Skotlanti, Tweed Caberston

Scotland Tweed
Fishmaster Scotland TweedFishmaster Scotland TweedFishmaster Scotland TweedFishmaster Scotland TweedScotland TweedScotland TweedScotland TweedScotland TweedScotland TweedScotland TweedScotland TweedPerhokalastus Skotlanti TweedCottage-1Cottage-2Cottage-3Cottage-4Cottage-5Cottage-6scotland skotlanti skottland tweed river älven joki flyfishing flugfiske perhokalastus salmon lohi lax fishmaster fiske fiskeresa kalastus kalastusmatkascotland skotlanti skottland tweed river älven joki flyfishing flugfiske perhokalastus salmon lohi lax fishmaster fiske fiskeresa kalastus kalastusmatkascotland skotlanti skottland tweed river älven joki flyfishing flugfiske perhokalastus salmon lohi lax fishmaster fiske fiskeresa kalastus kalastusmatkascotland skotlanti skottland tweed river älven joki flyfishing flugfiske perhokalastus salmon lohi lax fishmaster fiske fiskeresa kalastus kalastusmatkascotland skotlanti skottland tweed river älven joki flyfishing flugfiske perhokalastus salmon lohi lax fishmaster fiske fiskeresa kalastus kalastusmatkascotland skotlanti skottland tweed river älven joki flyfishing flugfiske perhokalastus salmon lohi lax fishmaster fiske fiskeresa kalastus kalastusmatka

Perhokalastusmatkat - Skotlanti, Tweed Caberston

Lohen perhokalastusta Tweed-joella Skotlannissa. Fishmaster järjestää lohen perhokalastumatkoja Euroopan parhaimmalle lohijoelle, Tweed-joelle Skotlantiin. Matkakohde on Lower Caberston kalastusalue joen yläosalla, lähellä Innerleithenia. Syksy loka-marraskuussa on parasta lohiaikaa Tweed-joella, joten kalastajille on luvassa hienoja kokemuksia ja mahdollisuus saaliiseen. Matka on hinnoiteltu erittäin edulliseksi. Matkanjohtajana toimii Jouni Rauha.

Tweed

Tweed-joki sijaitsee Skotlannin eteläosassa ja on Skotlannin paras joki ja yksi Eupoopan parhaista lohijoista, vuosittain Tweed-joelta saadaan keskimäärin 15000 lohta. Vuosi 2010 oli ennätysvuosi ja peräti 24000 lohta saatiin Tweed-joesta sinä vuonna. Kalastuskausi Tweed-joella alkaa jo helmikuun 1. päivä, mutta lohen päänousu on syksyllä loka-marraskuussa. Tweed on erittäin kaunis ja kirkasvetinen joki ja sopii erinomaisesti perhokalastukseen. Lohien keskikoko Tweed-joella on noin 5 kiloa, mutta syksyllä loka-marraskuussa saadaan myös suuria 7-11 kiloisia kaloja.

Perhokalastus - Lower Caberston

Kalastusryhmämme käytössä on yksityinen Lower Caberston kalastusalue Tweed-joen yläosalla. Kalastusalue on 1,1 kilometriä pitkä ja käytössä on joen molemmat puolet. Matkalle mahtuu Fishmaster oppaan lisäksi maksimissaan 5 kalastajaa. Kalastuslue muodostuu neljästä poolista, vain perhokalastus on pooleissa sallittua. Koko alue on varattu Fishmaster kalastusryhmämme käyttöön, kalastettavaa aluetta on siis runsaasti jokaista kalastajaa kohden. Poolit ovat hienoja ja helppoja kalastaa ja toimivat hyvin eri vedenkorkeuksilla, pooleja vaihdetaan tasapuolisesti kalastajien kesken.

Perhokalastusvälineet

Suosittelemme Tweed-joelle kahdenkäden 12-15' jalkaisia lohivapoja luokissa 8-11 ja niihin sopivia laadukkaita levyjarrullisia keloja. Siimoina kärkiuppoavat ja intermediate ampumapäät ovat perhosiimoista eniten käytettyjä. Ota mukaan myös uppoavia ampumapäitä mahdollisia korkean veden olosuhteita varten.

Perhot

Hyviä perhoja Tweed-joella ovat esimerkiksi Willie Gunn, Black Sheep, Black & Yellow, Munroe Killer, Cascade, Monkey Fly, Allys Shrimp ja Garry.

Majoitus

Majoitus on tyylikkäässä ja hyvin varustellussa Skotlantilaistalossa, kävelymatkan päässä kalastusalueesta. Talossa on kaikki mukavuudet: wc, suihku, iso olohuone, hyvin varustettu keittiö sekä yhden ja kahden hengen makuuhuoneita. Ruokailut järjestämme yhteisesti majoituksessa tai pubeissa.

Matkan toteutus

Johdettu kalastusmatka, näillä matkoilla on aina Fishmaster kalastusopas mukana. Kalastajat lentävät Helsinki-Vantaan lentokentältä Edinburghiin, Skotlantiin. Sieltä jatketaan vuokra-autolla Tweed-joelle, johon on tunnin ajomatka. Kalastusjakson jälkeen palataan autolla Edinburghin lentokentälle.

  • Matkan kesto: 3 kalastuspäivää/4 yötä
  • Hinta: 890 eur/hlö
  • Ryhmän koko: 1 matkanjohtaja + 5 henkilöä, yhteensä 6 kalastajaa
  • Kalastusmatka sisältää: Kalastus, Opastus, Majoitus, Kuljetukset Skotlannissa
  • Kalastusmatka ei sisällä: Lennot Edinburghiin, Ruokailut
  • Kalalajit: Lohi, Meritaimen, Taimen, Harjus
  • Kalastuskausi: 1.2 - 30.11, huippusesonki 15.10-20.11

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Skotlanti, Tweed Caberston”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

890

Tweed joki 15.10-20.11

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Saatat myös pitää...