Argentiina, Rio Grande

Argentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresa
Argentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaRio GrandeRio GrandeRio GrandeRio GrandeRio GrandeRio GrandeRio Grande Aurelia Lodge seatroutRio GrandeArgentiina, Rio GrandeArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaRio GrandeArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresaArgentina Riogrande tierradelfuego aurelialodge seatrout searunbrown meritaimen havsöring flyfishing perhokalastus flugfiske fiske kalastus fishing kalastusmatka fiskeresa

Perhokalastusmatkat - Argentiina, Rio Grande

Meritaimenen perhokalastusta Argentiinan Tierra del Fuegossa, Rio Grande-joella. Fishmaster järjestää perhokalastusmatkoja Tulimaahan, Rio Grande-joelle. Rio Grande on maailman parhaita ja kuuluisimpia meritaimenjokia, missään muualla maailmassa ei meritaimenia ole niin paljon kuin täällä ja lisäksi ne ovat erittäin suuria. Meritaimenien keskipaino on 4-5 kilon välillä ja joka vuosi saadaan kymmeniä yli 8 kilon painoisia kaloja, suurimmat ovat jopa yli 10 kiloisia.

Kalastuskausi ja luonto

Paras ajankohta upeaan meritaimenen perhokalastukseen Rio Grande-joella on helmikuun alusta huhtikuun loppuun asti. Joki on karu, kaunis ja se on kuin luotu meritaimenen perhokalastukseen, lisäksi Tulimaan upeat maisemat ja erikoinen luonto takaavat osallistujalle unohtumattoman matkan.

Perhokalastus

Rio Grande-joella kalastamme yksityisellä Aurelia kalastusalueella paikallisen kalastusoppaan johdolla, 2 kalastajaa per opas. Rio Grande on keskikokoinen joki leveydeltään 20-25 metriä joka tarjoaa hienoja, vaihtelevia pooleja ja helppoa kahlausta soraikkopohjalla. Aurelia Lodgen monipuolinen Rio Grande kalastusalue on peräti 9,5 km pitkä ja käsittää joen molemmat puolet. Lisäksi kalastajien käytössä on Rio Granden merkittävimmän sivujoen Rio Menendezin 25 km pitkä kalastusalue joka niinikään käsittää joen molemmat puolet. Joki on pienempi kooltaan ja leveydeltään 10-15 metriä. Näillä kalastusalueilla kalastaa enintään yhteensä 6 kalastajaa. Meritaimenen perhokalastuksessa voidaan käyttää sekä yhden- että kahdenkäden perhovapoja olosuhteiden mukaan ja kalastus tapahtuu 'pyydystä ja päästä' periaatteella.

Perhokalastusvälineet

Suosittelemme Rio Grande-joelle kahdenkäden 12-14' jalkaisia perhovapoja luokissa 8-9 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Joella voi hyvin käyttää myös 10-11 jalkaista 7-9 luokan Switch vapaa sekä yhdenkäden perhovapoja, esim. 9-10' jalkaista 7-8 luokan vapaa. Perhosiimoina eniten käytettyjä ovat kelluvat, kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät. Ota mukaan myös uppoava siima korkean veden olosuhteita varten. Myös vaihtokärkiset Connect ampumapäät ja Skagit siimat varustettuna T-8, T-10, T-14 ja T-17 tipeillä sopivat hyvin Rio Grandelle.

Perhot

Rio Grande-joen meritaimenille hyviksi havaittuja perhoja ovat: Bunny leech #2-4, Zonker, Woolly Bugger musta, oliivi #4-12, Woolly worm eri väreissä #4-12, Girdle ja Yuk Bug kumijalkanymfit #4-12, Bitch Creek nymfit oranssi ja musta #4-12, Kuulapää nymfit Prince, Hare’s Ear #10-14, Lohipintaperhot Bomber, Green Butt #4-8, Putkiperhot 4-10 cm siivellä #2-4, Monkey Fly, Sunray Shadow. Huomioi että vain 1-ja 2-haaraiset koukut ovat sallittuja Rio Grandella.

Majoitus

Kalastajat asuvat Aurelia kalastuslodgessa mukavissa kahden hengen huoneissa, jotka on sisustettu Argentiinalaiseen tapaan. Rakennus on peräisin 1900-luvulta ja se on entisöity tyylikkääksi kalastajien majataloksi. Ruokasalissa kalastajat saavat nauttia paikallisista maukkaista ruokalajeista ja hyvistä juomista, kaikki ruokailut ja ruokajuomat, myös oluet ja viinit sisältyvät hintaan.

Matkan toteutus

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Jouni Rauha matkustaa johdetuilla matkoilla mukana matkanjohtajana. Matkat toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Argentiinaan, Rio Grande-joelle voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kysy varaustilannetta suunnittelemallesi ajankohdalle. Kalastajat lentävät Buenos Airesiin ja sieltä jatkolennolla Rio Grandeen. Lentoaikatauluista riippuen on mahdollista että matkan toisessa päässä pitää viettää 1 yö hotellissa Buenos Airesissa. Rio Granden kaupungin lentokentällä on opas vastassa ja sieltä jatketaan oppaan autolla kohteeseen. Aurelia lodge sijaitsee 83 km päässä Rio Granden kaupungista ja lentokentästä, eli noin tunnin ja 15 minuutin ajomatka.

 • Matkan ajankohta: Helmikuu/Maaliskuu 2019
 • Hinta: 5980 USD/noin 5850 eur/henkilö
 • Matkan kesto: 6 kalastuspäivää, 7 yötä kohteessa
 • Varaustilanne: Kysy vapaita paikkoja
 • Kalastusmatka sisältää: Kuljetus Rio Granden lentokentältä lodgeen ja takaisin, Kuljetukset kalapaikoille, Kalastus, Majoitus, Ruokailut, Olut, Viini ja muut alkoholijuomat, Opastus
 • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Buenos Airesiin/Rio Grandeen, Tipit, Hotelliyö Buenos Airesissa
 • Kalalajit: Meritaimen, Taimen
 • Kalastuskausi: 15.1-30.4

2 arviota tuotteelle Argentiina, Rio Grande

 1. 5 / 5

  :

  Fantastic fly fishing for seatrout – Fishmaster recommends

 2. 5 / 5

  :

  Uskomattoman upeaa kalastusta !!!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

5 5:stä perustuen 2 asiakasarvosteluun
(2 tuotearviota)

5850

Rio Grande Helmi-/Maaliskuu 2019

(Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Saatat myös pitää...