Alaska, Naknek

alaska naknek river joki älven flyfishing fly fishing flugfiske perhokalastus kunigaslohi king salmon kungslax silver salmon silverlax hopealohi kalastus fiske kalastusmatka fiskeresa fishmaster
Alaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekAlaska NaknekNaknek-12

Kalastusmatkat - Alaska, Naknek

Kalastusmatkat Alaskaan, Naknek-joelle. Lohen perho- tai heittokalastusta. Fishmaster järjestää omatoimisia ja johdettuja kalastusmatkoja Naknek-joelle Alaskaan. Alaskassa luonto on koskematonta ja puhdasta ja joka vuosi tuhannet lohet nousevat Naknek-jokeen. Lähde unelmiesi kalastusmatkalle tarunhohtoiseen Alaskaan.

Naknek joki

Naknek joki on 56 kilometriä pitkä joki ja sijaitsee Bristol Bay alueella Yhdysvaltojen Alaskan osavaltiossa. Joki laskee Naknekjärvestä länteen kohti Kvichakinlahtea. Naknek-joki on Alaskan parhaita lohijokia ja kuuluisa hyvästä lohien noususta ja erämaisesta sijainnistaan. Naknek jokeen nousee viittä eri Tyynen valtameren lohilajia; kuningaslohia, punalohia, koiralohia, hopealohia ja parillisina vuosina myös kyttyrälohia. Niiden lisäksi joessa on kirjolohia, rautua ja harjusta.

Kalat ja kalastuskausi

Lohenkalastus alkaa kesäkuun 20. päivä kuningaslohien kalastuksella, kuningaslohien kalastus jatkuu heinäkuun loppuun asti. Puna- eli Sockeye lohien kalastus on parhaimmillaan kesäkuun loppupuolelta heinäkuun loppuun. Koiralohet ja kyttyrälohet(parillisina vuosina) nousevat Naknekiin heinäkuun alusta elokuun alkuun. Hopealohien kalastus on parasta elokuun alusta syyskuun puoliväliin. Naknek joen alue tarjoaa myös hienoa kirjolohen ja raudun kalastusta. Paras kalastusaika kirjolohen, raudun ja harjuksen kalastukseen on kesäkuussa ja elo-syyskuussa.

Perhokalastus, Heittokalastus

Kalastus tapahtuu paikallisen kalastusoppaan johdolla, hän näyttää paikat, kalastustavat yms. Oppaan johdolla kalastetaan koko päivä, noin 8 tuntia ja illalla opas tuo kalastajat takaisin majoitukseen. Eri päivinä voidaan kalastaa eri kalalajeja kalastussesongin mukaan. Sekä perhokalastus että heittokalastus on mahdollista ja yhdenkäden ja kahdenkäden heitto- ja perhovapoja voidaan käyttää, lohenkalastuksessa perhovapojen luokat 8-12, vapojen pituudet 9-15' jalkaa ja kirjolohen, raudun ja harjuksen kalastuksessa luokat 5-7 ovat suosituimmat.

Majoitus

Kalastajat asuvat kalastusmökissä keskeisellä paikalla Naknek-joen rannalla, lähellä hyviä kalapaikkoja. Hintaan sisältyy aamiainen, lounas ja illallinen.

Matkan toteutus

Omatoiminen tai johdettu Fishmaster kalastusmatka. Matkat toteutetaan yhteistyössä paikallisen yhteistyökumppanin kanssa. Kalastusmatkoja Alaskaan voidaan toteuttaa asiakkaan haluamina ajankohtina, kalastuskausi ja varaustilanne huomioiden. Kalastajat lentävät ensin Anchorageen. Matka jatkuu sisäisellä lennolla Anchoragesta King Salmoniin. Lentokentällä on opas vastassa ja sieltä jatketaan oppaan autolla Naknek-joen kalastustukikohtaan. Kalastusviikko on aina lauantaista seuraavaan lauantaihin.

  • Hinta: 2880 eur/hlö, 7 päivää/7 yötä (6 opastettua kalastuspäivää)
  • Ryhmän koko: Minimiryhmä 2 henkilöä
  • Kalastusmatka sisältää: Autokuljetukset, Majoitus, Aamiainen, Lounas, Illallinen, Venekuljetukset, Opastus
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot, Kalastusluvat, Tipit
  • Kalalajit: Kuningaslohi, Koiralohi, Kyttyrälohi, Punalohi, Hopealohi, Kirjolohi, Rautu, Harjus
  • Kalastuskausi: 9.6-30.9

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Alaska, Naknek”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

2880

Naknek joki 9.6-30.9