Intia, Ramganga

India Ramganga indien spinnfiske heittokalastus spinfishing flyfishing perhokalastus flugfiske fiske fiskeresa kalastus kalastusmatka intia mahseer
RamgangaRamgangaRamgangaRamgangaRamgangaRamgangaRamgangaRamgangaRamgangaRamgangaRamgangaRamganga

Kalastusmatkat - Intia, Ramganga

Kalastusmatkat Ramganga-joelle Pohjois-Intiaan. Golden mahseerin heitto- tai perhokalastusta. Paikalliset kutsuvat mahseeria 'vesitiikeriksi' koska sitä pidetään erittäin kovana taistelijana siiman päässä.

Ramganga

Ramganga-joki sijaitsee Himalajan juurella noin 300 km Delhistä koilliseen. Erinomaisen kalastuksen lisäksi erikoisen kaunis luonto ja alueen kymmenet eri eläinlajit; mm. tiikerit, norsut ja leopardit sekä sadat erilaiset kasvi- ja lintulajit tekevät matkasta hienon kokemuksen. Matka on erinomainen vaihtoehto Delhiin matkustavalle tai siellä asuvalle joka haluaa kokea unohtumattoman kalastuselämyksen.

Perhokalastus, Heittokalastus

Heittokalastus on susosituin tapa kalastaa mahseeria Ramganga-joella. Vieheinä käytetään vaappuja, lusikoita, kookkaita lippoja sekä myös luonnollista syöttiä. Heittovavan pituus saa olla 8-10' ja sopivat viehepainot 15-50 g. Myös perhokalastus onnistuu hienosti. Perhovapojen pituudet vaihtelevat välillä 9-15 ' ja sopivat siimaluokat ovat 8-11, perhoina käytetään esim. Vivaa, mustia Wooly Buggereita ja Muddlereita. Mahseer kasvaa erittäin suureksi ja suurin Ramganga-joelta saatu kala on painanut peräti 35 kiloa. Matka on hieno kokemus: Eksoottista kalastusta Ramganga-joen eri osilla ja yöpymiset temppeleissä. Paikallinen kalastusopas on koko ajan mukana.

Majoitus ja ruokailut

Majoituksen taso vaihtelee matkan aikana hotellista temppelimajoitukseen lähellä Ramganga-joen kalastuspaikkoja. Koulutettu ja kokenut henkilökunta huolehtii asiakkaiden ruokailuista. Ruokalistalla on yhdistelmä länsimaisisia ja intialaisia ruokalajeja, kaikki ruokailut sisältyvät hintaan.

Matkan toteutus

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Matkat toteutetaan paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Intiaan Ramganga-joelle voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy meiltä varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät Intian Delhiin jossa opas noutaa asiakkaat lentokentältä.

  • Hinta: 2450 eur/hlö, 10 päivää/10 yötä
  • Hinta: 1960 eur/hlö, 7 päivää/7 yötä
  • Kalastusmatka sisältää: Majoitus Delhissä, Juna- ja automatka Delhistä Ramgangalle, Majoitus, Kuljetus, Ruokailut, Kalastusluvat, Opastus
  • Ryhmän koko: Minimi ryhmä on 2 kalastajaa
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Delhiin, Juomavesi, Alkoholi- ja virvoitusjuomat, Tipit, Viisumi (50 eur)
  • Kalalajit: Mahseer, Monni
  • Kalastuskausi: Helmikuu-kesäkuu ja syyskuu-marraskuu

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Intia, Ramganga”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

1960

Ramganga joki 1.2-30.6 ja 1.9-30.11

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,