Islanti, Nordlingafljot

Iceland river Nordlingafljot islanti island flyfishing flugfiske perhokalastus salmon lohi lax salmonfishing lohenkalastus laxfiske fiskeresa kalastusmatka
NordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotNordlingafljotIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishingIceland Nordlingafljot salmon fishing

Perhokalastusmatkat - Islanti, Nordlingafljot

Huippuluokan lohen perhokalastusta Nordlingafljot-joella Islannissa. Fishmaster järjestää johdettuja ja omatoimimatkoja Nordlingafljot-joelle. Hienoja maisemia ja hyvää saalisvarmuutta lohen perhokalastukseen.

Nordlingafljot

Nordlingafljot on noin 66 km pitkä, keskikokoinen, kirkasvetinen joki joka virtaa uskomattoman upeissa Islannin tunturimaisemissa ja laskee jäätikköjoki Hvitaan. Nordlingafljot sijaitsee Islannin länsiosassa noin 150 km Reykjavikista koilliseen. Nordlingafljot joen saalit ovat jatkuvasti tasaisella huipputasolla, viimeisen 5 vuoden saaliskeskiarvo on noin 1000 lohta kaudessa, huippulukemia kun joen 13 km pitkällä kalastusalueella kalastetaan maksimissaan 6 vavalla ja kalastuskausi on reilut 2 kk.

Perhokalastus

Nordlingafljot-joen lohen kalastusalue on noin 13 km pitkä ja sisältää 75 nimettyä poolia. Kalastusalueeseen mahtuu uskomaton määrä hienoja pooleja, koskia, nivoja. Vapakiintiö koko joen lohenkalastusalueella on ajankohdasta riippuen vain 5-6 vapaa. Mahdollisuus on myös jakaa vapa eli kaksi henkilöä kalastaa silloin vuorotellen ja hinta on reilusti halvempi. Päivittäinen sallittu kalastusaika on 7-13 ja 16-22. Elokuun 14. päivän jälkeen iltapäiväkalastus on klo 15-21 lyhyemmän päivän vuoksi. Kalastuskausi alkaa 18.7 ja päättyy 30.9, huippusesonki on 1.8-12.9.

Perhovavat ja kelat

Suosittelemme Nordlingafljot joelle kahdenkäden 12-14 jalkaisia lohivapoja luokissa 8-10 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Voit kalastaa hyvin myös yhdenkäden 9-10 jalkaisella 7-9 luokan vavalla. Siimoina kelluvat, kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Kalastusvälineet pitää desinfioida kun saavutaan Reykjavikin Keflavikin lentokentälle.

Perhot

Hyviä perhomalleja Nordlingafljot joelle ovat esim. Blue & Black, Willie Gunn, Black Sheep, Blue Charm, Red Frances, Black Frances, Sunray Shadow ja Snaelda.

Majoitus

Kalastajat asuvat mukavassa talossa lähellä kalastusaluetta. Rakennuksessa on kaikki mukavuudet: wc, suihku, olohuone, keittiö, sekä kahden hengen makuuhuoneita.

Matkan toteutus

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Kalastusmatkoja Nordlingafljot-joelle voidaan toteuttaa kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta ja hintaa suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät ensin Reykjavikiin Keflavikin lentokentälle ja jatkavat vuokra-autolla noin 2 tunnin ajomatkan matkakohteeseen Nordlingafljot-joelle. Lentoaikatauluista riippuen kalastajien pitää mahdollisesti yöpyä 1 yö Reykjavikissa hotellissa matkan molemmissa päissä.

  • Hinta: Kysy tarjous
  • Ryhmän koko: Minimivaraus 2 henkilöä, 4 kalastuspäivää
  • Kalastusmatka sisältää: Majoitus kohteessa, Kalastusluvat
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Reykjavikiin, Desinfiointi (30-40 eur), Ruokailut, Vuokra-auto
  • Kalastuskausi: 18.7 -30.9

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Islanti, Nordlingafljot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Nordlingafljot joki 18.7-30.9

Osasto: Avainsana tuotteelle

Saatat myös pitää...