

Ensimmäisenä ja viimeisenä päivänä vetouistelemme siirryttäessä Malesta varsinaiseen kalastuskohteeseen ja sieltä takaisin. Lisäksi uistelemme aina kun vaihdamme atollia tai vaihdamme emäaluksen paikkaa atollilla. Uistelemalla voimme saada esim. wahoota, bonitoja, tonnikaloja. Uisteluun sopii jäykkä 7-8 jalan vetovapa ja kelaksi Ambassadeur 10000 tai Penn Squall 0,60-0,70 mm monofiilisiimalla. Vieheiksi suositellaan uppoavia Rapala Magnumeja 18 cm ja Rapala X Rap Magnum 14 cm, Rapala Clacking Magnum 16 cm. Suosittelemme värejä sinimakrilli, wahoo, punainen/valkoinen.

Emäalus

Olemme varanneet Fishmaster kalastusryhmämme käyttöön emäaluksen. Majoitus on emäaluksen ilmastoiduissa hyteissä, joissa on oma wc ja suihku. Jokaiselle kalastajalle on varattu oma hytti. Matkalle voi ottaa mukaan ei-kalastavan kumppanin, jonka kanssa jakaa hytin. Alusta siirretään sinne missä kalastus on parhainta ja joka päivä kalastamme eri paikoissa. Kaikki ruokailut, tee ja kahvi matkakohteessa sisältyvät matkan hintaan, muut juomat maksetaan erikseen käytön mukaan.

Matkan toteutus

Johdettu kalastusmatka, Jouni Rauha Fishmasterista matkustaa mukana kalastusoppaana ja matkanjohtajana, matka toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastajat lentävät yhdessä Helsingistä Keski-Euroopan kautta Maleen Malediiveille, jossa siirrytään emäalukseen ja jatketaan uistelemalla matkakohteeseen. Viimeisenä päivänä palaamme emäaluksella Maleen josta jatketaan lennolla Helsinkiin.

 • Matkan ajankohta: 1-9.12.2018
 • Matkan kesto: 7 päivää/6 yötä Malediiveilla
 • Tarjoushinta: 2980 eur/henkilö
 • Tarjoushinta: 1980 eur/ei kalastava henkilö
 • Ryhmän koko: 1 opas + 5 kalastajaa
 • Varaustilanne: Paikkoja vapaana
 • Kalastusmatka sisältää: Lennot Helsinki/Male/Helsinki, Kalastus, Majoitus emäaluksessa, Ruokailut matkakohteessa, Opastus, Venekuljetukset
 • Kalastusmatka ei sisällä: Juomat, Tippi henkilökunnalle (150 USD/hlö)
 • Kalalajit: Giant Trevally, Bluefin Trevally, Bonito, Snapper, Grouper, Tonnikala, Wahoo
 • Kalastuskausi: Syyskuu - Huhtikuun loppu
 • Lisätietoa matkasta: Malediivit 1-9.12.2018 >>

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Malediivit, Atolli X”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

3480 2980

Atolli X 1-9.12.2018

Saatat myös pitää...